32

преди 16 години

Господа 'управляващите' достатъчно са подложили на психологически натиск собствения си народ. Единствения проблем е, че 'гарван гарвана око не вади', така че който и да е на власт все тази ще е за народа ни. Просто има страни, които дори когато са зле, пак са по-добре от БГ.

31

Историк

преди 16 години

А аз мисля, че също така не е нормално външен натиск /примерно фриволния доклад на Европейската комисия/ да мотивира политическите решения, взети в Хисаря, на една суверенна държава.Или това очевидно зависи от гледната точка и различните аршини.Значи мнението на няколко души от ЕК е меродавно, но на няколко хиляди от собствения ти народ-не е и трябва да бъде смачкано.Това не намирисва ли на нещо познато от близкото и далечно минало?И не се ли наричаше диктатура на марионетен режим?

30

dingilev

преди 16 години

Ne moga da povqrvam che tazi statia e ot 20,02,2008!Da ne bi godinata da e 78 ili 88 i toq 4erven b...uk da si misli 4e belene e oshte v sila 4e policiata vsashnost e milicia i 4e SSSR oshte sashestvuva!Simeon v Ispania(bez balgarskite imoti te sa za naciata)Stanishev v Moskva a Dogan v Turcia!!!!Drugite ministri(ot 89) v zatvora!!!Ei mn mn tarpeliv narod sme!!!Sram!!!

29

преди 16 години

ок кого са се уплашили, бе!? от ненормалника борисов ли, дето като *** повтаря "станишев е виновен" дори и за задръстванията или от кафеджията от сдс-то или от дедо ваньо костов, на кого му дреме за властта, щото си крадна достатъчно!? може да са се уплашили от лудото яне? айде не ставайте смешни!!!

28

Стойко

преди 16 години

ХАХАХАХ. Уплашиха се да не падне правителството! Те само да не посмеят да пребият или недай си боже да убият някой. На другия ден цялата държава ще се изсипе и ще помете парламент. Няма да е сефте! И това изобщо не е уличен натиск, ТОВА Е ВОЛЯТА НА НАРОДА!

27

Мариян Иванов

преди 16 години

Пикаещият във фонтани криминално проявен МВР шев плаши гаргите но пък дава сили червените баби и дядовци да повярват че ши са върни социализъма е няма да стане и те си отиват от власт.Който и да дойде е по добре от наследниците на банда престъпници.

26

feli

преди 16 години

na onia svjt da vidim kakvo hte si zanesat

25

mente

преди 16 години

ei do bai hasan! koi 6e slu6a e mur6a? a dokolkoto po temata kvo tva zaplaha li be6e? vsi4ki organi na mvr to 6teli da budat v gotovnost a e opla6i na e spor nqq xaxaxa smqhh...kvo 6e strelqt li ko ia ne6to dali pos 6sa vurnat vku6ti ;) a furajki iali boli me li4no mene i e super tupo da zapla6va6 hora koito sa ti dali vlasta i to ne samo tva a ot koito se o4akva da raboti6 za naroda a ne za sobstvena izgoda no gi e 6ube da se mahnat nali dalaverkite i hubavata im zaplatka i kvo li ne 6e spre,nit policiq nit nqkoi dr moi ni spre ko smqtame da praim ne6to..li4no me izdrazni tva seedno zaplaha breii... kriite sa zad kukite..strahlivci, sme6ni ste..

24

Az

преди 16 години

ДА не ви изтинат дупенцата от министерските и депотатските места - скапана ***!!!!!!От тези които ВИ ИЗБРАХА ли ви е страх бе, *** мръсни.

23

feli

преди 16 години

kato 4eta nikoi ne gi poznava i se pihat prazni prikazki.

22

пререспектиран

преди 16 години

... ни министър отново се изказа не като професионалист, а като непогрешим делфийски оракул. Нека да излезе, ако обича, поне за момент от назидателността на обичайния речник на полицията към заловени дребни престъпници и да преразкаже, в цивилен стил и с незаплашващи термини, какво според него е това животно "уличен натиск" , коя дата сме днес все още, къде са го съзрели това животно да натиска политически някого по улиците цели два-три дни преди обявената дата на митинга, какво е причинило на управляващото мнозинство мирното трудово гражданство като фактически щети до момента, та да се изисква предварителната мобилизация на целия потенциал на МВР за охрана на властта, дали сам министъра не прави разкошна услуга на взломната престъпност с това, че хвалейки се с готовност как ще бъдат дислоцирани хората му , всъщност издава на взломния криминален контингент в кои точки на София ще е концентриран повечето му личен му състав, тоест къде може полицейското присъствие да бъде вторично отслабено и как би се мотивирал когато реши да потвърди, че живеем в свободна правова държава. Как ли се мотивира достатъчно целия потенциал на мвр за оказването на психологически натиск над гражданството да не оказвало психологически натиск на забравилите предизборните си обещания негови парламентарни представители? С пари, с обещания за ръководен чин , със заплахи от уволнение или с израза "да се стреля на месо срещу всеки, настъпил върху чертата". Държава, в която няма невоенизирана и непокорна политически полиция, изобщо не е демократична. Подготвили са се за физическа отбрана, ама май няма да им остане време да си създадат достатъчно неоспорим физически враг, от когото да се отбраняват. Подобни ситуации са отдааавна теоретично отработени от Сервантес във великия му бестселър за христоматийната битка на Дон Кихот с вятърните мелници и водещата роля на психологическия натиск на идеите на сеньора върху трезвия разсъдък на оръженосеца му Санчо. Свободата , Санчо...не е заек да избяга от мотивите на парламента за правилни политически решения. Освен ако не стане както е било станало в парламента на следреволюционна Русия от миналия век. Нека си спомнят всички, включително и председателстващия парламента ни, че все още живеем в България ( не в Болгария или в ***) , а двуполюсното , но еднозарядно, парламентарно управление няма шанса да си възкръсне в обикновено работно заседание току-тъй изпод пепелищата.

21

BIBI

преди 16 години

*** СЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ СТРАХ, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМ ИЗСТИНЕ МЕСТЕНЦЕТО

20

feli

преди 16 години

*** strahi

19

heli

преди 16 години

cijloto pravitelstvo sa nagli i bezkontrolni

18

baj Hasan

преди 16 години

Ste slu6kate ina4e lo6o da znaete ,4e 6te ima i kjotek ako ne slu6kate - nikoj hqma da se ceremoni s Vas

17

Иван

преди 16 години

От Козлодуй утре тръгваме защото вече ми е дошло до гуша! Храня деца и жена и така не може да живее повече. България можеше да бъде много по-добре ако не беше огромният мързел и неебателност на управляващите. Не искам да ми сипват пари в ръцете но и не искам да пречат на държавата да се развива!

16

Караславов

преди 16 години

Как имате безочието и наглостта да заплашвате народа открито...СТРАХЛИВЦИ, ***

15

преди 16 години

лелеее, май вече сме го играли това, и всички знаем как завърши!

14

преди 16 години

много е нагъл тоя бе, един вид : недейте да протестирате, щото аз съм лош милиционер. Чисто по комунистически

13

HH

преди 16 години

Прав е Главата (Глъвътъ), в една държава не е нормално решенията да се вземат под натиск от улицата. Само че, той е избран от улицата. От хора от улицата, върху които е приложен натиск от същите като него. Медиен, пропаганден, манипулативен натиск върху онези там долу, уличните. Ми много хубаво, ама сега бумерангът се връща. Между другото, сега като се замисля... кой спомена "държава" ? Мир на праха и.