127

Анонимен

преди 3 години

До ЛюбопиткоТова не е точно дворец на Путин. А по-скоро мавзолей на безсмъртния му дух, който още отсега, макар и невидимо, го обитава.Навални разкри окончателно тайната! Посредством дрон, който успя да облети цялата зона, забранена за полети и защитавана с С 400 и космически лазерни оръжия!Слава на безсмъртния Навални и жена му!

126

Малко за политика

преди 3 години

До Анонимен 128: Защо Путин е успешен президент?С каквото се е заел Путин, никога не се е провалял. По времето на пияницата Елцин Русия наистина беше стигнала до разпад. И наш Соломончо Паси даже го разправяше вече. Но дойде Путин и ги вдигна на крака. Приключи войната в Чечня, натири Саакашвили обратно в Грузия, присъедини Крим, направи бази в Сирия, а сега наред е Либия. Това не е празнословец като наш Бойко.

125

Странно...

преди 3 години

...някой видял свръхсекретния обект - и още е жив? Вероятно след поне пет опита за отравяне с новичок? И поне две въздушни атаки на щурмови хеликоптери по време на разузнаването?Ааааааа, вярваме, вярвамеееее......;)

124

Един от Германия

преди 3 години

В "Саксонски Вестник" пише, че видеото е направено от леви медийни лобисти от "Correctiv", спонсирани от Отворено Общество на Сорос, фондация Рудолф Аугщайн и др.Явно са чакали момента.

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен129България не е на 1-во място в света по смъртност!!!!!!! На 6-то място е, разликата с Русия е 0.43 човека на 1000. Затова пък българинът живее много, ама много по-дълго от руснака!

122

Анонимен

преди 3 години

До ЛюбопиткоДа, той ходи там с официални фотографи. Направо се обади в туристическото бюро, те ще ти дадат. Той редовно се снима с туристите, които почиват в комплекса.

121

Анонимен

преди 3 години

До Проздю"запада затвори света"Хапчетата!

120

Любопитко

преди 3 години

А някой някога виждал ли е Путин в този дворец или поне в Геленджик???

119

Проздю

преди 3 години

Значи путин 1 милиард замък и сатрап, а запада затвори света, 30% безработица, училище няма. Да живее запада, само ако може и путин да отстраним, ще бъде рай, рай

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128 еми чети , не се страхувай и това го пише Виж какви са били икономическите параметри в русия до 2000та , виж какви са след идването на власт на Путин

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124 Извинявай , ама в час ли си изобщо ?На първо място сме в света по смъртност !!! Каква емиграция те гони . И без да я броим , картинката е плачевна Раждат се 60 000 , умират 110 000 годишно / средни стойности / колко мислиш ,че ни е естественият прираст ?

116

Анонимен

преди 3 години

ОТ тая тема така помежду другото (и не без неуместните напъни на русофилите) излезе наяве, че:1) Русия има отрицателен прираст2) Хората в Русия имат доходи доста по-ниски от тези в България, да не говорим с ЕС и САЩТа, от какъв зор Путин е "успешен"?

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117 Offff , ама наистина ли не можеш да боравиш с данни в САЩ е някъде 7 долара на час , в русия - 12 000 рубли месечно е МРЗ , нещо такова бяха данните Сега сам си провери , колко е прага на бедност , колко са работещите бедни и всякакви други параметри Въпросът е не само какви пари взимаш,, но и какво може да купиш с тях -покупателна способност В БГ човек с 2000 евро заплата на месец ще е богат .Ако отскочиш да Скандинавието - едвам ще свързваш двата края с подобна сума

114

Гошо

преди 3 години

До ЯсноТой успява да скрие една карта със снимки в обувката си

113

Анонимен

преди 3 години

До Niki13Въобще не намаляваме. Емиграцията никой не я брои, тъй като тия хора не изчезват, а просто се преместват в други държави. Някои се връщат. Някои остават там, но запазват българско самосъзнание. Впрочем, ние започнахме да намаляваме още в средата на 80те, тъй че тия процеси текат отпреди смяната на системата. Само изкуственото задържане на хората създаде илюзия, че се "увеличаваме".

112

факт

преди 3 години

Путин на руски значи пътник...

111

Niki13

преди 3 години

До Демократне знам как е в Русия , но ние намаляваме със страшни темпове

110

nimportequi

преди 3 години

Путин е крадец и убиец всички го знаят.

109

Анонимен

преди 3 години

Русия никога няма да стане държава !

108

Анонимен

преди 3 години

До страничен110До Анонимен109 Русия увеличава населението си...................Тотална лъжа!!!! Русия е на 10-то място в света по смъртност - 13.83 на 1000 човека. Германиия - 58 място, Япония - 65-то. САЩ - 94-то, 8.15 човека на 1000. "По коэффициенту смертности хуже показателей ЕС на 27-30 %" Така че заври си думите знаеш къде.