64

До ааа

преди 3 години

Ей хибридно същество, не пипай децата, да не те пипнат под земята!

63

Анонимен

преди 3 години

До 42:Кой знае защо никой не си спомня,какво изръси годжи от НОЩ,че ВСИЧКИ МАСКИ,които наплашените стада са носили от началото на тази ковид истерия(в началото даже СЗО ги отричаше,а след това запя друго),СА БИЛИ АБСОЛЮТНО НЕНУЖНИ И НЕ СА ПРЕДПАЗВАЛИ ОТ НИЩО!!!Ама видиш ли,сега имало други и трябвало да се носят те - това го изръси годжи!!!И тъъъпото стадо не проумя след тези думи,ЦЯЛАТА БЕЗСМИСЛИЦА НА НОСЕНЕТО НА МАСКИ И ЧЕ ЗА ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ВСИЧКИ БИ ТРЯБВАЛО ДА СМЕ ВИРУСОНОСИТЕЛИ!!!

62

ааа

преди 3 години

До колкото си спомням преди около 10 дни отвориха детските градини и началните класове. Вчера отварят моловете и фитнесите. Дали може някой да познае кое от 2-те разхлабвания на мерките е причина за скока в заразените? Сопред експертите на министъра най-вероятно всичко е заради фитнесите и трябва пак да ги затворят.

61

Анонимен

преди 3 години

Няма начин вирусът да бъде спрян.Това поне се надявам да го разбраха всички.Мерките реално са за да не става струпване в болниците,моргите,чувалите и т.н.защото хората ще озвереят не само тук а в цял свят.Е покрай мерките властимащите злоупотребяват и пробутват едни неприемливи закони,които в нормална обстановка няма как да минат.Не само тук ето в Полша забраниха абортите.Използва се страхът за да се налага нов ред.Иначе от други болести умират два пъти повече хора,но стрхът е форма на управлени

60

Bond

преди 3 години

Хайде всички ковидари и хипохондрици да си сложат маските, да се затворят в килерите си и да не пречат на нормалните хора. От самолет се вижда, че с локдауни и вечерни часове ефекта е нулев, но навсякъде управляващите искат да се запази статуквото, за да не изпуснат кокала и ще продължават с безумните мерки.

59

Авокадо

преди 3 години

Важно е ,че МолЧитУ и фитнеса работи......

58

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТе правят разлика - казват за новозаразени и колко са болни. Ти във вас телевизор нямаш ли? АКо не - има статистика в сайта за коронавирус. Там пише колко са заразени, колко са в болница, колко са излекувани... само няма статистика за това колко са изолираните (карантина).

57

Анонимен

преди 3 години

До До5 1Какво от това ли? Ами заразените се изолират, за да не заразяват сруги, които са с по-слаб организъм и стигат до болница. Болните се лекуват. Ей затова са мерките а не само да плямпаш наляво и дясно.

56

Анонимен

преди 3 години

до 55Ами трябва и властта да се научи да прави разлика и да брои болните не заразените.Така или иначе всички ще се заразим.Дали по нормален начин или чрез ваксина,неизбежно е,въпрос на време е.

55

Анонимен

преди 3 години

Защо наистина при почервеняване та София ще пускат големите ученици присъствено?Най- интересно ми е, защо даскалите не бързат да се ваксинират.

54

Анонимен

преди 3 години

Болните са в интензивното и се борят да дишат.Другите са със симптоми и може и да оздравеят без да стигнат в интензивно отделение.А има и такива дето нищо не усещат,но са заразени и опасни да заразят други.

53

До5 1

преди 3 години

Добре де. Ще правим разлика между заразни и болни. И какво оттова?

52

Анонимен

преди 3 години

Добре де, и защо тогава от утре пращате големите ученици присъствено?Малко шизофренично решение, хем София е червена зона, хем по 30 деца в класна стая и градски транспорт.

51

Анонимен

преди 3 години

До До 44Ако ти е слаб имунитета, и от настинка ще умреш, не само от ковид.Ако имаш туберколоза и двустранна бронхопневмония - ще умреш от тях. Не от ковид. Ако имаш диабет - ще умреш от него, не от ковид. Ако имаш Хипертония - ще умреш от нея, не от ковид. Хипертонията - 220 кръвно и нагоре - високо артериално налягане. Артериите не издържат Аортата не издържа и се накъсват стените на аортата. Получаваш Аневризма и следва тромб. Ако си късметлия и не запуши артерия къв сърце или мозък - късмет

50

До 47

преди 3 години

Каквото и да си приказваш, учените наблюдават определени параметри,от което предвиждат логично свързани с това събития, което обосновава по научен път необходимостта от вземане на превантивни мерки.Ти обаче не обосноваваш нищо.Просто се бориш( неуспешно) със страховете си като отричаш опасността.

49

Анонимен

преди 3 години

Поне 4 пъти повече са хората дето дори не са разбрали,че са носили вируса.Заразявали са без да знаят и без да искат други хора.Това не означава,че са били болни!Разберете го най-после и правете разлика между заразени и болни!

48

червена зона

преди 3 години

На 2 февруари президента се кандидатира на 3-ти почна да ни го завира

47

д-р Ох Боли

преди 3 години

Гледам по тв. едно моме, хубавко такова и с едни големи влажни очи, аха и да проговори. И о, чудо проговори !- Ами аз съм тука в мола,не да си купя нещо, ами ей така, щото нямам какво да правя, а тука е топло и има много хора.... Толкова !!!

46

До 44

преди 3 години

Твойто е като да твърдиш,че да пуснеш бомба, не означава да си непременно във война.Резултатът е един и същ. Един човек може да унищожи живота на много хора .

45

Анонимен

преди 3 години

до 41Напротив вярно е.Има разлика между заразен и болен.Не всеки заразен боледува.Естествено,че може да зарази други.Но не е болен!