56

Анонимен

преди 3 години

А тъй ли бе, ама ти откри, че тревата е зелена, ние пък мислехме че здравоннеосигурените нямат право да си купят лекарства от аптекатата например. Гледай ти в каква заблуда сме живели досега. Колко много добрина има от ГРОП, подсигуряват ни лекарства, което им е задължение и ни строят магистрали, което също им е задължение, но се изкарва като някакаъв титаничен подвиг, че видиш ли ако не е тяхната добрина ще живеем в сламени колиби.

55

до 58

преди 3 години

Не ми дрънкай алабалистики, кажи кое избираш, попа или доктора.

54

Бау-Бау

преди 3 години

Тоя ми прилича на една определена порода подобни на булдог -някой може ли да ми помогне с точното име?

53

ВГЗ

преди 3 години

Всички знаят, че рано или късно ще се ваксинират, както и че има вирус, но тук си дрънкат глупостите на воля и се опитват да лъжат себе си.Най-трудно е да излъжеш себе си, но като чета коментарите виждам, че някои успяват.

52

Анонимен

преди 3 години

До до безработенРекетират те, защото като увиснеш на личния си лекар, той ще те прати при попа да си купиш ковчег за по-евтино.-------А имаш ли си представа,че парите с които рекетират българите,не отиват за болници и реално медицинско облужване,а се крадат от други хора и се източва касата от частни болници и други лица?И също и има лекари с по 200 000 лева заплата,а други с 1000 лева заплата и няма медицински персонал,защото бягат от България,но крадците са доволни от тази система.

51

Искам Ботокс!

преди 3 години

Аз искам да си присадя перчем, а също така да си опъна бръчките с Ботокс.Къде да отида?

50

да знаете

преди 3 години

Този красавец, баща му го е правил, точно когато най-малко му се е мандръсало!

49

Анонимен

преди 3 години

До БългаринА жълти значки не искаш ли да носят българите,като през фашизма по концлагерите?Я се разкарайте с тази ваксина,която увреди много хора и никой не я иска!

48

до “безработен”

преди 3 години

Рекетират те, защото като увиснеш на личния си лекар, той ще те прати при попа да си купиш ковчег за по-евтино.

47

Само така

преди 3 години

До НаблюдателСлед като тия от Нощ дълго налагаха тъпите си мерки и провалиха опита на Борисов да вкара коректив чрез Мангъров, дойде ден някой да удари по масата. Добре им е на съсловието с месечните хилядарки, ама стига! Мангъров се бори човека да внесе нормалност, но далаверата е важна. Кога, ако не сега. Никой не пречи вече на младо и старо да се ваксинира. Достатъчно се назландисваха превилегированите! Добре, че Борисов намери куража да каже Баста. Така трябва!

46

аа1830

преди 3 години

Ваксини има (от модел Оксфорд), която в Европа не я слагат на хора над 50год.

45

Анонимен

преди 3 години

Безплатен обяд няма. Така и с тази отрова, пардон ваксина

44

безработен

преди 3 години

Тогава защо ме рекетирате със здравни вноски?

43

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха, кибици, *** и празноглавци пак се упражнявали писмено в мислене.

42

Анонимен

преди 3 години

Експерта по фекалоотделяне, знае ли че тия хора не са болни от нищо и плащат данъци ДДС и прочие и имат право на ваксина. Какво значи неосигурени, ако намеква че безплатните ваксини се плащат от Здравната каса, тоест парите, които даваме за лечение на болести несвързани със извънредни пандемии е редно да го разследват накъде прахосва парите на здравноосигурените.

41

до 44

преди 3 години

Веднага ще изкарат менте значки.

40

Анонимен

преди 3 години

От Юда поучаване не желаем.

39

Българин

преди 3 години

Предлагам да проложим израелския почин. Израел е на светлинни години пред нас. В Израел дават зелени значки на ваксинираните с които имат право да пътуват и да посещават обществени места. Предлагам и у нас да се въведат зелени значки за ваксинираните и за тях да не важат правилата срещу ковид-19. Само така можем да се оправим, да взмем пример от развитите страни които са на светлинни години пред нас.

38

Нане

преди 3 години

Тоя го друса тока яко...

37

Няма страшно

преди 3 години

Който не иска, ше има и сопа.