209

Анонимен

преди 3 години

Знаем ги тия неколцина. Същите,които настояват децата да не ходят на училище. Няма да стане тая работа, лоботомирани тикви!!

208

Само, че

преди 3 години

на клиента условия не се поставят! Клиентът има право да поставя условия и да избира мястото, което да посещава! И естествено оттук нататък той ще бъде все по-взискателен и придирчив. Така че заплахи"ами не ходи на ресторант" са меко казано смешни.Ще ходим, но само в такива, в които условията отговарят на нашите изисквания! Съгурен съм, че ще имаме избор.

207

T

преди 3 години

До МарияМарийче, забелязал съм, че повечето жени като родите и половината ви мозък сякаш се изпарява. Нека някое компетентно медицинско лице да даде обяснение за този феномен.Не се шегувам. Огледайте се и ще забележите много като Марийка - рязък срив в нивото на интелигентност и тотална липса на адекватен разсъдък след раждането.

206

Анонимен

преди 3 години

Тия дето го правят това предложение не са ли платени инфлуенсърки,обикновено са жени,които отиваха да се ваксинират и публикуваха по профилите си снимки с ботокса,който уж съвсем случайно бил там докато те се ваксинирали? Беше някаква кръгла лелка ама и забравих името на профила.Знам случай,в който шеф на болнично заведение се обажда на негов приятел да ходи да се ваксинира,защото ваксината била много добра.И човека,понеже нищо не разбира и понеже неговия добър приятел му е казал отива.Овчица

205

Мария

преди 3 години

Аз и моето семейство сме за въвеждане на стикери за ваксинирани сервитьори в заведенията. Сега сме демокрация и свободна пазарна икономика, и нека пазарът реши дали това е успешно ночинание.

204

Анонимен

преди 3 години

В Русия защо няма локдауни, мерки, намордници, всичко е отворено и всичко работи, никой не агитира хората да се ваксинират и всеки може да избере сам дали да се ваксинира, и никой не говори за разделение на ваксинирани и неваксинирани.

203

Патил

преди 3 години

След като ме заразиха във заведение с грип миналата година, вече бих посещавал само заведения със сертификат. Нека е опция и пазара ще реши.

202

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да се изисква сертификат за ваксиниране при започване на работа, това ще стане практика в целия западен цивилизован свят, но българите са прости и развиват теории на конспирациите!

201

Анонимен

преди 3 години

На първи ше са разцепим с аверите в Студенски град.

200

Ценоразпис

преди 3 години

предложен от Ричард Алибегов:- За обслужване на клиент, ваксиниран със Пфайзер - крайната сума за заплащане остава непроменена.- За обслужване на клиент, ваксиниран със АстраЗенека - към крайната цена са добавя и 60% надценка- За обслужване на клиент, който не е ваксиниран - 100% надценка към сметката

199

Анонимен

преди 3 години

Прозорецът на Овертон- в действие

198

Мими

преди 3 години

До 202.В нашето заведение никой не е боледувал,респективно не сме заразили никой.Спазваме си мерките.Имахме и проверки няколко пъти,които установиха,че при нас мерките се спазват перфектно.Има и много други като нас.Това,че има няколко заведения,които не спазват,по това не може да се съди за целият бранш.И аз пазарувам в различни вериги и виждам как на касите,а и в магазина не спазват отстояние от 1,5 метра обаче тях не ги затварят.

197

Анонимен

преди 3 години

Такова нещо може да се изисква само ако и клиентите ще са ваксинирани. Но как да стане, когато доставките на ваксини се бавят и са недостатъчни? За да имаме изискване за ваксинация, първо трябва да осигурим вайсини за всички и достъп до тях. На този етап няма как да стане, Израел могат да си позволят, защото са на съвсем друг етап във ваксинирането.

196

обикновен

преди 3 години

Какво значение има дали някой е ваксиниран, ако вие самият сте? А ако не сте ваксиниран, и ви е страх, просто си стойте под домашен арест доброволно, защото ваксинираните могат да разпространяват болестта без да боледуват като неваксинираните! Значи няма смисъл, а просто лош замисъл за налагане на дискриминация в експерименталното поле "България"! Същото като "Звездата", показваща "привилегированите" в Германия през ВСВ!

195

Анонимен

преди 3 години

Ум царува, ум робува, ум патки пасе! Който го е страх от мечки, да не ходи в гората. В случая на ресторант. Да си стои вкъщи!Представям си ситуацията - стои бодигардът на входа на заведението, на магазина и т.н., насочва уреда, разчита чипа и пуска само ваксинирани. За съжаление това не е невъзможно. Така се очертават нещата. Може би не днес, но ако нищо не направим, такива петиционери ще се наложат над здравия разум.

194

Анонимен

преди 3 години

Какво стана със стачката на Сандокан? Няма такъв мазен индивид... Когато ресторантите са собственост на готвачи, а не на перачи, автотенекеджии, крадци и тем подобни, може да се започне да се говори за ресторантьоски бизнес. Останалото е та ш ак

193

Хмм

преди 3 години

Аз съм за ваксинитр ама след 5 години. Като видим средносрично какво се получава. А иначе за сетвитьорите със значки ми напомня за едно време дето са давали едни жълти такива, тип звезда на едни хора дето малко са ги прецаквали да работят безплатно, като са ги лъгали че ще ходят на лагер.

192

Анонимен

преди 3 години

А таксиметровите кога ще ги ваксинирате

191

Varna

преди 3 години

Аман от простотии....../

190

Анонимен

преди 3 години

Прости хора. Дори да е ваксиниран, сервитьора, пак може да е носител и разпространител на вируса. Лошото, е че и аз съм човек