66

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Герберите управляват. Протестите продължават. Изборите наближават. Българите намаляват. Партиите никнат като гъби. Лидерите точат зъби. Искат да ни управляват. Пак ли ще забогатяват ? ! Със подхвърлени трохички ще ли оцелеят всички ? Управата пак добрува. Стадото мълчи , кротува. Социолозите -. агенти ще надуват тез проценти. Вождът е непобедим , с подвизи недостижим ! Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните,полицията, медиците, институции и граждани.3-то поколение репре

65

Анонимен

преди 3 години

Тея се готвят яко за купуване на гласове явно

64

Shark

преди 3 години

А така, гласувате за тях. Те после ще се скарат, ще се разпърди работата и ще се обвиняват взаимно, защото така е по сценарий. Идеята е да се намъкнат в парламента. А вие ще виете, че ви поменат вота. Гласувайте бе за тях!

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Марешки е известен на варненци много преди да влезе у парламенто :)) Правеше много опити да влезе във власта, явно за имунитет както казваш.....най накрая е купил нужните гласове :)) Сега сключват брак с Валери, което не е изненадващо и двамата са темерути :))))

62

питане !

преди 3 години

Марешки дали поне прочете Конституцията ?

61

Анонимен

преди 3 години

До гербисто-патриот - А дано също ги подкрепям.

60

Анонимен

преди 3 години

Я да сметнем-родата на Марешки и Симеонов,плюс работниците им в аптеките,бензиностанциите и ресторантите и тв на Симеонов общо дали ще съберат 2000 души да гласуват за тях,щото други будали няма да се намерят.То и друигия-шкембе войвода си повярва,че сам ще влезе в парламента,но и на него няма да му се получи.Но поне ще има цирк,де.

59

Даа!

преди 3 години

Така и така приеха закона за еднополовите бракове , нека се обичат !

58

ТОВА ИМ БЕШЕ

преди 3 години

Кой каквото откраднал, откраднал. Ще видят Парламента през крив максрон

57

Зозо

преди 3 години

Важното е, че бялата Златка вече няма да е в парламента. :)))))))))))))))))))))))))))

56

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ако не ходите да гласувате и пъпчивия и невестулката влезнат в парламента се сърдете на себе си.Лошото е, че сатаниста от учиндол дето пя химна с тениска череп и кости на philip plein (също сатанист) катарама череп на колана ще влезе. Младежите с голфчетата,бмв 3ките и салфетките ще го вкарат при лаПАЧКАТА.Ако Байчи е пръв ще си поплачат,ще се прегърнат и ще се целунат със слафчо. За благото на България де.Помнете ми думата.

55

Даа!

преди 3 години

Умря ц-иганката дето ви хвалеше , та започнахте сами !

54

До 59

преди 3 години

Ти Марешки ли си,или Симеонов?

53

АКО ИСКАТ КОАЛИЦИЯ

преди 3 години

да се обединяват на 2 етаж , южното крило. Там са криминалните

52

Анонимен

преди 3 години

Магарешки взема имунитет и няма да може да бъде съден за далаверите, а Симеонов ще стане вице на НС. Дотука не се вижда какво правят за бг, а се уреждат тях си и родата си или жените си.

51

Анонимен

преди 3 години

Абе що им обръщате внимание на тия двама т..пи.Те са бита карта,нищо,че си въобразяват и мечтаят да са трета политическа сила.

50

АПЕТИТА на МАГАРЕШКИ

преди 3 години

значително превишава неговата тежест в обществото

49

Анонимен

преди 3 години

Браво двама разумни Българи отново ще са в управлениетоще гласувам за тях

48

гербисто-патриот

преди 3 години

Много добра коалиция, поне има добра подкрепа от партиотично настроените българи. Аз по принцип подкрепям Воля, но и ХФСБ са си за подкрепяне, така всички българи Юнаци може да подкрепим и едните и другите заедно. Браво и успех на изборите, да сме трети!

47

НЕВОЛЯ

преди 3 години

за всички от ВОЛЯ. И ВИНКЕЛА да им гради оградите на килиите