370

Кк

преди 3 години

Пишеха се допреди 2 г. наследници на Александър, т.е. не са славяни. Гърците бързо ги отказаха. Не са наследници на Александър, не са славяни, да не се окажат българи. По-объркани хора не съм виждал!

369

България над всичко

преди 3 години

България не е длъжна с нищо на измислената Северна Македония.. м'айната имБългария няма нужда от Северна Македония, Северна Македония има нужда от България!

368

Във

преди 3 години

Във тези форуми не може без фашисти. Това че си от определена група на хора не означава че си нещо по-велик от друга. Спрете да се подигравателно на хората, защото един журналист е написал статия ,която не ви харесва. Ако не Ви харесва статията може да го напишете,а не да се правите на велики и да приказвате за цял народ или група от хора.

367

хахахаххахаххха

преди 3 години

като не ви харесва България и ЕС върнете се пак към српите бе що се отделихтехахахах

366

стегни са

преди 3 години

ваксините са немскисрпите ви дават нещо дето никой незнае какво е, може да са подменени с китайски или руски, няма контрол, да сте живи и здрави...ние ще ви дадем когато ваксинацията на първите фази в ЕС приключихай чао

365

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхме богата отредена и хубава държава, македонците сами щяха да се бутат при нас, а ние сме най- пропадналата държава. За това са виновни тия дето си ги избирате 30 години.

364

Христо

преди 3 години

Ще им дарим ваксини ...ама кожени ще гледат Европа през крив макарон.

363

Анонимен

преди 3 години

Първо плащат си и тогава

362

Анонимен

преди 3 години

Не бе макета. Не е казал, че ще ви даде ваксина, а кюлчета. Златни бе, да си го павирате античкиот калдъръм.....

361

Бабикян

преди 3 години

Когато дойде отровното трио на власт ваксини ще има сега няма защото от ГЕРБ и Париотите освен лъжи и празни приказки друго не може да се очаква. Братя македонци почакайте до април и ще оправим нещата!

360

Анонимен

преди 3 години

Горат бг знамето и няма подаръци. Санкцци и юго ембарго.

359

Анонимен

преди 3 години

Тоя Заев що си мисли, че всички са му длъжни?!

358

Хан Крум

преди 3 години

До АнонименБабикяне - и тук ли полази бре scheise арменско?Гладен ще виеш пак по улиците.

357

Бг фен

преди 3 години

Френд ин нийд, ис френд индийд? Въх! Не думай! 😀Диър нортмаседониън брадърс.... Помня, едни френдове, дето навремето ей така ви харизаха сума ти танкове и бойна техника! Иначе тия приятели, дето им се слагате днеска, ви слагаха в една торба с хърватите и босненците...Пък да бяхте тогава помислили кой какъв приятел е...

356

Абе

преди 3 години

На мен ми приличат на козеещи се овци ! Даже и в блеенето почнали да наподобяват козите !

355

хммм

преди 3 години

тоя си мисли че управлява Америка. Абе мишкap не се дръж като женска която я прлъстяват няколко тъпкaчa. Очаквайте следващото му изказване "Ние наистина сме много учудени защо България пак ни каза не"

354

Анонимен

преди 3 години

Това че Бай-Ганьото, който цяла година хората се опитват да изгонят от власта, е обещал нещо нищо не значи! Той така и на българите се дуе колко е голям, но освен кюлчетата злато и чекмеджето с пачки с личния му патлак отгоре, досега нищо не сме видели!

353

Хан Крум

преди 3 години

Ами нали ви дадохме 500 000 лв. за да си ги купите бре северно македонски тъ/пи чу/ту/ри? Изядохте ги и ги изпихте ли?какво ревете на умряло - псувате ни, палите ни знамената, поругавате войнишки гробове - за вас само шутове и да си живеете във феодализма със античкият си идентитет.

352

Анонимен

преди 3 години

Тия са големи мишоци - хем горят българското знаме, хем ни упрекват. Ало, там сте за психиатри.

351

Анонимен

преди 3 години

Ще им дадем, когато забавените по вина на Европейската Комисия ваксини на АстраЗенека пристигнат. Може да попитат Урсула фон дер Лайен защо закъсняват. Доготава тя ще е прочела договора и може да каже нещо умно.