184

Анонимен

преди 3 години

Любовта е сляпа!-)))А, с времето идва осъзнаването и следва - дълъг и щастлив семеен живот или кратък и разочароващ брак/развод!

183

Tenet

преди 3 години

Да каже как размениха бебетата. Да не ми говорят глупости, ясно е , че черния ген е по силен.Много грях си сложиха тия хора. Сега ще видим второто.

182

Анонимен

преди 3 години

Любопитно!Как бихте реагирали, ако синът/дъщещеря ви, ви съобщет, че са е оженил/омъжила за ром/ромка?-)))ПС-----За мен етноса е без значение, важна е добротата и културата/възпитанието на човека!

181

питанка do 193

преди 3 години

До 193 ти коментар.

180

питанка

преди 3 години

До АнонименНякакво НПО ли сте ? Разбираемо е ! Останалите коментари тук са от българи, затова така ти се струва.

179

Анонимен

преди 3 години

Интересно ако майка й на тази кифла не беше черна, каква ли драма щеше да измисли, за да гушне няколко милиона долара? Но днес стига да си с по-тъмна кожа, с нетрадиционна сексуалност или болна феминистка, винаги си жертва, а тези които обвиняваш дори не могат да се защитят, те по-презумция са виновни. В много смахнати времена живеем, правосъдие раздават разни болни мозъци по медии и социални мрежи.

178

Анонимен

преди 3 години

Хари се набута сам на големите шамари и сега се чуди защо му пари на врата и откъде мирише на изгоряло. Мегън ще го използва да генерира колкото може пари и после ще се разделят и толкоз. Драма да има, че сега е трудно да си инфлуенсър без някаква драма.

177

Анонимен

преди 3 години

Защо ни занимавате с тези, с това подчертавате колко сте обективни, и после защо хората бият журналистите....

176

Анонимен

преди 3 години

До БРЕЙ 192Те са се отрекли от нея преди да се омъжи за "богат, известен човек с прекрасен, луксозен живот"... Тоест, била е *** преди това. Защо все четете едностранно бе??

175

Анонимен

преди 3 години

скандали тресат кралското семейство в Англия и в Испания. Хората с право се възмущават! Двоен стандарт и лицемерие в пълна сила.

174

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите и гледам лайковете си мисля ,че някой от ад*мините е голям фен на кралското семейство и противник на Меган, защото сме голяма фирма и до един се кефим на Меган

173

БРЕЙ

преди 3 години

Ако дъщеря Ви е с по- тъмна кожа , балканско чедо и има възможност да се омъжи за богат ,известен човек с "прекрасен",луксозен живот съм сигурна ,че с две ръце бихте я подкрепили-99,9999...% от пишещите тук.А после като я смачкат , вие допълнително ще я стъпчите и ще се отрече от нея , защото е била недостойна златотърсачка- дали, а?

172

Анонимен

преди 3 години

Брей Хари-то какъв мъж- баба му му спряла парите, но добре че му останали от майка му, че да направи това онова.

171

Разбира се

преди 3 години

До Чудя се Не толкова проблемът е до расата,а до калпавата родА на Меган - родителите и разведени,няколко полусестри има,самата тя един път разведена....,тоест фамилията и е пълна катастрофа. Тя и затова се подуши с Опра Уинфри като крастави магарици. И Опра произхожда от още по катастрофично семейство - родителите и не я искали,баба и я гледала,но до 14 годишна възраст всичките и афромерикански роднини от мъжки пол се изредели да я изнасилват. И сега? Виновни са белокожите разбира се.

170

Анонимен

преди 3 години

До ??? 187Значи смятай каква стока е тая, щом собственото й семейство я нарича меркантилна и използвачка.... Схващаш ли?

169

Анонимен

преди 3 години

До Чудя сеИма по-добра идея, да викнем Обонго Трети от Буркана Фасо и да го изберем за световен абсолютен монарх, за да розовите либерастки пеперудки като теб да изпаднат делириум. Трябват ни само черни, гейове и феминистки за шефове, това е либерастката революция, да заплюем традициите, да унищожим всичко и да изградим един утопичен розов рай - успех розов мечтателю, само после да не ревеш, когато осъзнаеш каква каша си забъркал.

168

???

преди 3 години

Не всеки му понася да е във елита , да не говорим за кралска фамилия.Оказваш се в златна клетка, ад.Не малко момичета по света са изгорели в бракове с важни особи-мислят си за живот рай, но свършват на антидепресанти. Да не говорим за цвета на кожата ,лично съм изпитала презрение и дискриминация в Англия ,че съм ***/не съм ромка/. Не съдете повърхностно.Ако вашата дъщеря има шанс за брак с богаташ с лъскав живот 99% ще са за с двете ръце.

167

Анонимен

преди 3 години

Много симпатично момиче, браво!

166

Чудя се

преди 3 години

Много ми е интересно ако Меган беше българка-мургавка ,без аристократичен произход какво щяхте да пишете за кралската фамилия?!Много Пепеляшки хванали богатия принц после дълбоко съжаляват. Не знаех ,че българинът е такъв страстен фен на монархията. Да си викнем царя тогава, всички са белички.

165

kiro

преди 3 години

Да си публичн личност, било то политик, артист, мастит бизнесмен или кралска особа си има своите негативи.Някой от тук пишещите като се скара с баба си никой не му обръща внимание.Двамата може да имат право да са разочаровани от кралската фамилия, но да вадиш мръсното фамилно "бельо" пред цял свят не го намирам удачно.Е, желая им щастие и успех и на двамата.Цялата тази "кралска династия" в съвременния свят е абсурдна. Защо данъците на англичани трябва да отиват за издръжка крале и кралици?