201

Време за промяна

преди 3 години

До гражданин: Да, оттървахме се временно от Бойко през 2013 година и правителството на Орешарски, въпреки че нямаше много време, поне спря Дянковщината. При по-дълъг мандат това можеше да бъде едно успешно управление. Но БСП нямаше мнозинство, Бойко се спазари с Доган и свалиха правителството.А това, че някой ги е гонил с камъни си е нагла гербаджийска лъжа.А езикът ти е си п'росташки както се полага на гербаджийски ***. Но и да са пънете, времето на Бойко изтича

200

Кафяв гербер

преди 3 години

Евала на Борисов , даже и ромите ибягаха от територията , читавите българи отдавна ги няма, останаха само празно-главци и *** на Маркучодържача

199

Анонимен

преди 3 години

Амин!ПАточето отнесе Тиквето!Дано успеем да се съвземем след всичко което стори тая особа с България!

198

Анонимен

преди 3 години

До До тролската дружинаИмам какво да кажа: В Румъния не ги уравляваха два пъти български комунисти (извинете социалисти), които да ни занулят едно хубаво. Червените имате наглостта да ни връщате икономически в първи клас и след това да сочите, че сме зад другите.

197

До тролската дружина

преди 3 години

До Анонимен 234: Нямаш какво да кажеш за това, че изоставаме и от предпоследните в ЕС и се опитваш да сменим темата, така ли? И ти се учиш от бат'си Бойко. Той затова не участва в никакви дискусии и не ходи в Народното събрание, а говори от джипката.Хайде да си оставим хала, и да се заловим с историческите книги, с историята как сме влезли в НАТО и с Македония.

196

гражданин

преди 3 години

До време за промяна. Ами нали се отървахте от Бойко през 2013 година бе, оххлюв червен? Що не мръднахме нагоре? И по-важното, колко изкарахте на власт след "промяната" - едвам една година и ви изгонихме с камъни от властта. Тъппанар смотан.

195

Истукан

преди 3 години

Като не се справя властта, да си ходи. Какви ми ги преизбирате едни и същи. Не виждате ли, че са некадърни и нищо не става от тях. Явно и вие сте като тях. Няма оправия.

194

БСП са гад.ини

преди 3 години

До тролската дружина. *** си инищо не може да промени това. Какво ми даваш само един единствен показател бе, ***? Като има десетки други, по които и управлението на Станишев и на другите бесепарски правителства са спомени за хаос и катастрофи.

193

Анонимен

преди 3 години

До Време за промяна"Коуминисти в България отдавна няма"Има, има. ДАже сте доста, въпреки че се криете, но за 5 минути се вижда кои сте :))))

192

Анонимен

преди 3 години

До До тролската дружинаДругарю, то вярно, че вие в БСП си имате ваши отделни исторически книги (в които пише, че Македония е била отделна нация от хиляди години :))) )Нека да ви напомня, че протестите за присъединяването на България към НАТО и ЕС се водеха от БСП и по-точно от лицето Георги Стефчов Първанов, станал по-късно известен и като Г-н Троен Шлем.:))))

191

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен: Ще, ще се ускори развитието ни. Но досега изоставаме и от предпоследните. Проблема е в бат'ти Бойко, от него трябва да се оттървем.А комунисти в България отдавна няма освен тук-там някои останал в пенсионерските клубове.

190

време за промяна.

преди 3 години

Трябва да се отървем от червените айдуци. Те са причина народът да е беден- приватизираха държавните активи, и поради некадърност ги фалираха.

189

БСП

преди 3 години

Власта трябва да запретне ръкави и да прави деца!!Ако БСП беше на власт, нямаше да остане незаплодена жена в България!!ГЕРБ е импотентна партия!

188

мишо бирочето

преди 3 години

тук скоро ще е третата пакистанска държава. а белите вече и без това са на привършване и малкото които още са на територията или са на 50+ или живеят като братята със счупясания хромозом.

187

До тролската дружина

преди 3 години

До Анонимен: Станишев - провал? Ч'лупости на търкалета. Станишев изкара цял мандат по време на който имаше стабилен ръст на икономиката с над 4% годишно. По негово време влязохме в ЕС. Щом дойде Бойко и започна Дянковщината влязохме с летящ старт в икономическата криза. Хората помнят как го "благославяха" по пазарите дребните търговци.

186

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаПроблем с намаляващо население аз не виждам: намаляват комунистите в България, а това ще ускори значително развитието ни.:)))

185

Време за промяна

преди 3 години

Докато не се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка все ще си останем на опашката на ЕС, най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население.

184

Анонимен

преди 3 години

До До тролската дружинаКъв Станишев бе? Тоя провал ли? :)))))Хората от Нов Загора още го псуват за пътя на вълни. Даже БСП не искат да си имат общо с него, затова и се оптиват да припишат тая работа на Бойко, ама не става. :))))

183

До тролската дружина

преди 3 години

До БСП са гад.ини: откога сме на последните места?Ще ти отговоря въпреки п'росташкият ти език (нормално, подражаваш на бат'си Бойко):Откакто Бойко влезе в Министерския съвет. По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния даже не искахме да ни пакетират с тях.Линк: https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Archive:GDP_per_capita,_consumption_per_capita_and_price_level_indices/bg&oldid=183165При вече трети мандат на Бойко сме с 30% назад , по данни на МВФ за 2020.

182

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулНашата територия 45 години я заселваха с червеноглавци и докато не се изчистим от тях и прираста ни няма да тръгне нагоре. За щастие, те не са много жизнеспособни и полека лека намаляват. Към 2050 някъде, ще сме ги свели до минимум, а до 2080 може и напълно да изчезнат. Той червения Фугурант сигурно това има предвид с тоя тревожен доклад: че България вече няма хич да има червено.:))))))