100

Анонимен

преди 3 години

В Израел от днес се въвежда имунизационен паспорт. Не може да отидеш на кино, или до банката или където и да е (дори на ресторант), ако не са ти сложили чипчето.Как ви вкарват само във филма. :) Дори вече не се напъват да го наричат конспирация и да го прикриват. Толкова "легално" е и така брутални са станали, че открито си ви поставят условията за новата "нормалност". И понеже сте послушно офце, приемате каквото ви кажат.

99

Пичагата 2

преди 3 години

Ако ще ни ваксинирате с отлична домашна греяна ракия. Идвам. Иначе тия "Ваксини" си ги бодете на тия , които Ви вярват на пълните глупости по поръчковите медии. Още твърдят , че не познават добре ВИРУСА , обаче вече са създали няколко "ваксини" за него ?!?! Това е трагикомично ! Освен това има вече доста твърдения и изследвания , че конкретния ВИРУС няма нищо общо с прилепите , животните и Природата , като цяло ... А е Химически агент "съвсем случайно" изпуснат от някъде ... От къде ли , а ? ;)

98

Боц

преди 3 години

Имунизирай!

97

Анонимен

преди 3 години

До автора на статията - коя е "ваксина на Кембриджския университет"? Може би бъркаме с Оксфорд? Освен това се пише "Кеймбриджки".

96

Учител сезонен

преди 3 години

Вирусът не е нито непознат нито толкова опасен. Нужно е само истинска масова ваксинация.

95

Анонимен

преди 3 години

До 88И ще се съдим и осъдим, че ми се нарушават правата. Вика му се дискриминация. После масрафа ще го плати България, тоест вие.

94

Агент Пикадили

преди 3 години

"Трябва ни информация каква е ефикасността на ваксините и какви са очакваните нежелани реакции. До момента в страната са ваксинирани около 77 000 души и страничните явления са много малко", посочи Брънзалов.-------------Брънзалов, веселбата с ваксинираните ще е най-рано след 3-4 години. Толкова време е необходимо, за да порази органите, да обърка имунната система и да почнат онкологичните и автоимунните заболявания да се проявяват.

93

Пичагата

преди 3 години

"Масова Ваксинация" с КАКВО ОБАЧЕ ?!?! ... Ако е с домашнярица и хубаво мезе - там съм !!!И без това съм повече от убеден , че няколко греяни домашни ракийки ще свършат по - добра работа от тази измислена "Ваксина" ..... За да се направи една истински качествена ВАКСИНА са необходими години зверски труд !!! А тия "измислиха" вече няколко ... "ВАКСИНИ" срещу НЕПОЗНАТ И ОПАСЕН ВИРУС за има няма по - малко от година ?!?! И дори все още твърдят по медиите , че НЕ ГО ПОЗНАВАТ ДОБРЕ! Но има Ваксина?

92

Учител сезонен

преди 3 години

Точно обратното излиза много по-скъпо е да се разболееш да си в болнични, да си купуваш от аптеката шепа лекарства. Вместо да си сложиш ваксина и да си здрав и на работа.

91

Учител сезонна вакс

преди 3 години

Точно за сезонните грипове / вируси всяка година ваксината ми помага да не се разболявам, за да мога да работя на две места в училище и във фирма.

90

Чоко

преди 3 години

Болнизите са едни отвратителни търговски дружества. Там единствената цел е да те натикат вътре с някакъв маловажен проблем и да те лекуват срещу скъпи клинични пътеки. Сега , кога има истински проблем те се оказаха неподготвени. Оказа се, че няма подготвени лекари въпреки, че срещу вирус лек няма.

89

Анонимен

преди 3 години

Почва масовото ваксиниране, смееех. С какво бе? С дестилирана вода или направо с чешмяна за по лесно. С тия няколко хиляди ваксини които имаме налични други варианти няма.

88

Анонимен

преди 3 години

За сезонните грипове всяка години излизат все нови и нови ваксини и хората се ваксинират, но досега никакви ваксини не са упяли да предотвратят сезонните грипове, а ковид-19 не е много по различен.

87

АБСОЛЮТНО НЕОБХОДИМА

преди 3 години

Дори и за сезонни вируси ваксините са нужни.Да няма грипни ваканции и загуби за икономиката. Колко *** трябва да е човек да не се ваксинира дори и за сезонен вирус и вместо ваксина да е болен вкъщи да не работи и не печели пари и да плаща куп пари за лекуване стоейки вкъщи като тапир.

86

Анонимен

преди 3 години

Ваксина срещу сезонен грип, дори наричан ковид19, НЕ Е НЕОБХОДИМА. Но елементарните мозъчета вече поддадоха на маркетинговата кампания.

85

РЕГИСТРИ ЕС

преди 3 години

Правилно правят в Европейският съюз, задължителни регистри на ваксинирани и на такива, които отказват също да бъдат записвани и лишавани от права, глобявани и съдени. Престъпление е да имаш деца и да не ги ваксинираш с всички необходими ваксини.

84

Анонимен

преди 3 години

А най-ужасното е, че има жалки хора, които от подъл и елементарен страх, от все сърце искат да провеждат медицински експерименти върху децата! Да не ги разболеели, виждаш ли, със грип, тоест китайски вирус, тоест ковид19!

83

Сата НАТО

преди 3 години

Израел обмисля въвеждането на публичен регистър на имената на отказалите да се ваксинират, всеки да може да ги види.-------И?В България има закон за тайната на информацията, касаеща здравния статус.

82

Анонимен

преди 3 години

Не беше ли в България където имаше случаи родители да си колят децата.

81

Анонимен

преди 3 години

От няколко дни почна сериозно атаката! Искат да намерят начин да отровят с експерименталната генна терапия и децата! Нищо, че не работи! Нищо, че не е тествана! Това са стотици милиони клиенти, които изпускат! При това такива, които не могат да спорят и да се съпротивляват срещу безполезна, опасна медицинска процедура!