156

Анонимен

преди 3 години

Десетки хиляди, протестиращи в Русия и няколко десетки арестувани - смела демонстрация на свободолюбивия дух на млади демократи срещу диктатурата на едно корумпирано правителство;Десетки хиляди, атакували Капитолия, заради сериозни подозрения, че изборите са фалшифицирани - чудовищно посегателство срещу демокрацията от страна на крайнодесни, фашизирани елементи, а петимата "починали" - неизбежна жертва за опазване на демокрацията...

155

Реалист

преди 3 години

В Америка демонстрантите и опозиционерите направо ги разстрелват. Навални има шанса да е в демократична страна и да го търпят. Ако беше в Америка щеше да последва съдбата на убитите в Капитолия демонстранти.

154

Анонимен

преди 3 години

Оръжията на Сащ гей флага нгрите цганите жените жълтурите и като цяло "малцинствата".Колкото и да ги биеш все им е малко.

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158"Срамота! Вместо като в някой други страни, по-демократични, в които полицията директно гази хората с кола"Кола? Другарете по принцип с такива неща не разполагат. Ако ще е с нещо моторизирано или камион или направо танкове. Те така действат.Иначе, не знам дали гледахте, но групите главорези с палки ги докарваха с едни бусчета, къде ние ги ползвахме на ззставата некъде 80та, а вече беха на поне 15 години.Смяяяяятай!:))))))))))))))))

152

Дядо

преди 3 години

Комунистите и полицаите са най гнус.ите изр.ди на тази планета. Повръща ми се ,само като ги видя. Да нямат късмет някой като мене да дойде на власт

151

Анонимен

преди 3 години

Срамота! Вместо като в някой други страни, по-демократични, в които полицията директно гази хората с кола

150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154"Бой по *** спиране на паричните преводи тарашене по апартаментите и затвор а Навални не трябва да излиза жив."Ето един достоен гражданин на режима в Кремъл.

149

BG

преди 3 години

Според екипа на Навални - 40000?!?!!!Според мен, който в момента съм в Русия и пиша през VPN-a бяха не повече от 3000Полицията беше унижавана и се чудя как само в крайо конфликтни моменти употребяваха сила и то разумно! Похвално за ОМОН колко меко пипаше!Навални го подкрепят абсолютно тези, които са станали нарицателни мемета в Интернет - пошли, прости хора без образование и без бъдеще! Малка част от хората подкрепящи Навални могат да проведат смислен и интелигентен разговор. Мое мнение!

148

Анонимен

преди 3 години

Бой по бклуците спиране на паричните преводи тарашене по апартаментите и затвор а Навални не трябва да излиза жив.

147

реалнафантазия

преди 3 години

Защо няма статия за бомбардировачите на Китай, които са навлезли в територията на Тайван? :)

146

Анонимен

преди 3 години

Олигарсите са при мафията бсп - Божков, весела Лечева, Мая Манолова, Татяна Дончева, все кръжащи около бсп мутри-олигарси, срещу които трябва активно да се борим!

145

Жандарм

преди 3 години

Трябвало да ги обгази полицията с новичок и да ги обстреля с гумени патрони та да пуснат истински сълзи.

144

Анонимен

преди 3 години

Абе, Империята а Злото е почнала да облича извергите дето бият като Стартрупърите от Междузвездни войни. Джуджан май е фен и на Холивуд, освен на Италиански дворци и немски луксозни часовници.

143

Майната ти

преди 3 години

До Анонимен"октомврийска революция" друг път... Болните мозъци като теб само вярват на фалшивите новини... Заслужавате си го *** бойко, нарочно ще гласивам за него да ви го начука още повече. БЪЛГАРИТЕ СТЕ *** ОВЦЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ НИЩО!!!

142

Лелеле

преди 3 години

Не какви жени гонят Борисов и крещят--ОСТАВКА, МАФИЯ, КЮЛЧЕТА, ЧЕКМЕДЖЕТА - факти. бг - клип

141

Анонимен

преди 3 години

Тука разни скакалци се опитват да сравняват събития в САЩ и Русия. Че там полицията стреляла, а тука биела. Изобщо не може да се правят сравнения. Там беше опит на Тръмп за "октомврийска революция" финансирана отвън. А в Русия хората искат да пуснат на свобода човек който е задържан неправомерно.

140

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 141: "БСП са дясна партия от олигарски"? Тролска опорна точка. А защо не ги изброиш тези олигарси. Къде са братя Домусчиеви, къде е Георги Гергов (изключен от БСП)? На Гергов бат'ти Бойко плати 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десета от това. И за какво? За да мъти водата в БСП.В ГЕРБ е корупцията, там са олигарсите. Когато се оттървем от тях, тогава ще се отлепим от дъното на ЕС.

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144Я дай източник на тая информация.

138

Анонимен

преди 3 години

А САЩ каква комисионна плаща за златото на стойност близо един милиарт което ежегодно изнася от България?

137

Анонимен

преди 3 години

Е как нали Биби изрази позиция че Русия трябва да освободи арестуваните и ето, Путин от страх веднага ги пусна. Абе дуго си е...