37

Вал

преди 3 години

Редовно следя коментарите в профила на певеца в Инстаграм анти-българските псувни и убиди се сипят, който има профил в инстаграм да влезе да коментира и подкрепи момчето

36

Анонимен

преди 3 години

Тя и песента им една такава никаква,по долна и от нашенската!

35

Анонимен

преди 3 години

даже и македонците го разбраха че българите са роми!

34

Анонимен

преди 3 години

До професор пръцХмм, ти направо описа САЩ....

33

И

преди 3 години

Каракачанов и Захариева да кажат за продадените имоти на Военно Министерство. Да кажат на кой са продадени и на каква цена,а не да ме занимават със нарочно създадени спорове,от които ние само губим и нищо не печелим.Давам само един пример,а те иначе са много.и са в цялата страна.Примера е с имота на Военно Министерство в Младост3 София до метростанцията . По план там трябваше да има парк,обаче имота е продаден на частно лице,познайте на каква сума.

32

Анонимен

преди 3 години

Само Каракачанов!Той ще ги оправи макетата.

31

професор пръц

преди 3 години

Македонците са най-комплексарският народ на света...Народ без историа,без идентичност,без собствен език.Жалко и непочтенно племе,крадящо от съседните народи и изграждащо национално чувство на базата на фалшификати и лъжи...

30

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов, ще гласувам за теб!А продажниците, навели се на Заев и Мицкоски да го -------------знаят какво.Бил искал пак да е на власт. 100 пъти предпочитам Каракачанов пред Нинова Техноимпекса.

29

Анонимен

преди 3 години

Много е добра песента. Гледах клипчета с реакции и най-забавното е, че македонците го нахейтиха ама типично по български! Като от вица, дето все се дърпаме обратно в казана. А в същото време всякакви други много харесват песента. Та това с хейтенето ако не е доказателство, че са българи, не знам...

28

Анонимен

преди 3 години

27, абсолютно съм съгласен с теб!Но нали трябва да се оплюе, понеже избори идат!СЕГА и ДНЕС ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ 75 години българите казахме на глас проблемите си. За пръв път и министърката на външните работи, и Каракачанов отстояват твърдо българската позиция.БСП като партия, която извърши геноцида към македонските българи дума не каза в защита на българщината в Македония.БКП/БСП приемаше с безразличие цялата помия, която се лееше отвъд Вардара.Браво, Каракачанов, дай-боже повече като теб!

27

Аз

преди 3 години

Добре дошли в Цирк Каракачански!

26

О, божке

преди 3 години

Голямо драпане да влязат пак да ядат. То не са футболисти, манекенки, музиканти, сега се хвана и Евровизия. Миналият път излъга народа, че ще събаря гетата. Аз не знам да има и мръдната керамида в гетата, а вие? Борбата е за 4%, и дано този път не се излъже никой да им повярва. Не за друго, но ни излагат и в Европа. Пратили са една пияница, и един артист, който е там да пуши и да смърди.

25

Анонимен

преди 3 години

ВМРО и те ли ще участват? Ние си мислехме, че ще минат от квотата на Израел.

24

Анонимен

преди 3 години

До StamenАко зависеше от нас маке, никой нямаше да мразим, промитите макета ни мразят щото са били част от сръбската доктрина, тоест БГ са им най-големия враг, въпреки че ние не го знаем :)) Шкембе войвода търси под вола теле, нали идват избори, да ни вдигнат духа с националистически призиви, видиш ли 2 милионна Северна Македония била заплаха :))) Заплаха е ако крадът от историята ни, щото нямат такава, иначе са комедианти политичарите им :))))

23

Анонимен

преди 3 години

До БългаринТака е брат, виж ги - те само знаят да хулят на личностна основа, дебел бил, популист бил и т.н. нямат си идея какво е кауза и какво за ни причинили, като народ и държава. Истината е истина независимо дали я казва шкемби, шиши, господ Бог или дявола!

22

Анонимен

преди 3 години

ВМРО е съставена главно от помаци

21

Анонимен

преди 3 години

Ама чакайте малко! Шкемби мемби не ме е*е какъв е, защото всеки учил история поне малко знае кога е създадена Македонската държава и как нашите революционери са давали кръв за БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ местността Македония. Също така знае за предателя Георги Димитров и как изкуствено е създадена тази държава за да може България да не е цяла. Както всеки знае лозунга "разделяй и владей" И ето половината ни държава я владеят Албанци и Сърби в момента (Македония). Та ако ще и дявола да е Каракачанов!

20

Българин

преди 3 години

До Анонимен 21Ето това ни е на Нас българите проблема,не гледаме каузата а гледаме тлъст ли е или от коя партия е..а не кое българско защитава.Да се чудиш на плиткият мозъл на тези...*** ли са или хора с килийно образование.Такива гласувайки, тласкат БГ към дъното...

19

Ужассс

преди 3 години

Сега пък селският *** Каракачанов ще праща певци на Евровизия, какво значи ориенталщина и долнопробен ПиаР!

18

Виждате какви са

преди 3 години

Държава във която има такава омраза не може да бъде част от ЕС. Това противоречи на всички европейски ценности!