263

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 292: "Единствения начин за промяна е да не се гласува"?Никаква промяна няма да поличим като не гласуваме. Ще получим само още от същото.Гласувайте за да отстраним к'радливата и некадърна гербаджийска дружинка от властта. Само тогава имаме шанс да се отлепим от дъното на ЕС.

262

Анонимен

преди 3 години

Не, няма да гласувам. Нито за ГЕРБ нито за БСП нито за който и да било. Просто няма да гласувам.Единствения начин за промяна е да не се гласува.

261

Анонимен

преди 3 години

Хах и овцете пак ще гласуват за герб

260

ДртПрч

преди 3 години

Ние пасторта го направихме за по 120 лв на апартамент преди няколко месеца.Какви са тези 500 лв?

259

Ниска е таксата

преди 3 години

Гласувайте за ГЕРБ пак!

258

123

преди 3 години

А акт 16 за чий е тогава? Не е ли същото?

257

Анонимен

преди 3 години

Е в този момент всеки трябва да си направи изводи за кой ще гласува. Този рекет тече и при колите, а вероятно и не само там.

256

ъъъ

преди 3 години

Просто не се плашете и не се подлъгвайте да плащате. Не могат да дадат целокупния народ на ЧСИ. Ще си подвият опашките и за пореден път "ще удължат срока".

255

Мнение

преди 3 години

*** крадлива ***, която се чуди само как да вземе парите на хората. То не бяха домоуправители, то не бяха паспорти, то не бяха извращения. Голям трън в очите на тази *** са имотите на хората - най-свидното на българина. Не посягайте на имотите ни, защото ще управлявате с Костов.

254

ъъъ

преди 3 години

Тая работа няма да стане.

253

До 270

преди 3 години

Технически паспорт не се издава за незаконни постройки, така че някои квартали ще бъдат подминати, а и някои морски сараи също.

252

Списаревски

преди 3 години

Ей сега вече реших да гласувам... нали ме разбирате против кого!

251

Анонимен

преди 3 години

Внимавайте, граждани, много внимавайте за кого ще гласувате на 4.04! Този, който не гласува или отново гласува за тия изедници, направо се самоубива - съвсем умишлено, като ,бива и България!

250

Анонимен

преди 3 години

Поредният грабеж от страна на управляващите! Крадци и пладнешки мошеници! постоянно се чудят откъде да вземат некщо от хората и как да си го похарчат! Повдига ми се от тях!

249

Българин

преди 3 години

Това е "непоискана услуга". Получателят не е длъжен да плаща нещо, което не е поискал. Ако е задължително, плаща го този, който задължава, в случая - държавата. (Това важи за правови държави)!

248

ЦИНИК

преди 3 години

Речено е от стари времена,кадя сопа удари-трендафил пониква ! Понеже не играй сопата сичко е в тръне и бурен.И затва сичко е тръгнало през просото.И искат кожата да ни съдерът.Дай паръ за тва,дай за друго.С ЧСИ-та плашът.Сопа,жа има,тъй дъ знайти.Ич не си играйте с народъ.

247

Само не

преди 3 години

Разбрах къде трябва да си платиш, че да не стигнеш до ЧСИ?

246

Анонимен

преди 3 години

Пак не мога да разбера защо е толкова скъпо? Оценката на апартамента струва 120-150 лв в София при покупко-продажба. А тук при условие, че наведнъж ще се правят огледи на апартаменти в един блок, трябва да е по-малко от 100 лв, защото работят по шаблони и в един блок апартаментите са сходни "технически": тръби, заварки, тип строеж, отопление, асансьор и какво ли не. Един блок може да има 100 апартамента, по 500 лв са 50 000 лева. Игати. Голяма далавера. Май ще има протести.

245

Анонимен

преди 3 години

на мамуни ни направиха вече

244

Анонимен

преди 3 години

А в кварталите с етноса как ще е? Или за там не важи това ?!?!?