127

Анонимен

преди 3 години

Няма нещо което да не може да се фалшифицира но дори и така да е ваксината в коша взимаш сертификатче от джи пито и готово

126

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите може да си направят колиби в планината, да си ядат растения и животни и да си живеят свободни и щастливи.

125

Анонимен

преди 3 години

Уж ваксината е доброволна,ама комай става задължителна.И защо е това бързане със сертификатите?Нали няма достатъчно ваксини за всички.Като гледам друга цел се гони.

124

Анонимен

преди 3 години

Едно време и евреите без значки е било забранено да излизат на улицата.

123

Чоко

преди 3 години

Електронно правителство, електронни рецепти, електронни направления и т.н. се влачат 20 години и все още не са готови но електронния паспорт за ваксините вече е готов. Този ваксинационния паспорт май е бил готов далече преди да се появи вируса.

122

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТо и сега в определени държави без ваксина не можеш да ходиш, какъв е проблема.В кои държави по-точно?

121

Щабът каза

преди 3 години

Строй се в две редици пази тишина и изпълвай командите! Тези които имат чип, код и марки на ушите - марш в лявата редица. А другите в дясната редица.

120

Анонимен

преди 3 години

То и сега в определени държави без ваксина не можеш да ходиш, какъв е проблема.

119

До 123

преди 3 години

Вярно е. Ваксинираните също могат да бъдат вирусоносители, ако се заразят от вируса. Просто го карат по- леко. Точно както с ПРОТИВОГРИПНАТА ВАКСИНА. АБСОЛЮТНО СЪЩОТО Е.

118

О хо хо

преди 3 години

Също и на такива от същата група Велики доктори, умиращи на по 60.

117

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

НО КОЙТО УСТОЙ ДО КРАЯ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕН . МАТЕЙ 24:13

116

Анонимен

преди 3 години

Всеки истински евроатлантик трябва има QR код на лявата ръка, чип за проследяване на дясната и марки ушите за да може властите ефективно да управляват регистрите и контролно-пропускателните пунктове на територията на евроатлантическото пространство.

115

О хо хо

преди 3 години

НА ДЕБЕЛИ ДОКТОРИ НЕ ВЯРВАМ. ПРИНЦИП!!!!!

114

Анонимен

преди 3 години

Като падна комунизма мислех, че винаги ще можем свободно да пътуваме.Май свърши свободното пътуване без ваксина.

113

кажете ми, моля

преди 3 години

вярно ли е, че ваксинирания също е вирусоносител а това, че е ваксиниран не го предпазва от разболяване, а му помага да го прекара много по-леко?

112

Хемус

преди 3 години

Пичове няма от какво да се страхувате!Не сте сами,светът е голям!Така или иначе рано или късно сопите трябва да заиграят!Нали сте наясно,че от алчност,тия отгоре първи ще се самоизядат!

111

До 109

преди 3 години

Ясно. Минаваме на втория вариант - мивката!!! На всяка глупост й се намира колаят.

110

Дофтур

преди 3 години

По всички правила на медицината ---този на снимка 1 страда от напреднала форма на ЗАТЛЪСТЯВАНЕтоест има поне 25 излишни килограма25 излишни килограма, които всяка секунда натоварват сърцето му.И тоя тлъстия има наглостта да си дава акъла по въпросите на медицината.Давам моята ваксина да си я бие на децата си, на себе си или на родителите си.Иначе, без майтап --- руската ваксина е с най-малко странични ефекти и аз искам руската ваксина.

109

отАвстралияСидней

преди 3 години

и какъв е смисъла на сертификата след като не гарантира че не си заразен. Може да си ваксиниран просто по леко ще изкараш заболявнето, но пак ще си заразен и опасен.Явно целта е друга в случая за друга употреба

108

ха ха

преди 3 години

Е какво толкова, българина си свали гащите и се наведе на западняците заради това свободно пътуване, продаде си държавата за стотинки и си съсипа икономиката за свободата да бега на запад, една ваксина нищо не е, ще се боцнем и ще можем пак да си бегаме на запад без да ни разстрелват на кльона на границата както ни разстрелваха при комунизма когато бегахме през браздата!