74

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоВсеки изнасяше каквото имаше.Срамно е малко, но ще си призная. От един умрял соц завод, в който не бяха плащали на работниците от месеци, се изнасяха с тонове електроди за заваряване и калай за запояване. Работниците ги изнасяха вместо заплати, а такива като мен по-отракани ги носехме в Сърбия. Естествено се даваха рушвети и на нашите митничари и на сръбските.Бая съм мръзнал на пазарите по сърбия.

73

Анонимен

преди 3 години

До 72Точно така е .Важно е какви са нетните заплати и колко влизат в джоба на хората след данъците.Данъците в Сърбия са по-високи, а заплатите им са с около 25% по ниски преди даници и около 30 след данъци.Румъния има по високи заплати от нас, но разликата, не е толкова голяма колкото е изкарват.Чисто получават около 15% по високи заплати от нас

72

До 73

преди 3 години

Че у България къде има магистрала бе,***?

71

Анонимен

преди 3 години

До 67Ще ги видш гнусните комунисти от САЩ как лъжат, вече са отворили торбата с лъжите.

70

Зозо

преди 3 години

Ами изберете си Р.Гечев и Простата Крушовишка Приватизаторка да видите пак "бял вълк на месечина" 3000лв. за 1 долар, хляб с купони и режим на тока :))))))))))))))))))))))))

69

Свидетел

преди 3 години

Аве през югоембаргото Бацата прекарваше влакове с гориво в Сърбия като посредник-логистик по заповед нашия мощен тогава ъндърграунд!Оттогава дължи много Паре на един Сретен Йосич за платени но неизпълнени доставки!

68

Анонимен

преди 3 години

От миналата седмица сърбите вдигнаха таксите на магистралите си.Вече е 5 цента на км таксата.За 500 км магистрала трябва да им снасяш 50 лева, а в България за 50 евро винетка цяла година караш където си искаш

67

Анонимен

преди 3 години

до 2025 900евро, то нашите парии обещават до тогава доста по-високи. Ама ще видим щото обещанието не е като завещанието. А и много зависи и как се формира запалтата примерно в румъния работодателя не плаща част от осигуровките, а висички данъци и осигуровки ги плаща работника, но иначе и те вземат на теори по-вече ама уви на ръка за харчене парите са по-малко!

66

Сата НАТО

преди 3 години

Лично съм ходил до Ниш, Пирот и Някаква Паланка беше.-----Паланката е Крива и още си е в МК, а не в Сърбия. Одил си некъде ама не си разбрал къде.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42 *** до Ниш с един Меган 2 комби, дизел, ама да е бял. Спри на центъра излез, подпри се на вратата, кръстосай крака, почни да се оглеждаш и виж какво почва да ти се случва. Но трябва да си носиш много Виагра

64

Сата НАТО

преди 3 години

Там по пазарите се отваряха куфари и дисаги и се молихме на сърбите.------Ти ако си се молил, аз не съм.Въпреки, че Пирот ми е на 60 км и с пиротчани се разбираме на универсален шопски.И 99,9 % от българите не са били куфарни търговци. Тогава държавата разреши да си купиш по 20 долара на ден при излизане в чужбина и много хора фащаха рейса до Калотина и Градина само за един печат в паспорта.

63

Анонимен

преди 3 години

Ей ги предателте, дето са готови да оплюят и майка си ами четете световните статистики и не говорете глупости. Логиката не е "на мен ми се вижда че са по добре" защото това е субективна логика. И си уважвайте държавата повече. Не напразно по-долу пише за заплатите на учителите. Защото това е пробив дори в рамките на ЕС от 300 лв преди 10 г до 1700 сега.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Всички знаят кой лъже - гнусните комунисти-русофили.

61

Анонимен

преди 3 години

"Пътуването няма нищо общо с туй дали 1 марка е 1 динар. Що не избяга на Запад като си ходил в Ниш, айде бегай лъжи другаде."Щото на другата граница искат паспорт....ама не червен комунистическ български....а сръбски. Ай мислете малко беееее!

60

Зозо

преди 3 години

До АнонименКуфарната търговия - едни познати пренасяха по 20 пити кашкавал тогава и го продаваха на момента там.

59

Анонимен

преди 3 години

От обещания до факти има голяма разлика. България в момента е доста по напред от Сърбия колкото и да не им харесва това.

58

Анонимен

преди 3 години

Разбирам ги много добре братята по кръв македонци. От държавата България с тези управляващи вече 32 години трябва да се бяга като от чума. Всички ще вървят напред, само нашите клоуни ще дълбаят още по надълбоко. До няколко години ще ходим да работим за сърби, македонци и албанци. Сръбско малборо да не видя, ако не съм прав

57

Анонимен

преди 3 години

Другари!!!Да изберем БСП на изборите.Другарят Гечев ще ни направи заплатите като във Венецуела.Милиони ще взимаме другари.

56

Анонимен

преди 3 години

Е те нашите сега преди изборите говорят, че през 2025 година, заплата щяла да бъде 2500 лева, ама не казват колко ще е инфлацията.По времето на БСП 1997 година, заплатата в българия беше 30 хиляди, ама долара беше 3 хиляди :)Тогава наистина много ни се смееха, че сме с под 10 долара заплати, а там получаваха по стотина, а Гърците над 500.Това преди 24 години.

55

Анонимен

преди 3 години

До 45Пътуването няма нищо общо с туй дали 1 марка е 1 динар. Що не избяга на Запад като си ходил в Ниш, айде бегай лъжи другаде.