325

Чао Би би, ЧАО ШАЙКА

преди 3 години

И не забравяйте шайкаджии... ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака.... де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛУП-4, а започва тричането и ще бъдете публично еВани ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.Светът ще ви се стъмни, Бг-то ще ви е тясно.....ЧАО TYЛУП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!

324

Позитано

преди 3 години

Браво!!! Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

323

Щирлиц

преди 3 години

А здравите,непреболедували измисленото ви вирусче,как ще различавате,другари антихристи?

322

Анонимен

преди 3 години

До червен войГледам, че вече си кацнал. Не бързай, нахрани се, недей да бягаш.

321

70 % граждани

преди 3 години

И ние сме ЯДОСАНИ, че гласувахме за промяна, а ни поднесохте поредната ПОДМЯНА цели 11 години!

320

Анонимен

преди 3 години

Ами самолетите кога бе Бойко? Нали и тях плати предварително!

319

червен вой

преди 3 години

Aнонимните форуми като този привличат червените п..и, както прясно ла..о привлича мухите ....

318

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВземи се обади в партийната централа да ти дадат правилната опорка, че ставаш по-слемеш и от хленчещият ви вожд на снимката. Като уж е толкова велик, че го канят навсякъде, що не литна днес със служебния самолет до Брюксел, където евродепутатите изслушват онези с ваксините?Или цялото кудкудякане е предизборно за малкото му останали задръстени фенове?

317

Мда

преди 3 години

При ваксините също може да има диверсификация,ама Началниците МУ не дават.

316

Бойко е бог

преди 3 години

Мръсни предатели, Бойко ви даде пара да не гладувате а вие не ни додохте васкините! Съд и затвор за астра зенека пфайзър и другите предатели.Народа вижда без Бойко държавата загива!

315

Анонимен

преди 3 години

така е когато си си дал++под наем какво направи за разработване на българска ваксина и да си независим от ЕС нищо. Когато си си платил на чужди компании с някакъв договор в който сигурно е описано и забавяне на доставки ще си чакаш е да ББ може да си джитка по магистрали и да се изявява като звезда докога ще каже народът Ваксинирането няма да му е в плюс

314

Анонимен

преди 3 години

кьовеши да върже на синджир лошото куче с каскета и да го насъска.....имаме брилянтна организация, само дето няма ваксини. и да измрем до крак - верни на евро атлантическите ценности.*** го използваха и му показаха, че не го бръснат за слива, а нас ни имат за хора трета категория. позор!

313

Анонимен

преди 3 години

Тоя и феновете му още ли не са разбрали че 600 000 ваксини заминаха за Гана? Вие си чакайте. А ония ботокса вече виждал светлина в тунела с ваксината на Джонстън, смееех, те още не са я одобрили ама той виждал светлина в тунела. Сигурно и гласове чува от тоя тунел, хубава работа ама герберска.

312

Анонимен

преди 3 години

Не бойте се бе! Македонците ще ни дарят от техните!

311

Анонимен

преди 3 години

До Толупа взе да сеТИ НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ,СИГУРНО ВИЗИРАШ фигуранта,ЗАЩОТО НЕ САМО ЗАПАДА ,НО И ЦЯЛ СВЯТ НЕ ГО Е БАВА И ЗА ТОВА НЕ ГО КАНЯТ НИКЪДЕ,А САМО СИ СТОИ В ХРА ЛУ ПАТА!!!!!!!!!

310

ядосан

преди 3 години

Само лyзъpитe се ваксинират, какво си плащал от моите данъци дебeлaк аз като не искам ваксина защо си плащал и от мое име?

309

Толупа взе да се

преди 3 години

опамня, че никой не го е бава на Запад, вземаха му парите и му показа среден пръст. Сега след изборите и Меркел ще му покаже среден, ама тя ще си прокара северен поток, само наш бай Га ню никой не го ***! Мутрата взе да спихва, като надута кукла!?

308

Анонимен

преди 3 години

Да се оплаче на Геш Иванов с каскета.

307

Анонимен

преди 3 години

Тоа не мой си земе комисионните сега,като ги е уговорил да му ги дават при дооставката?Така е минал се.....

306

Iozeff

преди 3 години

Другарят Борисофф пак заложи на куц кон! Все някой друг му е виновин! Голям ***! Добре че изборите наближават ! Сигурно ако загубе ,ще получи Herzinfarkt!