34

Анонимен

преди 3 години

РУСНАЦИТЕ КРАДАТ ЧУЖДИ МИСЛИ

33

Анонимен

преди 3 години

Значи от ЦРУ през 2021 декласифицират бележка, написана през 1991, че все още имат подозрения за четене на мисли от страна на руснаците. Или от ЦРУ не са разузнавачи, или руснаците не могат да четат мисли.

32

Пак не вярвате

преди 3 години

Патент US5935054A Дистанционно магнитно манипулиране на нервната система (1995)Патент US5211129 - Имплантируем в спринцовка идентификационен транспондер (1991)Знаете ли колко народ загинаха ,включително и в БГ-инфарктче,инсултче,а някой здрави хора дори са ги вкарали в психиатрия по принуда!

31

Анонимен

преди 3 години

XA AMERIKANEC I MISYL AAXAAXAAX

30

греднтгбд

преди 3 години

Имат предвид огледалата на Козирев... Боже, боже... предъвквани манджи...

29

Анонимен

преди 3 години

Ееееей тези лоши руснаци...Какви лоши неща са правили, а добрите американци не са правили нищо, предполагам, само е лошите руснаци са правили.Нали?Или...

28

Нещо да кажете

преди 3 години

Патенти - Дистанционно невронно наблюдениеПатент DE10253433A1 - Уредът за предаване на мисъл изпраща модулирани лъчи на електромагнитни вълни към човешкия приемник, за да влияе върху мисли и действия без електронен приемник (2002)Патент US6011991 - Комуникационна система и метод, включващ анализ на мозъчните вълни и / или използване на мозъчна дейност (1998)Патент US6039688 - Програма за модифициране на терапевтичното поведение, система за мониторинг на съответствието и обратна връзка-Имплант

27

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е какво означава табелата във двора на ЦРУ, табелата е дешифрирана, но текста е доста странен. Какви са вашите обяснения и кой е написал текста и що го е шифрирал.

26

Анонимен

преди 3 години

Руснак те гледа втренчено и пита: Мислиш за водка?

25

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Офффф...Малко прочетох от статията и ми стана ясно, че е Нелката.Хора стига с това ЮСА и ЮССР.И двете са поробени преди над 100години.Набийте си го в главите.

24

Между другото

преди 3 години

Нали ДАНС и МВР така изтезават неудобни хора по поръчка "отгоре"!За справка попитайте:Георгиев-ДАНС,ген.Василев,Гешев и шефа им!

23

българин

преди 3 години

Мда. Най-голямото постижение на руските учени е ефекта на етанола върху мислите!Американците обаче отдавна имат успехи в четенето на мисли, но те са базирани на науката а не на паранормалната шарлатания.Нещо повече - много от тях не са секретни!Имаше рекламни клипчета как например момиче управлява дрон с мисълта си в youtube, и цената му и откъде да си го купиш!

22

ТО АКО МОЖЕШЕ

преди 3 години

досега да са уволнили целия щат на ЦРУ и КГБ

21

Анонимен

преди 3 години

Вярно е. Ето най-пресния пример. Путин прочете мислите на Навални и веднага го разобличи. Заяви че лъже че двореца е негов. Наистина едва днес се потвърди че двореца е на предприемача Владимир Владимирович Xуин.

20

Анонимен

преди 3 години

Това е опит за отвличане на вниманието. Не вярвайте на ЦРУ!

19

БЪЛГАРИН

преди 3 години

РУСНАЦИТЕ И КОЛИ СА СЕ ОПИТВАЛИ ДА ПРАВЯТ, АМА....

18

Индиана Джоунс

преди 3 години

Е, това беше филмирано в "Индиана Джоунс и кристалният череп", така че не е новина

17

ан

преди 3 години

не се хваля,когато човек стои срещу мен,мога да чета мислите му.Дори напред с месеци познавам какво ще се случи независимо какво,телепатията също владея,контрол на чов..

16

Апокалипсис

преди 3 години

Те пък, американците, хич не са правили такива експерименти!4

15

Анонимен

преди 3 години

Руснаците никога не са имали такава програма, такава програма имат американците да сте чували за майор Ед Деймс. Руснаците имаха една друга програма със огледала, но няма да ви разкажа каква e тя тъй или иначе няма да повярвате, какво се е слyчило, Самите командири прекратяват програмата мигновенно и повече никой не се осмелява да я повтори. Изпитана е върхy малка част от немците, каквото и да е станало всички немци и хора във района са хукнали да бягат панически.