33

Анонимен

преди 3 години

Русия се справи с вируса много отдавна, още преди ваксините да се появят. В Русия днес почтни няма никакви мерки. В Германия защо не могат да се справят,организират производство на най-добрите прахосмукачки и тостери, а не могат да се организират срещу един вирус?

32

протестъри

преди 3 години

само р. овч и корнелия нинова ще ни изведат напред, те доказаха, че могат.

31

до Анонимен

преди 3 години

Икономиката на Германия не е изскуствена, Германия е най-големият производител на ширпотртеба и масови стоки, това което най-много се купува от масовия потребител. Германия живее от износ, и германскат ширпотреба е най-добрата. Ако страните от източна Европа възстановят икономиките си от социализма и започнат да си произвеждат и купуват собстени масови стоки, макар и не толкова добри като немските, Германия ще рухне за седмици. Западът беше рухнал, но разпада на СССР им даде пазари.

30

Анонимен

преди 3 години

Как може да се справиш с нещо, което не съществува? Всички страни участващи в това са достоен обект за подигравки от малкото останали извън това извращение.

29

ОВЕРТОН

преди 3 години

Не Германия трябва да е обект на подигравки а държавите които си тровят населението чрез тези отровни ваксини трябва да са обект на подигравки

28

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКво й завиждат на Германия, че целият ЕС работи за нея.Егати икономиката изкуствена, подхранвана за сметка на другите държави!

27

...

преди 3 години

То и в САЩ всичко изглеждаше катастрофално до скоро, ама сега почнаха да излизат от пандемията. Ще са една от първите държави забравили за тая глупост. И инглизите бяха закъсали бая, сега са топ. Пилците се броят на есен...

26

Мдаа

преди 3 години

Което си е вярно, вярно е. Но защо е така? Ако Германия не беше ЕС щеше да си накупи ваксини на каквато цена и поискат, както направиха САЩ, Англия и Израел и щеше да си ваксинира ударно. Освен това естествено щеше да заложи първо на собственото производство на Пфайцер-Бионтех, а не на Астра Зенека, които се оказаха по-ненадежден доставчик. Но защото другите държави ги беше страх че Германия ще направи много кинти, затова Еврокомисията заложи първо на Астра Зенека.

25

Анонимен

преди 3 години

Другите в ЕС по индустрия и икономика не могат да и стъпят на малкия пръст.Може би с изключение на Швеция.Разни италиянски жабари и испанци и французи да си гледат работата.Просто завиждат

24

Анонимен

преди 3 години

Германистан не е това, което беше.

23

Лекар

преди 3 години

Чакайте да ви пуснат астразенеката след такава статия

22

Анонимен

преди 3 години

Бай Гошо добре се оправяше с немските пaчи, клечка кибрит и Рейхстага изчезва.

21

Анонимен

преди 3 години

Целия ЕС стана за смях:- в началото на пандемията дефакто се разпадна за два три месеца- накрая тотално се охха с ваксините.Естествено ние сме пак на опашката даже в този кръг на лузъри. Последни от последните, най прости Барбаганьовци водени от Баш Простака.

20

БАНко

преди 3 години

А НА ТЕРИТОРИЯТА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ КАКВИ ПОДИГРАВКИ СТАВАТ С УПРАВИТЕЛЯТ НА ПАНДЕМИЯТА , ПЛАТЕНИЯ ОТ НАРОДА ШОФЕР НА ЖИПКАТА !!!ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

19

...

преди 3 години

Русия 140 милионна население, ваксинирани 7 милиона. Германия 90 милиона население, 10 милиона ваксинирани. Я автора на статията да ми обясни как точно Русия се справя по-добре с ваксинирането от Германия?

18

ИСТИНАТА

преди 3 години

С толкова ниско ниво на журналистика, как искате да има разумни дебати в коментарната секция?Те самите писачи от сайта правят повече правописни грешки от на цар Киро Унучетата.

17

Handel

преди 3 години

Какво чудно има - Германия бе превърната от Меркел в копие на България, с тазьи разлика че бабишкерата го направи от алчност за власт, защото самите и съпартийци щяха отдавна да са изгонили ако не беше извънредното положение; докато при тиkвоча властта е само средство за безгледно крадене.

16

Анонимен

преди 3 години

Ами не всички могат да се "справят" блестящо като наш Бокаса!

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12"спрете да четете тая боза ОЩЕ СЕГА!"Няма как - твърде е забавно в коментарите. Аз статиите тук не ги чета никога, така или иначе.Ако искам да разбера какво се случва, ще вляза в медияпул, тук влизам за ташaка.

14

Анонимен

преди 3 години

Вирусът ще бъде забравен до 2 месеца в 3 държави- Израел, САЩ и Великобритания. Аз вече се ваксинирах с Израел, тук Пфайзер ваксина ще видим на куково лято (въпреки че жена ми се ваксинира на зелен коридор с Пфайзер, но аз бях зает тогава и не успях).