152

Анонимен

преди 3 години

Може ли да си фен на Черепа,Чалгата,Мангъра,Отровното трио,Мая Галева,Христо Маджо....и стигнеш до Фигуранта и да чакаш просперитет на България?!Заблуден народ?!

151

Анонимен

преди 3 години

Тежко на България престъпници,маргинали.....идват!!Чисто и просто електората ни е плиткоумен!

150

Анонимен

преди 3 години

Интересни избори се задават)

149

Пенсионер

преди 3 години

Много фенове има Черепчето. Дали ще го посрещнат с цветя пред лавките за билетчета? Бая народ има да му се отблагодарява.

148

До 156

преди 3 години

Държавата е длъжна,но престъпниците от прехода не искат да ги плащат,а да укриват,така са свикнали,чрез натиск,изнудване,чадъри на различни нива.Агенцията по хазарта я направиха " частна" ,точно с рекет,въпреки,че сменяха екипи,натиска продължи по мутренски.Почерка му от протестите на въпросния кандидат - депутат,каква пародия той кандидат,та сценките на мутрафоните организатори е видно как са ги вършели.

147

муспи

преди 3 години

От снимката гледа един психично болен ***, който страда че в момента няма нещо за дъвчене и смучене.

146

Анонимен

преди 3 години

А сега кой носи божковите пури на Борисов?И Мата Хари я покриха.Гледам боци много нервен напоследък.Дали си представя какво му се пише?

145

Анонимен

преди 3 години

Държавата е длъжна да си събира данъците.Ако не го е направила,значи сама си е виновна.Не е луд тоя,който яде баницата,а тоя който му я дава.

144

Анонимен

преди 3 години

Божков още не е рабрал ,че неговото време е минало окончателно!Каквото и да дърдори,го прави да си върне позициите ,неговите ,неговия безскрупулен монопол с лотарията,обсебване на хората,психологически натиск,на всяка спирка талончета,в магазини и бензиностанции и т.н. ,да изкриви представите за доходи единствено чрез хазарт.Няма да се върне това време!И казината на всеки на км в най " бедната" държава ,е много "възпитателно".Това ли е нужно на БГ?Хазарт и промиване на мозъци.Да,бе той " борец"!

143

qwerty

преди 3 години

RAZBOINIK!!!!

142

Anon

преди 3 години

Играем за победа. Не се ли наигра с хорските пари и съдби бе пич?

141

Евреиски Троле

преди 3 години

До До 138Иди във Велинград и попитай хората какво мислят за Божкова после ги попитаи какво мислят за вашата про-западна, продажна, полу-грамотна СИК-аджиска бухалка, която окупатора САЩ упорито държи на престола на протектората България !писна ни от пандемийте ви, от толерастията ви, от глобалните ви затопяния, от всичките ви юдо-масонски перверзий ни писна !!!

140

До 150

преди 3 години

По-добре така,отколкото ГРОБ да продължи да ни загробва.

139

Печалба за цял живот

преди 3 години

Дано стане депутат и правителство да падне след 1 ден-това е като да спечелиш от лотарията и да не ти изплатят нищо

138

До 138

преди 3 години

Хайде стига с тези опорки за ***!Точно олигарсите като Божков другия му приятел организираха компромата,когато прокуратурата ги подгоди за" честните " им далавери.Цинизма на Черепа няма граници,организатор на преврати на " ***" лято и гнусните им изпълнения от прислугата в компания с баламурници.Сега плаща на майките некрофилки,с любимото му черно да се шляят по паветата.Божков го изгониха и от Молдова барабар негова " честна национална лотария".

137

Анонимен

преди 3 години

Дали всички,които са спечелили от лотарията,ще гласуват за Божков?Може би- да.Всяка седмица по 30-ина души бяха с печалби.Все пак раздаде десетки милиони.Е,някои не можаха да си ги получат,но за това да се сърдят на Боко.

136

Жеку Чан

преди 3 години

Е, как така? Нали "мутри вън"?

135

Анонимен

преди 3 години

Данъците си е платил,ама не е платил "кеш"-а.В това е проблема.

134

Анонимен

преди 3 години

Аааааа,когато пълнеше чекмеджето,беше добър.Вожда си кореспондираше с него и му пишеше "помагай".Това го видяхме.А като престана да "помага",стана лош.Еййййй,неблагодарници,ей!

133

Анонимен

преди 3 години

Абе герберуги,какво цвилите като на умряло.Нали точно това искахте-Божков да се върне в България.Е,той сам ще се върне,стига да влезе в парламента.Иначе не е *** да го направи,пред вид как действа каскета.