389

Анонимен

преди 3 години

В Република Северна Македония няма демокрация следователно нямат място в европейския съюз.това трябва ясно там където трябва

388

Нищо ново

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хааааааааа: И какво ти е толкова весело, че си се разхахакал? Пишеш по русофобската опорна точка и ще получиш за това жълти стотинки, това ли е веселото? Хайде стига г'лупости.

387

Пак ВМРО

преди 3 години

И у нас и в комшиите има по едно ВМРО, което прави политика от подобни изпълнения. Естествено че не го одобрявам това, което са направили в някакво село по време на кукерски карнавал, но много по-важно е например кога комшиите ще си оправят учебниците по история, а също кога ще завършат жп линията София-Скопие.

386

аз ще

преди 3 години

гласувам за партия която обяви за преоритет приемането на закон който ЗАБРАНЯВА на парламент или правителство да допусне започване на преговори с македония за влизането и в ЕС ! няма значение какво ще се опитат да извъртят макетата истината е , че ни мразят а ние нямаме нужда от такива в ес !

385

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЩО ДА ПСУВАМ МАКЕДОНЦИТЕ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА..ТЕ СИ ИМАТ СМАХНАТИТЕ "ТИТОВАЦИ"...А НИЕ СИ ИМАМЕ---"Е""АНИТЕ РУСОФИЛИ"..!КВА Е РАЗЛИКАТА...??!!!

384

анонимен

преди 3 години

Егати про-ст-ят народ са "северомакедонците"! Непрекъснато правят глупости и очакват да ги подкрепяме за всичко! ***-ната им, да си стоят в средновековието!

383

муспи

преди 3 години

Обаче, Александър Албански Великиот е приятел на българския народ, а не на македонскиот.

382

До Намбъруан

преди 3 години

Грешиш, той носи сърпа !

381

Намбъруан

преди 3 години

Шкембе войвода пося вятър, бурята да си я жъне сам.

380

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Много ми е зор за македонците ...ха,ха,хааааааааааа..да си запалат и гащите , ако щат...РУСКО-СРЪБСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИИ ПО ТИТОВ МАНИЕР!НАШИТЕ ТЪ ПАЦИ РУСОФИЛИТЕ , НЕ ПРАВЯТ ЛИ СЪЩОТО...??!НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!!!!!

379

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ФИГУРАНТА ДА ОБЯВИ ВОЙНА НА МАКЕДОНИЯ И ...ДА ХОДИ ДА СЕ БИЕ ТАМ!ТОЙ МОЖЕ , НАЛИ Е ВЕЛИК...ХА,ХА,ХААААААААААААА

378

До До Осман

преди 3 години

Абе принципно си прав, но..... какви ''македонци'' бе, я дай по-сериозно !

377

Анонимен

преди 3 години

Несретници!Но не забравяйте кой готви тази манджа.Същият този има обичай да спи на печката.Не искам да споменавам имена.

376

Анонимен

преди 3 години

До 402Осман вътрешно се бунтува, но е култивиран от българите :)) Трябва да разберат всички в форума, че това е изконна българска земя, за това малцинствата нямат претенции, защото това е от 1300 години българска земя :)) По Живково време изселиха половин милион турци, 250к се върнаха, не им харесало в тяхната мила родина :) Имаме си недостатъци, но кой няма ? :))

375

До Осман

преди 3 години

Османе! Българите чуждите знамена никога не са ги горяли по площадите,българите винаги са уважавали съседите си.Българите чуждите знамена ги превземат в бой,и ги пазят в своите музеи.Попитайте ,,македонците'' колко знамена са превзели в своята история,че да горят чуждите знамена.

374

Анонимен

преди 3 години

Вместо танкове,първо трябваше да им подарим знаме.Защото с танкове за подарък,вижте до къде я докараха.Обърнаха куполите към България.Светът ще ги накара да си платят за това си безчинствено кощунство.Вие как мислите?Коя държава и народ искат да имат такива съседи.И то най-мижавата държавица на света.Ами ако беше по-голяма? Сигурно щяха да тръгнат на военен поход срещу Турция или Китай.Нещастни провинциални смешници!

373

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПреди соца си е пак същото само че тогава сърбите и НАТО гонеха българите от Македония като ги стреляха или колеха..

372

Анонимен

преди 3 години

До 397Българите доскоро не знаеха че ги мразят сърбите, повечето са учудени че ги мразят макетата, просто ни скриваха истината Соца :)) Проблема е, че все някой дядо се е бил през ВСВ, в интерес на истината, лесно сме ги били, както се вика - страха е по голям от очите :))

371

Анонимен

преди 3 години

хе хе тия как се подиграват....ама герберастките мишки не смеят да шават , че баба Меркелица ще им дърпа ушичките ....

370

Анонимен

преди 3 години

Макенцата са невинни!