114

Анонимен

преди 3 години

От 1 на 6? Да, това са си 6 пъти...

113

Язък

преди 3 години

Бе,интелигентна нация са!

112

Пеперуда

преди 3 години

Има 3 страхливи народа в света-Египтяните.Ако покажеш на египтянин светлоотразителна жилетка (от тези които всеки има в багажника на колата си)ще си счупи краката да бяга.-Руснаците.Ако руснак чуе песента на Тату и ПусиРайт ще избяга да се скрие в тундрата.-Българите.Ако на българин му покажеш снимка на Митко очичките независимо от социалния статус ще избяга чак в Македония....Затова чуждоземците се чувстват добре в Бг и се подиграват с нас защото не се държим като собственици на земята си.

111

Astarot

преди 3 години

Тоест, стандартът на висшето ни образование съвсем се е сгромолясал.Шегата настрана, евала. Без образование нищо не става.

110

Анонимен

преди 3 години

та от 1 на 6 души голям праз... ето ти 600%

109

Анонимен

преди 3 години

Един човек се преценява по това дали знае чужди езици. Допломата може да се купи, но да ти налеят чужд език в главата няма как да стане.

108

Много ясно

преди 3 години

Нали трябва да се оправдаят милионите получени от ЕС за интеграция! Ей като видя такива публикации се чудя наистина ли повечето ядем доматите с колците и вярваме на подобни неща или просто ни правят на маймуни!?

107

179

преди 3 години

Еми то за последните години и броя на ромите се е покачил драстично докато българският етнос се е стопил главоломно. Напълно нормално е и ромските студенти да се увеличават. Да кажа нещо за бг университетите и обучението в тях. Щом в него се говори кой колко изпити е ,,изчистил" и имаш чувството ,че си на състезание а не в учебно заведение в което трябва на първо място да научиш нещо което ще ти е полезно занапред трябва да ти стане ясно ,че всичко е отчитане на дейност.

106

Анонимен

преди 3 години

Ами бате им Бойко се погрижи за 11 години управление да ги увеличи колкото може повече ! Тревожно е и то много!!!

105

Унуфри

преди 3 години

"ром" на техния език означава "човек" Съответно - за 10 г. 6 пъти е скочил броя на хората с висше образование ?!?

104

Анонимен

преди 3 години

Опашата лъжа. Те едвам пишат, за висше да не говорим.

103

Анонимен

преди 3 години

Имам приятели-роми. Децата им наистина завършиха висше образование. Музикално. Това казва всичко.

102

Анонимен

преди 3 години

Имат висше образование , а могат ли поне да пишат грамотно?

101

Иван

преди 3 години

И същевременно 600 пъти на тези без образование. Изобщо броят на ромите е скочил. Това е тревожното.

100

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха, опашата лъжа

99

Az

преди 3 години

и 1000 пъти е паднало нивото

98

Анонимен

преди 3 години

До Нема угода за насАма вярваш ли на тия лъжи? Моя приятелка си осинови такова дете. Изобщо не може да го накара да учи. Наредила е двойка до двойка по най-важните предмети. Жената се видя в чудо.

97

Анонимен

преди 3 години

Тва колко са учили е без значение научиха ли да не правят по 5-6 деца а да нямат пари да хранят и 1 ? Ами да си плащат сметките и да не се занимават с "бране" на вещи които не са техни?

96

Руснака

преди 3 години

Защото дипломата за висше образование издадена от българските ВУЗ-ове, вече не предсатвлява сертификат за знания! Раздават се на записалите се за обучение и стигнали до 4-ти курс. Защо ли? Защото, ако няма бройка завършили, която да отговоаря пропорционалн на записалите се, тогава този ВУЗ не е в състояние да обучава адекавтно, следоватлено акредитацията му заинава!Колко за завишяването на броя, това показателно ли е, че системата работи добре? Политиката ли? Съмнявам се!

95

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СТАТИСТИКАТА САМО ЗА БЪЛГАРИЯ ЛИ Е ИЛИ ОБХВАЩА ЦЕЛИЯ СВЯТ