76

Анонимен

преди 3 години

ЦРУ се опитва да смени управлението на Русия с цветна революция и да постави своя човек Навални на власт.

75

Анонимен

преди 3 години

Този е по-неприятен и от Тиквата

74

Анонимен

преди 3 години

Мосва не вярва на сълзи и на Навални!https://youtube/watch?v=oRJU9NdmBBk

73

Abigejl

преди 3 години

a ние сме били роби ,още по-зле

72

Анонимен

преди 3 години

Tова е демокрация по руски.Западната демокрация крачи със смели стъпки в същата посока.Ситуацията в света в момента е една шепа богаташи и безмозъчна полиция от едната страна срещу всички останали(едно заспало стадо) отдруга.

71

Споко бе

преди 3 години

Надничах през деня в руския "народен интернет" и всичко си беше според очакванията - и на улиците и площадите клоунадите на Навални и компания си получиха все същата "всенародна" подкрепа под 1%.Вовата като генерален мениджър на руската олигархия могат да го гътнат само аверчетата му, ако отпусне малко хватката над силовите структури в Русия. И ако съвсем се влошат условията за разграбване на природните ресурси и скубане на все по-обедняващото население. С циркови представления не става.

70

помнещ

преди 3 години

Спокойно господа"демократи"отБГ!-:) Много шум,малко буря!Тоя "филм е игран преди да дойде Елцин! А днес е "демокрация"! Браво на Кремъл че позволява да има "демонстрации"-:))Тая показност на " Навални" е за нас нещо старо вече!-:)То що "демократи" се "народиха" след 10 ноември 1989 гта нямам думи вече!Явно е интересно на децата днес!Нищо ново деца.Ще утихнат нещата.Те руснаците са лесни! Дано поне вие имате 18 години ,та излезете да гласувате.Гласувайте за когото решите! Така ще претопимГЕРП!!

69

Анонимен

преди 3 години

Майко мила това продажно мекотело се цанило да става лидер на Русия,да ама те руснаците сърбаха попарата на един белязан и на един пияндурник и още им държи влага!

68

АнонимеН

преди 3 години

До до АнонимеН 59+ ЛИ ИСКАШ ДА ТИ СЛОЖА ! СЛОЖИХ ТИ!!!АЗ МРАЗЯ И ФАЩ, И КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ФЕДЕРАЛЕН ЗАТВОР И ИСРАЕЛ! НЕ СЪМ НАСТРОЕН ДОБРЕ И КЪМ ИСЛЯМИСТИТЕ :D ИНДИЯ И АФРИКА СЪЩО НЕ ГИ ДОЛЮБВАМСРАМ МЕ Е И ОТ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ СА ТОЛКОВА СЛАБО-УМНИ НО СЪМ ГОРД , ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!----------КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ МАЙ НЕ СЕ СЕЩАМ КОЙ ОБИЧАМ ИЗОБЩО :D

67

Жорж

преди 3 години

Те за това го върнаха обратно този Дневални. За да създаде размирици и поводи за конфронтация с руснаците.

66

експерт

преди 3 години

Ако Навални бе опасен за Властта - сега нямаше да има какво да се обсъжда тук!Ама винаги е хубаво да има 'опозиция' - да бъде 'оттдушник' за енергията на недоволните! За да не стане тази енергия прекалено много и стане нещо Неконтрилуемо!

65

до Анонимен

преди 3 години

Поздравления за осъзнатите руснаци, че повече така не може. Така не се държаха нито Горбачов, нито Елцин.------------Сериозно?Горбито я разруши!А, а. лкохолика Елцин я разпродаде и я беше певърнал в колония на САЩ.И колко са тъй наречените "съзнателни руснаци подкрепящи а. Налний в Русия?1 или 1,5%??????А в Щатите?Над 70 милиона от имащите право на глас гласуваха за Тромпета!

64

Диана

преди 3 години

Не мога да повярвам, че са арестували Навални за неспазване на условната присъда - той беше в безсъзнание, когато го изведоха от страната! А може би е имал ограничения за движение из страната, когато се натравя в Сибир?!... Така, както описват причината е, че е бил извън страната обаче, а това си е чиста бюрокрация! Човек не може да отговаря за действията на другите с него докато той самият е бил в безсъзнание, още повече, че човекът се завърна при първа възможност...

63

А пак Ние от Герб

преди 3 години

Нали падат скалите по пътищата пак ще крадам милионите за разчистването, боли ме свирката за америка и русия у българия толково много пари за крадене има че сън не ни хваща

62

A

преди 3 години

Байденмократите кого ще изкзрат лош сега ?

61

Българин

преди 3 години

Защо някои не разбират, че Путин си отива?

60

Анонимен

преди 3 години

*** са били крепостни и такива ще си останат.1000г. min!

59

АнонимеН

преди 3 години

ЗАТВОРНИЦИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ФЕДЕРАЛЕН ЗАТВОР СЪЩО ИМАТ ПРАВА И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАЩИТЕНИ ТОЧНО КАТО В КОСОВО!!!

58

Анонимен

преди 3 години

Как мислите кой ще спечели след като в цяла Русия излезоха 5хил.човека ,а Путин изкара срещу тях 55000хил.полицай и силоваци?!

57

Демократ

преди 3 години

Моите демократични комири - баиден , лукашенко и путинПример за демокрацията в светъ