117

Диана

преди 3 години

До Разумен ЧовекНяма лошо - каквото е отвътре, такова е и от вън, казва Библията...Лошото е, че такова е и от вътре - мърляво, извратено, сбъркано...Не трябва да подминаваме безразлично нещастието! Ако можеш да помогнеш с нещо, да направиш нещо - направи го! Всеки може да се подхлъзне някога някъде и ако няма никой до теб - лошо!...

116

Анонимен

преди 3 години

До гейНяма как да се бориш за права, които не са ти дадени от природата. Хората не могат да ти дадат матка за да раждаш или .... за да се плодиш. Разбираш ли леката разлика межу това какво ти дава едно общество и какво природата

115

дядомраз

преди 3 години

Да се целуват на публично място пред възрастни ***,дойди но пред малки деца е...!

114

виж ся

преди 3 години

До ГосТНе давай мнение за неща дето не са ти ясни!Тюринг е бил много уважаван в Англия,и лично Чърчил го е ценял много!Да разбиеш кода на "Енигма" си е било много голяма работа,без аналог в света!Обаче направил голяма грешка,като си поканил норвежкото приятелче и почнали да се гонят голички из двора на къщата!Чашата преляла,когато двамцата излезли на улицата,и започнали да задяват минаващите хора!И тогава властта се намесила!Тюринг е осъзнавал, че върши ненормалности,и накрая се самоубива!

113

Мнфъ мафиот

преди 3 години

Рано или късно всеки обръща резбата. Доказано.с.времето.Политиците са първи.

112

дядомраз

преди 3 години

Няма човек който да ги мрази и ненавижда.Това е лъжа.Измислица за да изглеждат жертви за да се говори и пише за тях за да станат популярни. Но има тревога за децата, недоумение и тревога от показноста , парадите ,книжките и културата им ,която безпардонно се натрапва отвред.

111

Диана

преди 3 години

До Анонимен92Не може да са си такива след като имат нормални полови органи и полови жлези...Нещо от външната среда е повлияло за появата им на такива наклонности...Може би възпитанието, отношенията, средата...Някои момчета може би не получават вниманието от родителите си, от което имат нужда...Други гледат как "кучките" пробиват в службата със секс, трети се домогват до протекции и влияние...На някои е скучно, на други досадно, някои може да се отвращават от "кучките"...свят широк...

110

Гей???

преди 3 години

Нямам нищо против истинските хомо-природа ,какво да правиш?!имам колега гей-нормално облечен ,работи като луд ,чудесен приятел, кракът му не е стъпвал на гей парад и в неговата среда мразят фалшивите гей позьори-"уличните гей папагали създавали лош имидж".Дори няколко години не знаех ,че е хомо, а той ми каза :А ти споделяш ли за се*кса с жена ти?Това няма значение. Истинските хомо-ОК ,наглите натрапливи папагали-психиатър и много работа!!!

109

Разумен Човек

преди 3 години

Чудя се как може все още в 21-ви век да има толкова хора с неандерталско примитивно маймунско мислене. Нищо лошо и страшно няма публично хомосексуални двойки да се държат за ръце, да се целуват без да смущават никого както хетеросексуалните двойки.

108

много е просто

преди 3 години

тази тема, дълбоко несъществена, защото едно нещо, което противоречи на природата и няма еволюционно развитие и продължение, просто умира, тоест един *** е създаден .а ихождане и никога няма да ражда живот, та тази тема, лесбийството също, е просто защото това е едно от мечтаните средства за намаляване на човешката популяция. Но като гледам това намаляване се отнася само за белия човек, другите се плющят, просто някой много мрази белия човек, щото е най-умен и е развил човешката цивилизация

107

Христо Христов

преди 3 години

До анонимен 99Ти питай Карбовски за кого е водил манекенките и за кого манекените!Да не се окаже, че манекенките са били за Радева, а манекените - за Десовия!

106

Анонимен

преди 3 години

И какво спечелиха като бяха толерантни?

105

Анонимен

преди 3 години

Симеонов и Марешки се взеха,първата гей политическа двойка у нас е сега ако кажат че не сме модерни,грех им е на душата!

104

Европеец

преди 3 години

За да станем истински европейци трябва да ги приемем като съвсем обичайно и нормално явление и да си живеем спокойно без омраза и отричане на различните. Освен това трябва да се легализира проституцията и да имаме официално червен квартал и секс туризъм от който да печели както обществото така и държавата също и добри условия на труд и пенсионни осигуровки на жриците на любовта.

103

да ама не

преди 3 години

всеки е кнободен да се мисли за мъж жена овца , и пр и да се държи като такъв , но да налага вижданията си за норма няма да стане .Толкова повъпроса за хомосексуалните .ако не парадират с ъс задниците си никой няма да ги закача.

102

Death Metal

преди 3 години

Слушам метъл от 35 години, започнах с хеви метъл, сега слушам всичко, хеви, ***, дет, блек, това е моята музика. Няма родител 1 и 2, има мама и татко, няма гейове, има само НОРМАЛНИ хора, мъж + жена. ТОЧКА !!!!!!!!!!! Християнин съм, православен. !!!

101

гербер

преди 3 години

До Анонимен 105А бе,обратеняк,остави Бойко,ами гледай себе си,че с простотиите си дори не сте и смешни!Нещастници сбъркани!

100

Диана

преди 3 години

До Анонимен88Въпреки, че се опитваш да ме обидиш лично и не заслужаваш моето внимание, ще ти отговоря защото тъпотията ти е доста разпространена по подобни въпроси у нас..Значи, всичко има начало и край-Пешо отишъл на лекар /явно много късно!/ и умрял.Сигурно ако не беше отишъл на лекар също щеше да умре! Как и защо може да го каже само лекаря - не трябва да го мразиш, а да го питаш!Също е и за фабриката - никога не знаеш какво можеше да се случи с нея ако беше останала твоя - да фалира, напр.

99

Ингеларий

преди 3 години

Анатема Къде е краят на тая тема.Ще слезе господ и ще накаже всички слуги на сатаната.Властолюбци сребролюбци префедебилолюбци.

98

да 99

преди 3 години

До АнонименЩе го обикнат както обикнаха Станишв и Лилов ли