63

Анонимен

преди 3 години

Веселина Йорданова...Новината е от 22чч.Рано сте седнали да пиете днес.И ти се пропи с тая нощ на братче..... ;)

62

Анонимен

преди 3 години

Абе висшето образование у нас като цяло е пълна пародия, в повечето университети. Но такива неща наистина са прекалени. Визирам и случая с преподавателката по биохимия, макар там нещата да не бяха толкова умишлени. Кой знае пък какво правят тия хубостници когато камерата не работи...

61

Мартин

преди 3 години

Всеки който често ходи на доктор знае че са доста нагли и цинични. Явно професията ги прави такива. Аз се отказах да уча медицина защото не искам такива хора за колеги. Счетоводителите пък са тесногръди клюкари.

60

И в Плевен

преди 3 години

Някой само да щракне ректора на Медицинския в Плевен какви ги плещи... Другаря Томов е поредния изперкал на държавна хранилка. Дано и негово клипче скоро стане общоизвестно, та да го изритат с парцалите

59

Любопитен

преди 3 години

Дайте да чуем студентката какво го пита, та получи тоя отговор.

58

мин. Костадин Кочана

преди 3 години

Не се бъркай в делата на преподаватели, които са намерили правилния път към студентите си.Тази, дето е снимала - тя трябва да се изключи НЕЗАБАВНО от университета. Това са нормални неща. Оставете човека на мира. Снимате ги по домовете им. Имайте малко мяра.Това със снимането на чатове е недопустимо.

57

Анонимен

преди 3 години

Контра-продуктивен, ти да не си продавач на сергия на пазара? Това за краставиците и царевичните кочани всички сме го чували и сме коментирали още при първоначалното улично възпитание. От един преподавател се иска да показва малко по-академичен стил, не вдъхва уважение към професията, когато говори като на роми от маалата.

56

Анонимен

преди 3 години

Общо взето преподавателят е съвсем прав, просто не е във форма и не се изрази приемливо за пред публика. Кой знае какви странности му се е налагало да вади от дупките на някои хора и му е писнало.

55

ПОКЛОН

преди 3 години

МИЛЕН ЦВЕТКОВ - ЛЮБИМ ВОДЕЩ! ЛИПСВАШ НИ! ПОКЛОН!

54

Контра-продуктивен

преди 3 години

Няма как да комуникираш с човек от срещуположния пол и да не мислиш за секс.Това няма как да стане. Ако говориш с човек от другия пол първата ти мисъл е "става ли за секс"Това са първите стотни от комуникацията.А после ако ще да са ви забранили в хиляда договора - това няма никакво значение за нищо.Секса винаги е най-важен.

53

Сата НАТО

преди 3 години

Имам усещането, че докторската гилдия, след като ви затвори и унищожи бъдещето на децата ви, сега ще ги и разврати до пълно личностно дегенериране.

52

Анонимен

преди 3 години

Едно от най-тьпите и контрапродуктивни неща във всяка работа, е да се намесва секса. Просто там където си вадиш хляба, не трябва да ди вадиш салама. В крайна сметка работата винаги страда от това и в нормалните фирми такива отношения на работното място, а понякога и въобще между служителите, са забранени.

51

Анонимен

преди 3 години

Ми не е длъжна пък да му слуша просташките интерпретации, то е очевидно, че излиза от рамките на преподаването и се прави на клоун. Ако смята, че с тоя прос ташки хумор ще предизвика интерес и съпричастност, сбъркал е епохата.

50

:))

преди 3 години

Интереса към медицината в момента избухва - заради печената преподавателка.И аз бих записал, но съм малко стар - само ще си загубим времето. Но секса продава.. много!Вместо да се учат... сега ще ги съдят.Преподавателката да съди държавата. Това дето направиха е недопустимо!

49

:D

преди 3 години

"Студентката по медицина" е очаквала, като записва медицина да и говорят за РоДзави Плюшени Меченца в S-Class-и, а те и преподават реалността.Какви безсрамници! КАК МОЖЕ!

48

Анонимен

преди 3 години

Този не е интересен, само си говори. Лелката облизваща пръсти беше по-интересна.

47

Анонимен

преди 3 години

Мен пък в един кабинет на проф. от СУ, въпросният ме ч**а с поглед.

46

Милен Цветков

преди 3 години

Маските са, за да мълчиТЕ.И мълчите ли, о... как мълчите! Мълчете роби! Мълчете!ПОКЛОН ПРЕД ДЕЛОТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ! МИР НА ДУШАТА МУ!

45

1 към 1

преди 3 години

Тва е все едно да си записал Климатици в ТУ и преподавателя да ти обяснява за лошите климатици, а ти през това време да го снимаш, без да се интересуваш от материята, с едничката цел да хванеш някой лапсус, да го изрежеш и да го омаскариш.Недостойно!

44

О БОЖЕ ГОСПОДИ!!!!!!

преди 3 години

"Студентката по медицина" се възмущава от преподавателя си по анатомия.Че тя кво е очаквала в крайна сметка? Като запише медицина, да и преподават за Гумените Мечета ли?Айде скрийте се някъде и оставете преподавателите на мира...