20

Pe Dal

преди 3 години

Памела Андерсън развалила семействоСъблазнила бодигарда си и той започнал да изневерява на жена си

19

Кафяв гербер

преди 3 години

Толкова са добри на Тиквата мерките , че сме най-умрелата нация в света , БУКВАЛНО

18

Анонимен

преди 3 години

Мелките и теглилките и теглилата идват само от един човек.

17

Калеко Алеко

преди 3 години

В парламентарните републики мерките идват от държавните органи и държавните институци, а тези които водят война с тях са кремълските парашутисти ... Румбата превърна президентството в една ненужна институция, която няма никаква вързка с останалите държавни структури, при неговият мандат "Дондуков 2" се превърна в част от ведомството на "Позитано 20" и офиса на ген.Решетников ... !!!

16

до 5

преди 3 години

Има нещо наум- знае кое , как и къде да подреди....

15

Анонимен

преди 3 години

Върнете носенето на шал и шлем те са от полза за хората с алергии а така от заповедта прозира целта да се печели от маските което не е правилно

14

Анонимен

преди 3 години

Туй пак опитва да си измие ръцете с някой друг и на друг да наложи да му носи отговорността за личната гл-упост и управленска немощ!

13

Анонимен

преди 3 години

Лекарите ли разпоредиха да се отворят ресторантите на едрия монопол към хотелите, а да се затворят селските кафета?Те ли затвориха фитнесите,в които сме на повече от 2-3 метра един от друг /понеже иначе не може да се спортува, но това го знаем ние, които спортуваме,не лежачите по диваните/ да не работят,а населението да се тика като сардели по големите магазини.Ако е тъй-по-добре да продължавам да не разчитам на тях. Очевидно ни акъл имат, ни образованието им е някакъв атестат за логична мисъл

12

Анонимен

преди 3 години

Циркът е ясен отдавна. Въпросът е какво чакаме да се случи,за да го закрием.

11

д-р ХАУС

преди 3 години

е то при МАНГЪРА никой не иска да лежи, защото лекува с чайче и аспиринчета, предпочитат хората за близките си мразения генерал във Военна болница

10

Тонката

преди 3 години

А на Фигуранта му хареса цял мандат да не прави нищо и да зима една фуражка пари на месец и се кандидатирал пак:):):)Излиза само по празниците пред телевизията,казва,че в България е много гадно за живеене и отива в Бояна на двора да си кара дрона:):):)

9

Анонимен

преди 3 години

Стратегията ни е:Ако затварят бизнеси в други страни, затваряме и ние.Ако ситуацията в други страни е тежка, налагаме мерки и ние.Какво се случва у нас е важно за другите държави,където ще ни дават за пример когато е удобно.

8

Неее

преди 3 години

Стига лъга бе паун. Мангъров каза, че при 80 легла в неговото отделиние са заети само 7. Аз вярвам на него, не на теб два пъти осъден лъжецо.

7

Мутри вън

преди 3 години

Ходи си мутро! Място за теб на Дондуков 2 няма! ходи във фитенса да потринираш малко и на стадиона да порташ топка.

6

Анонимен

преди 3 години

Първо трябваше да се направи Е-списък, после да се поръчват ваксините, 18 млн ваксини 300 млн пари на вятъра.

5

Анонимен

преди 3 години

Нанко Буратинов пуска свои алпинисти да рутят,после Баце прибира по 6 милиона за картичка.То чекмеджето трябва да се пълни все някак....Същото е с PCR-ите и ваксините.Няма нищо безплатно купува ги Баце с нашите пари от данъците и после ги дава на лабораториите да ни ги шиткат на цена умножена по 10.А ваксини са пазарили на цена 2 евро парчето,обаче по документи е 12 евро парчето.10 евро за шкафчето на Баце.

4

Зозо

преди 3 години

А помните ли декември 2008г. Станишев като видя, че му е изпята песента, за 20 дни изхарчи 5 милиарда лева от бюджета?

3

Анонимен

преди 3 години

Бa cи паниката

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Всичко идва от...някой,но тръгва от Боко Кюлчето,докато е на...власт.

1

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХАХАХАХАХА