401

американеца

преди 3 години

би трябвало да му пожелае да си оправи здравето

400

Учуден

преди 3 години

До Анонимен473Какво 'браво', какво 'мачкай'? Гнома размаза Байдън с предложение да си поговорят на живо по въпроса по видео връзка. А Байдън подви страхливо опашка. Такава излагация от президент сащ не е имало.

399

Чети, ако можеш!

преди 3 години

Нищо лошо няма да се случи на Убиеца до края на тази година, защото той има задачата да запали Последната ядрена война, за да изчезне примитивна Русия от картата на света, а ако има късмет, може после и да си отпочине в килията на Милошевич в Хага, което е малко вероятно, защото разпрашаващите ракети на Америка превръщат всичко в прах.

398

БРЕХ

преди 3 години

Тез съвсем изостанали, на миналите им избори Русия, на тези пак Русия им се намесила. Да затварят като са толкова зле и всеки може винаги да им се намеси.

397

любознателен

преди 3 години

Защо не писахте, че Путин е поканил Байдън да се изяснят в разговор на живо по телевръзка, която да се предава директно по ефир. Но смелия Байдън е отказал или Камала му е забранила. Впрочем и вчера пак, Байдън я обяви за Президент на САЩ.

396

Срам

преди 3 години

След като Путин предложи на Байдън дебат на живо пред целия свят,Джо се скри в мазето,завода през глава и изпрати прессекретарката си да хленчи и да се извинява!

395

Анонимен

преди 3 години

Вчера стана ясно, че Русия се е намесила в изборите за президент в САЩ през 2020 г., разпространявайки фалшиви новини за Байдън.Едва вчера е станало ясно! Тези са много зле!

394

Хм

преди 3 години

Обама и Байдън направиха 6 войни за 8 години!Колко ли хора загинаха?

393

Анонимен

преди 3 години

Присъдата на убиеца е издадена и нищо не може да спаси Путин от нейното изпълнение. Ако досега се намираха европейски купени корумпета които да разговарят с убиеца като равни с равни, повече това няма да бъде възможно.

392

Анонимен

преди 3 години

Руските бай *** от ГРУ вече стягат дисагите с мускалите пълни с Новичок като отговор за разсекретяването на Путин като световен убиец. Така убиеца Путин разбира несиметричния отговор. Убиеца в Кремъл ясно съзнава, че или трябва незабавно да се оттегли от поста си и да се укрие от руския народ в някой затвор или трябва да даде путински отговор, защото иначе му се срива авторитета на престъпник който не може да бъде наказан и след месец всички европейски лидери ще обидят Путин на убиец.

391

Анонимен

преди 3 години

От Белия дом научаваме, че товарищ убиец Путин е имал наглоста да иска телефонен разговор на 19 или 22 март с господин президента на САЩ Джо Байдън. Госпожа Псаки е уведомила бандата в Кремъл да не безпокоят в близките месеци господин президента Байдън защото е претрупан с важна работа и няма време за празни приказки.На вниманието на г-жа Меркел и г-н Макрон, ето това е начина за разговаряне с убийците в Кремъл.

390

А

преди 3 години

Комрад Байдън е умен и обаятелен.За това се е оградил с телени мрежи и го варди 30 хилядна армия от любовта на народа.Мда.

389

Анонимен

преди 3 години

Абе нещо им припари в Рашата...

388

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 456Ха-ха-хя, още един отчаян от живота тръмпаджия. Жалко че има толкова заблудени индивиди по света да чакат свобода и просперитет от най-корумпирания и глупав човек пребивавал в Белия дом в историята на САЩ.

387

ББ

преди 3 години

САЩ и съюзници като Великобритания,Австралия,ЕС задължително трябва да отнемат имущество и средства в полза на държавите си на руски олигарси с банкови,с кървавите си пари поддържат убийци и престъпници,финансиращи медий и организации промиващи мозъците на невинни...отнемане на имоти и банкови ...да се върнат в русия агентите и олигарсите...останалото е лицемерие...на война като на война!!!Въпрос на оцеляване е!!!на ценности е!!!...или...да се свършва щом искате!Справедлив Свят...

386

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 449Другаре, трябва по активно!А тия самолети дето са на хратия дали ще ги получим? Мисля че ще са само на хартия, другаре! Много хубави 50 годишни самолети си купихме и даже ги предплатихме!А за летища дадохме ли 300 милиона? Дадохме ли? Купихме ли си страхотни радари или само си купихме договори за радари на хратия другари? А преди спомняте ли си каква велика авиация имахме? Преди имахме 300 самальота и си хвъркахме с тях навсякъде! Джендърите много ги беше страх от нас!

385

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 448 "Тия 50 годишни самолети дали ще могат да излетят, мисля че не"------ще видим какво ще бъде . Досега няма произвеждан подобен самолет , няма как да знаем Ако не бъркам , Бахрейн и Словакия трябва да си получат своите преди нас Ще ни пратят някой друг клип може би , ще гледаме

384

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 439 по договор до 2024 трябва да кацнат самолетчетатаДо януари 2027 ще има осигурена поддръжка . След това ще се оправяме сами , или за някой друг милиард може да ни "помогнат" производителите Ама видяхме какво стана с Турция и техните Фки. Кой знае , ако съгрешим нещо пред господаря , може и да не видим самолети

383

Ли Пън

преди 3 години

Изобщо на този дядка да не му минават през акъла такива глупости

382

Анонимен

преди 3 години

До Отвори Очи от САЩМисля, че прекалено малко се стараете, другарЕ! При такива новини за нашия Вожд трабва по-активно. САЩ са пред фалит, другаре, пропаднали са, хората чакат храна с купони, армията им е само то жендари, навсякъде ЛГБТ и латиноси, а непобедимите *** ракети всеки момент ще ги пометат.Венсеремос!