76

Анонимен

преди 3 години

ЕБбати изтрещелите хора, във Франция им препиръчват да не говорят по улиците защото така се разпространява вируса, в Словакия им наредиха да излизат от къщи само след отрицателен PCR. Що ли ми се струва че това няма да продължи дълго?

75

Анонимен

преди 3 години

Гледах клипове на 4 американки с усложнение.я след ваксините и ме е по-страх от ваксината от колкото от щамовете. Защо се бърза толкова,а не се поработи още върху ваксината?

74

Анонимен

преди 3 години

Отново празни приказки,вземи отговори защо в България има ПЕТ(5) пъти по малко ваксинирано население от която и да е друга Европейска страна? ЕС-2.35%България-0.47

73

Анонимен

преди 3 години

Щом намалее напрежението и страха, почват да тръбят за нов щам, който изобщо не е нов.До 2022 очаквайте и нилски и американски щам.

72

Анонимен

преди 3 години

А Марсианският щам,той колко смъртоносен е,м?

71

Анонимен

преди 3 години

Пущете всички щамове и да се приключва с тая фалшива пандемия/епидемия или там квото го водите, че кат гледам кви въртели се праат, няма приключи още 10 години

70

Анонимен

преди 3 години

Когато щаба прочели нещо от някъде и го повтарят това не е конспирация и не е фалшива новина но за хората няма такива права. Те трябва да приемат само каквото имсе казва но да е политкоректно. За

69

Анонимен

преди 3 години

Най добрият вариант да спре психо тормоз над хората е като хората спрът да четът и коментират подобни новини а и като цяло сайтовете които ги разпространяват. Няма клик, няма,, новини''

68

българин

преди 3 години

До: АнонимеН (номер 48)Ако си спомняте в началото на пандемията Бойко започна да манипулира пpocтолюдието с думите: "Нали всички сте гледали холивудски филми за пандемии?"И след това започна да ми прави впечатление, че по много канали започнаха масово да дават филми за вируси, естествено много опасни. Имаше даже някакъв сериал за вирус който убивал масово хората и учените и докторите се чудят как да ги спасят.Не съм фен на конспирациите, но това се набива много на очи и не е нормално.

67

Анонимен

преди 3 години

баси глупостите.. аз въобще не ги следя тея измислици вече

66

до 63

преди 3 години

абе тия в Африка не магат да ги намерят да ги напръскат :)) за това

65

Анонимен

преди 3 години

А таджикистанския, нигерийския, муджихидинския кога???Луди станахме. До края на животали ще има нови и нови щамове, мерки, отваряне, затваряне, страх и безкрайна върволица от доктори по медиите , война за ваксини! До кога?

64

тъпак

преди 3 години

Мале,ши вземИ да сА нарои тоз щам и ко ши праим ся?Осрахте се с тези щамове!Съмнявам с в твърдението!

63

Анонимен

преди 3 години

Кунчев май мечтое за южноафикански дик.Най-добре е да проучи щама и да си хване пътя за Южна Африка с целия щаб взети заедно.

62

Анонимен

преди 3 години

Тези масончета ще бъдат наказани. Ще се радвам да видя ужаса в лицата им, когато ги влачим към гилотината.

61

Анонимен

преди 3 години

Гъзунчев, южноафриканският щам влиза ли " ТЕХНОМАРКЕТ " ,или "ТЕХНОПОЛИС " ?Там продават ли се стоки от първа необходимост ?

60

Анонимен

преди 3 години

Абе тия от нощ и ден що не вземат да обяснят защо Африка е континента с най малко заразени? И по специално, как този южно африканския щам е МНОГО по смъртоносен ама в ЮАР има много по малко починали отколкото във великите държави от ЕС Германия, Франция...? Шлемове те не предпазвали ама ама един се хвалеше че сме почнали да произвеждаме най страшните шлемове на света и докторите в ковид отделения ходят като зомбита с тях, ама те не пазели. Ама фирмите близки до самохвалкото ги произвеждат.

59

Анонимен

преди 3 години

Лъжлив фелшер с човка който не е виждал, сега да гледа, сигурно е с тая маска щото му расте носа от лъжи

58

до 55

преди 3 години

Вече има нов щам американо-либераски още по опасен и свъртоносен щото там населението още не го е прекарал, за нас е безопасен тъй като сме изкарали оригиналния

57

Анонимен

преди 3 години

Ще успее ли да стигне грипа или само политически има голяма смъртност.