26

Анонимен

преди 3 години

чета постовете и се смея - нещастните антиваксъри преместват деня на страшния съд всеки ден - първо беше след месец, писле лятото, сега есента когато генно модифицираните зомбите ще тръгнат по улиците... накрая ще запретнат ръкави и ще отидат да ги ваксинират защото именно те са зомбитата...

25

Анонимен

преди 3 години

ЕС за хиляден път показа на страните членки колко е жалък и безпомощен във всяка ситуация. Гражданите на страните членки пак са последна дупка на кавала без достъп до ваксина.Колкото до руската ваксина отдавна трябваше вече да е на пазара, така както е в Унгария. Ние чакаме да напълним гушите на Америка, те не могат себе си да оправят. Животи се губят всеки ден, само за да се харесаме и да напълним дирниците на щатите.

24

Анонимен

преди 3 години

каквото и да пишем българия прилича на просяк с протегната ръка не само за ваксинителоши хубави сърбите устояха и на натовски бомбандировкиа нашата държавица се разкоства с помоща на национални предатели дето само ги бива да оплюват другите и да крадат в неусвяси да плюете ида не плюете унгарците се ваксинират с руска ваксинавече и германците ще я одобрят от зор щом те немогат да си осигурят ваксини какво остава за насплатените плювачи на банкянския комунист- изкарайте някой лев с плюен

23

СУВЕРИНИТЕТ

преди 3 години

Унгария още на 15 Януари е поръччала Спутник V, Чехия е на път да го направи... Ние както винаги, чакаме ЕК да ни каже.

22

Ха-ха

преди 3 години

Наесен ще се разбере кое е хванало място и кое не.Много вероятно е резултатът въобще да не зависи от ваксинирането...

21

Муу

преди 3 години

Ваксинация ама не и срещу луда крава , српски молодци мууу мууууу

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Имат явно избор каква ваксина да си сложат.А дали имат избор да не си сложат ваксина?

19

Анонимен

преди 3 години

До 17 АнонименИ аз съм на запад и тук хората никой не ги пита коя ваксина искат. Бухат им западни ваксини, защото правителствата няма как да водят външна политика и санкции срещу Русия и в същото време да кажат бихме искали да купим от вашата ваксина! А и са наляки милиарди в собствени разработки... Пък каква пропаганда виждаш само ти си знаеш!

18

Анонимен

преди 3 години

До Не ми пука !Че къде има сръбски туристи?

17

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)Тия ли са "народ"? Ахахахахахахаххаааааа. Само да ти кажа, в момента при тях е лееека диктатура: Вучич контролира Правителството на Брнабич както си иска и националистите са яхнали всички институции. Тия почти нямат нормална държава.

16

Анонимен

преди 3 години

До ВЪПРОСНикой нормален в Европа не се пита такива неща. Това, че пропагандата на Путин работи сред русофилите в България не означава, че нормалните хора не виждат за какво става дума. КАзвам го като човек, който в момента е на "Запад". Никой "западняк" не иска или чака руска ваксина.

15

Не ми пука !

преди 3 години

Сръбски турист - най-слаб турист.Да не идват ... по-добре !

14

ВЪПРОС

преди 3 години

Хората в ЕС започнаха да се Питат - защо Ваксината на руснаците е Забранена в ЕС ?Почти Цяла Европа вече е Ваксинирана със Спутник В .Не пише празни думи .

13

(-_-)

преди 3 години

Ми щото сърбите са десет пъти повече народ от нас, за това! Иначе цялата тая работа с короната е фалш и практически няма нужда от тия мерки и ваксини.. От друга страна всичко е бизнес!

12

Анонимен

преди 3 години

Явно имат избор

11

1

преди 3 години

Били доставени един милион дози с китайската ваксина, но най-много ваксинирани с руския Спутник?Тоест, от това следва, че руснаците са им доставили някакво невероятно голямо количество ваксини, за да ваксинират най-много със руската, или нарочно не ваксинират толкова бързо, за колкото бързо позволяват наличните ваксини. Яко смърди на червени лъжи. Ама ЯКО, нот това може да се очаква: то и в статията си го пише - Сърбия прави политика с ваксините, т.е. и с информацията за тях.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Само като си спомня колко миролюбиво се изпо тр епа ха тези щастливци с "причина - Тито" след 1990, веднага ми става мило за югославите и жално за нас, бугарите ;)

9

За какво ви е?

преди 3 години

Ваксина,която дори не изпитана както трябва!Не мога да си обясня желанието на зомб.и.тата да се надупчат след като им загладиха хептен мозъците с тая ТВ пандемия.

8

Сата НАТО

преди 3 години

Разиграват някакъв театър тия.Кой знае с какво и дали изобщо се ваксинират или пробутват фалшива статистика.

7

Анонимен

преди 3 години

Абе за Сърбите ясно как станаха отличник по ваксиниране в Европа,ама нека някой да обясни защо България на опашката със само 0.59% ваксинирани?