121

Ани

преди 3 години

Аз съм против социализма като идея и практика, но нека отдадем заслуженото:България влезе в ЕС през 2007 по времето на президентството на Георги Първанов.

120

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

119

нормално е

преди 3 години

бсп да е назад...то така е и с останалите партии в парламента освн дпс . просто никоя партия не заявява , че ще извърши нужните реформи в съда,прокуратурата,администрацията ...изобщо в цялата държава. герб обещава на администрация,полиция,учители ежегодно повишаване на заплатите и те гласуват под строй . бсп бълнува за социална държава без да обясни от къде ще дойдат парите искайки да запази сегашния корупционен модел. патриотите се надяват да продадат и на останалите 2 млн македонци български п

118

Анонимен

преди 3 години

ГОЦЕ ПАРАВАНОВ-РУСКИЯТ АГЕНТ.....

117

до 132

преди 3 години

Предателя Вапцаров го цитирай като отидеш в Ада, червено животно.

116

Политолог

преди 3 години

Грешиш , Първанов-Гоце , грешиш ! БСП ще е в силно намален състав , с много червени картони след изборите! Очаква ги скоропостижно преминаване във В -групата. Силно оредяха редиците на червените бабички ! Щом дори Чалгаря се кани да изпревари другаете , какви скамейки предвиждаш ? Най-много скамейката в ареста на следствието.

115

Ако

преди 3 години

Имаше граничари по границите ни никакъв резнат нямаше да припари у БГ.Това искаха световните разрушители голо дупе.

114

адвокат Тенев

преди 3 години

...Дали в Русия,Куба,Северна и Южна Корея,Германия,Англия,Австралия и Африка някой се интересува от България!?...

113

Как

преди 3 години

евреите се подкрепят лъжат мажат само и само да вземат парянгите.

112

полковник Колев

преди 3 години

Ирония на Съдбата...Бивши комунисти си тъпчат идеята,морала и съвеста!!! Нищо ново под Слънцето.

111

Бунгар

преди 3 години

Когато вкараш Идеология в Историята всичко се изкривява и опорочава. Подобни ченгета историци доносници са в основата на измислената позиция на БАН по отношение на Македониа и македонците в България. Едните изкрадоха всичко от македонските бежанци,като Македонски домове и имоти,наричащи се ВМРО,без да имат нещо общо с македонците.За жалост много псевдопатриоти им се връзват.Прокуратута трябва...!!!

110

-

преди 3 години

"Разстрел и след разстреле - червей!"По-добре от поета не може да бъде казано

109

Васил Тодоров

преди 3 години

Този е причината за това. Сега злорадства. ДРЕБНА душица.

108

Анонимен

преди 3 години

Споко бен народе, като дойде Славчо ша се гушне с кака Корни и ще има чалга тъпани и леене на ракия ехеее, ще си върви кервана към пропаста, но какво от това! Важното е че ще ни е готино и ще умираме с чалга песен на уста, и с мисъл за ферари, при това червено... и гадже с бронзов тен - придобит или естествен, на всеки както му харесва! Пиянството на един народ....

107

Анонимен

преди 3 години

Имам един въпрос към всички българи?Искате ли дъртия кравар да бомбардира отново арабите? Искате ли орди бежанци отново да се юрнат към Европа?Искате ли отново студена война?Дори и Макрон, лудия натовец, вчера поряза американците!Тук не става въпрос дали си американофил или русофил, става въпрос дали мислиш адекватно и защитаваш държавата си!Бойко поне знае това да прави!

106

Анонимен

преди 3 години

Прави сте за нещо, Радев няма мозък да бъде агент, много иничко му работи пипето. Не ме разбирайте погрешно, но на високо кислородът е малко и като летиш повечко, рано или късно оросяването на мозъка се нарушава, а с това и функциите му за качествено мислене.

105

Анонимен

преди 3 години

бойко също ще поседи на някоя скамейка извън властта след изборите, голям ужас за милиционерите

104

ЗА 125

преди 3 години

До АнонименТВОЯ КОМЕНТАР ПОТВЪРЖДАВА ЧЕ ПЪРВАНОВ И БОЙКО СА АНТИАМЕРИКАНСКИ НАСТРОЕНИ.

103

ЗА 125

преди 3 години

До АнонименЯсно е, че БСП вече не е проруска партия, затова русофилската престъпна мафия е против тях.

102

Анонимен

преди 3 години

СЪС СИГУРНОСТ ПЪРВАНОВ Е ЕДИН ОТ ХОРАТА КОИТО Е СЪВЕТВАЛ БОРИСОВ ДА ПОСТРОИ ПЪРВО ТУРСКИ ПОТОК ЗА ДА НЕ МОГАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГО СПРАТ АКО ПЪРВО ПОСТРОИ ИНТЕРКОНЕКТОРА С ГЪРЦИЯ. ПЪРВАНОВ Е ИЗЦЯЛО РУСКИ АГЕНТ ЗА РАЗЛИКА ОТ РАДЕВ.