89

Математик от ЩАБА

преди 3 години

Аз пък сметнах, че ще са по-малко.. и ся к'во пра'йм ?

88

Ббфбфбфйфй

преди 3 години

Аз дойдох да напиша коментар без смисъл. Да видя колко плюсовеи минуси ще събере.

87

Котарак

преди 3 години

Кръчмите не работят, а показателите тръгнаха нагоре. Само преди седмица хоспитализираните бяха 1700, а днес са 3300. Дали училищата не са причината?

86

Анонимен

преди 3 години

ВЕЧЕ НЕ ПОМНЯ КОЛКО ПЪТИ СЪМ ЗАДАВАЛ ВЪПРОСА,"КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ОТ ГОДИНА НАСАМ ВСИЧКИ ДРУГИ БОЛЕСТИ И ТЕХНИТЕ ЖЕРТВИ" И ОТГОВОРЪТ Е ГРОБНО МЪЛЧАНИЕ!Мълчат и управляващи и опозиция,да не говорим за здравните институции!Дивеем и ние,оФФцете и блеем в посоките указани от чорбаджията!И още нещо - В СРЕДАТА НА ЯНУАРИ 2021 Г.ЛИЧНО ШЕФА НА НОЩ ОБЯВИ,ЧЕ ВСИЧКИ ШАЛОВЕ,ШЛЕМОВЕ И МАСКИ,НОСЕНИ ДО ТОГАВА(ПОЧТИ ГОДИНА),НЕ ПРЕДПАЗВАЛИ НИЩО И ТРЯБВАЛО ДА СЕ НОСЯТ НОВИ!Е,НЕ ПРЕКАРХМЕ ЛИ КОВИДА ВЕЧЕ ВСИЧКИ?!!

85

A3

преди 3 години

lychkoooooooooo, dobre che te uwolnih che si nekadyrna tikwa. ama koi ti dade microfon? i koi ti plati da tropash gluposti?

84

Далновиден

преди 3 години

Учениците над 4 клас в къщи, бизнеса да работи! Просто и ясно! Вече колко пъти го играем това упражнение с прибързано пускане на учениците, последвано от моментален пик. Всичко е видно и ясно, защо не се прави, не знам. Явно нямам знанията на депутат!

83

Анонимен

преди 3 години

Алена,Алена,тя какво каза?

82

Тикволандия

преди 3 години

Месец преди изборите отварят всичко за да може за изборите цяла България да е с ръст на заболелите, пак всичко да затворят и да се приказва само за вируси.

81

Анонимен

преди 3 години

Правилно го каза тоя с Жипката, преди години. Идват избори и нищо здраво няма в държавата. Ни пътищата му (пропадат), нито здравеопазване, нито икономика, нито образование... НИЩО. Ама той си го каза - След мен потоп. Всичко е на нула и не работи. Ако работи - не е както трябва да бъде. Тотален хаос. Като след война.За тва поне прав е бил. Тотална разруха. Дори не са руини, тях като ги видиш и можеш да хванеш нещо и да възстановиш. Сега не може, няма оправия. Тотална разруха е всичко.

80

Банкянский Бойко

преди 3 години

Идват избори. Ще пусна всички! Аз съм бащата на нацията. Гласувайте за мен.

79

Анонимен

преди 3 години

Вече четвърти ден, от СЗО говорят че има спад, само тук некви такива пъпки говорят и раздуват че вълна иде. Иде, на ........... ............ Аре стига вече ни занимавахте с глупости бе хора, оставете ни да си работим и да си плащаме сметките и да си живеем. Кво плашите, кого плашите? Никой не ви вярва вече. Квот можахте разсипахте и съсипахте, оставете хората да живеят нормално.

78

Едно към едно

преди 3 години

Властите нямат някаква особена заслуга за намаляването на броя на заразените. След Коледа има огромен ръст на заболелите в цял свят-845 00 за един ден. Сега пък е обратното- в цял свят за един месец има спад с около 45%. Почакайте да дойде Великден и англичаните да си дойдат за една седмица. И пак ще подскочим нагоре. Заслугата на властите е тази, че уж загрижени за хората, ги пускат безконтролно по празниците през граница. Чакайте Великден и 10 дни след него.

77

Furror

преди 3 години

България е светнала в черно от 20 години, когато имигрираха първо красивите момичета, светна в черна дупка когато и отрицателният прираст достигна световни невиждани величини.Безработицата е зверска в момента. Сега не знам дали България свети, но знам, че по този път, оправия няма.

76

Анонимен

преди 3 години

И да смята и да не смята е все тая. Слънцето на Републиката не го интересуват данни за заразени, починали и т.н. Все още даже не са направили и анализ от къде и как дойде бума есента, който разплака над 9000 семейства и остави доста деца сираци.Неговата дума е важна, ще става каквото той нареди от джипката.

75

Мунчо

преди 3 години

Ако на 1 първи НЕ светнем в червено и тоя е поне малко мъж, ще излезе по телевизията и ще си изяде публично димпломата за доктор (по математика? по инфроматика?)

74

Край

преди 3 години

Математически погледнато вероятността да си жив е 0. Обаче напук на професора с многото папиломи си живучкаме и даже ще идем на кръчма на 1март.Човека-папилом няма ли да го третирате нещо в Щаба.

73

Фин

преди 3 години

Наднорменото тегло не прощава на никой, като алкохола. Страхливи и жалки, които като този математик даже не знаят, че са умствено болни и затова са затлъстели.

72

Люба

преди 3 години

Този човек е болен! Защо изобщо давате думата на такива недоразумения? Какъв експоненциален ръст сега? Експоненциалният ръст отдавна приключи и след него имаше един месец спад. Сега леко тръгваме нагоре!

71

Анонимен

преди 3 години

Премиерът Слънце вчера каза че пикът ще е преминал преди 1 март.

70

Томов

преди 3 години

е доста агресивен в прогнозите си. Мориарти е по-умерен и къде по-точен, защото, както се усеща, зад неговите прогнози не стоят прости фитове, а доста математическа теория. Затова щабът държи Мориарти за себе си и го пуска рядко да говори през обществеността. Последното, което Мориарти каза, че започващата седмица е третата седмица от трите на Мутафчийски - иде края на плавния растеж, ако мерките останат така. А те ще се отпускат. И Мориарти млъкна, оставяйки медийното пространство на Томов