9

aa1830

преди 3 години

Много държави имат интерес от война и на никого не му пука за жертвите. Това е самата истина - оръжие, влияние, петрол, геополитика, наркотици, търговия, транспортни коридори.. .... Това да разрушиш една държава само както аамериканците го могат, да се намърдаш там и после десетилетия да я изграждаш, превръщайки местните в твои роби, под претекст че си им дал свобода и демокрация- няма по печеливш бизнес за съжаление. Но имаше и много други държави с интерес в района и плановете се объркаха

8

Анонимен

преди 3 години

"Демократизация" в действие!-първо местни продажници - но не мина номера-второ пратиха 11470джихадисти(ИДИЛ) - доста напреднаха ама не успяха-НАТО и американците - за малко да успеят, ама Русия се намеси-набутаха и Турция (не че стоеше настрани ама помагаше на бандитите уж недиректно)

7

Диана

преди 3 години

Трагедия е в Сирия! Нека сега Русия се оправя там - нали те решиха, че ще помагат на Асад...Сами виждат до къде Асад доведе положението там...Не знам защо, но пред мен изплува картината на окупирането на Македония от Гърция и Сърбия...Тогава явно някои сили са решили, че ние ще трябва да си платим за свободата, че не може така да се подарява свобода - точно както сега руснаците се изказаха в началото на тази война, че сирийците трябва да си платят за демокрацията, че демокрацията не се подарява.

6

Анонимен

преди 3 години

Джуджи ще ги нахрани и облече, само трябва да почакат сирийците най-напред това да направи в Русия и те са следващите.

5

Анонимен

преди 3 години

Така става винаги когато САЩ налага мир и демокрация!Добре дошли в новия фашизъм на Байдън!

4

Анонимен

преди 3 години

А кой се опита да ги 'демократизира' по подобие на другите Цветни революции? Той предизвика и всички ужаси описани в статията. Сирия бе най развитата и цивилизована държава сред Арабските - и това не се хареса на 'демократизаторите'!

3

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че руската база е опазена, че иначе и Средиземно море ще изпуснат Какво значение има за Русия някакви се жертви... А, и видяхме без аналоговите C-400, дето нямаха да пуснат птичка над Сирия :)

2

Щерю

преди 3 години

За всичко това Израел е свято невинен...

1

Това нещо Килъри има

преди 3 години

Голям кабахат за всичко.