70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70 Предполагам знаеш сайтове като " downdetector" Някой път като не ми тръгва даден сайт , последно преди месец ютуб , ми спестява време от главоблъсканици , дали не ми се е скапал комп, или нет , или друго Като има още хиляда човека със същия проблем , значи причината е на по-високо ниво Та мисълта ми - технологии , машини - винаги може нещо да се обърка .

69

Хакер

преди 3 години

А пръскачките пред парламента пуснаха ли?! Ей ... спрете се, че ставате вече само за скротум.

68

Анонимен

преди 3 години

Господи, какви *** стоят начело на България!

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61 Не знам , откъде си черпиш инфото Хипотетично , разбрали руснаците , че заработил сайта решили да го хакнат и какво следва . Сайтът си работи А каква е целта на сайта - да няма опашки пред пунктовете . Джипитата дори не са включени в услугата - друга тема Дори и утре сайтът да изчезне напълно , как ще се попречи на хората да се ваксинират ?

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Не я използвах аз тази дума, някой друг я ползва и аз всъщност го питах точно същото нещо каквото и ти. Тук хората веднага се хвърлиха да обвиняват "некадърността" на системата, а трябва , малко да помислят какво се случва. Даже да няма никаква атака няколко десетки хиляди наведнъж могат да сринат/блокират една система за известно време.Все пак Ангелов не каза "имахме забавяне" а си казва директно "атака".Не вярвам да си измисля,а се сещам за заинитересовани от такава страни

65

Анонимен

преди 3 години

Поредна лъжа от Ботокса

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50 изброените от теб компании се сриват непрекъснато , нищо необичайно Не знам защо използваш думата "некадърни "В една система винаги може да се появи бъг , проблем , който да пречи на правилната работа Как имаше момент в началото на пандемията , като се озовах милиарди по къщите и един "Ютуб " примерно каза, че ще спрат или ограничат "високото качество " на клиповете за определено време, защото не могат да се справят с трафика . Мина време наваксаха и се оправиха

63

Златена

преди 3 години

Простите българи и неадекватните арогантни роми с своята безмозъщност ни убиват нас нормалните хора българи

62

Анонимен

преди 3 години

Гудин МинистАро да види къде са допусналите разпространението на вируса в Китай. Всички са в затвора. За това и следващите успяха да ограничат разпространението му. А у нас всички на избори се записаха да ходят. Депутати да стават.

61

Анонимен

преди 3 години

НАП ли пак стана, нещастните ви системи за нещастни ваксини.

60

нищо лично

преди 3 години

Нали има желаещи? Значи няма да се допусне да останат неоползотворени дози. Това е важното. Едни и същи били неявяващите се. Много лесно се оправяме с тях - след второто неявяване ще изчака, докато бъдат ваксинирани желаещите.

59

Ал

преди 3 години

Путин ли е виновен?

58

Ами --защо тогава

преди 3 години

събират лични данни в един пробит сайт. ???Да измислят друг начин за верификация - Sms или нещо друго

57

Анонимен

преди 3 години

До ДаХакерски атаки няма. Особено в ситуация, в която са замесени политически и икономически интереси. Тогава СЪВСЕМ няма поводи да се мислят такива неща, особено ако някакъв си министър го казва.Всичко е цветенца и рози и всички са добронамерени душички.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48 няма данни , кой и защо е извършил хакерската атака Не съм попадал на инфо ,че руснаците искат да провалят ваксинацията в Европа Защо веднага тръгна да приписваш проблемът на тях ?Търговията с данни в нета си върви от 1000 години Има хакери от всякакви националности , включително и български такива Набират си малко лични данни , после на пазара , после си прибират паричките и така до следващия път

55

Нбалгодарници

преди 3 години

Тъкмо IT -тата ги направиха приоритетна група за поддръжка инфраструктурата за следене, а те пък... пфууууу

54

Да

преди 3 години

IT некадърността се обяснява с хакерски атаки. Коя фирмичка изработи системата?

53

Да

преди 3 години

Ахах, хакери навсякъде се. Зли злодеи.

52

Анонимен

преди 3 години

...на кантар се мери. И после се издава кантарна бележка.

51

цаца

преди 3 години

Как се определя колко е тежка една хакерска атака ???