26

Анонимен

преди 3 години

Ниа шъ избираме ли Бай Дън или шъ съ плаштъ дополнителну?

25

V

преди 3 години

Гледайте това в Тубата : До какво доведе ГРАБЕЖЪТ на българското ЗЛАТО?

24

БКП

преди 3 години

БКП! БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!БКП!КОРНЕЛА И РАДЕВ - ДА ЖИВЕЯТ С ОРЛИТЕ ! И ДА НИ ДАВАТ ПАРИ ДА ЖИВЕЕМЕ И НИЕ!

23

Анонимен

преди 3 години

До българинТо па Бай Дън *** избраа здрави мозъци. Тоа не помни къ съ казвъ. Вика на едо там дека да муу систръ и куту *** глеаш - сака че ъ вампир, ти сакъш да дръжи къфърче с копче за атумни бомби. Гулем шашовляк шъ а...

22

Анонимен

преди 3 години

Кога ще качите на байдън злоупотребите със властта, корупцията и скандалите му. 47 години корупция и злоупотреба със валст, можеш ли да ги изпишеш на една страницаИма го даже на клипчета как се хвали ,че заплашил да спре 1 млрд ако не уволнят някъв в украйна...

21

Анонимен

преди 3 години

Не знам колко му е дал Путин, но е сигурно, че му седеше наведен.Когато искаха да разследват руските кибер атаки, Тръмп кака, че забранявал.

20

Активист на БСП

преди 3 години

Нещо за злоупотребите на ГЕРБ и Борисов ???!!!! А? Що така срамежливо мълчите?

19

Анонимен

преди 3 години

това са митове и пропаганда на либерастите, на които този смешен сайт робува... Всико е абсолютна лъжа...

18

Анонимен

преди 3 години

До Много Фейк НюзЕш па тоа шашовиа. Бегъй да пикаш и да легаш бе - Сънчу вече заспа!

17

Анонимен

преди 3 години

Изключително *** и неук човек.Няма да забравя как предложи лекарите да лекуват Ковида като слагат на болните инжекции с белина /или да я пият не помня вече/Това не е на ниво даже средно образование.

16

Shark

преди 3 години

Това нас изобщо не ни интересува. Защо не напишете най-значимите злоупотреби на ББ какви са. Това повече ни интересува!

15

SK

преди 3 години

Като президент Тръмп работи за чужда държава. Заслужава най_ суров наказание и конфискация на имуществото.

14

Анонимен

преди 3 години

Тръмп по време на мандата си не започна нова война, а напротив работеше за мира. Точно затова го свалиха с фалшивите избори.

13

Много Фейк Нюз

преди 3 години

Медии - нищо от написаното не е вярно и ви пожелавам успех да го докажете в съда, като Тръмп ви съди за клевета и накърняване на доброто му име!

12

Kaka Kyра

преди 3 години

Ей, да почвате да пишете за каквото ви се плаща, щтото... ем сте неграмотни, ем сте некадърни...Ша едете дръвоту!(Нали ме разбраате!)

11

Анонимен

преди 3 години

Аматьор. Да публикуват на Тулуппа топ 5, че да им паднат ченетата на чуждите ***, а западните политици да позеленеят от завист, а пък Безос да открие, че е твърдо на ...второ място по богатство

10

TRUMP 2024

преди 3 години

То си личи кой какъв е по мненията и реакциите на хората. Защо толкова милиони хора по света го харесват и обичат? Явно има защо. ТРЪМП Е НАЙ ВЕЛИКИЯ

9

Анонимен

преди 3 години

Ми нашия изкара за заразяване сума народ на Бузлуджа. После се сети, че имало и вирус и каза, че никой не направил нищо да ги защити. После Деситу му такова онаковато и я скриха. Сега и него ли ще скрият? Ама той така и нищо не направи де...Освен, че вдигаше лозунги. Корнелия го прави по-добре.

8

Питър

преди 3 години

До TRUMP 2024Тръмп след Кенеди??!?+? :))) Най-вероятно това са две от общо петте американски президента, които си чувал.Безспорният номер 1 винаги е бил Линкълн, мой човек. Дебелото, омазано с боя момченце дори не е в топ 30

7

Питър

преди 3 години

Заради неистовото си его Тръмп нахендри американците с доста големи дългове, започвайки кейнсианска политика (силно лява!) по време, когато не е имало нужда от такава - такава политика се води по време на рецесия. В резултат безработицата пада до рекордни нива, но цената на всяко едно ново работно място е космическа. Орязването на данъците за най-богатите всъщност натовари бедните и средната класа с допълнителна данъчна тежест в рамките на следващите 15 години.