37

Анонимен

преди 3 години

До ОЧЕВИДЕЦА някъде около теб да работи някой инженер? Някой лекар? Някой финансист? Някой адвокат? Някой счетоводител? Някой ветеринар? Те как са? Имат ли?

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43"Разбира се, недейте да четете! Не може да засрамвате вожда си, идолът на простите!"Разбира се, с горното показваш, че каквото си "чел" не те е научило да мислиш, но баща ми едно време казваше: Не ме е страх от човек, който не е прочел нито една книга, страх ме е от човек, който е прочел една (и нямаше предвид "Винету"). Това е за такива многознайковци като теб, които от нищо не отбират, но иначе са "чели".

35

SS

преди 3 години

Българите нямали пари....!? Всеки трети е роб на банките! Зловещо е ! А да ви напомня ли ,че идва финансова криза ? Съвет: Не харчете пари за глупости и се подгответе за най лошото.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Преимуществото на челите е, че освен, че могат да четат, могат и да използват ситуацията, за да кажат нещо: явно на тия, дето сте "чели" това не ви се удава, което поражда въпроса дали освен четене не трябва и мислене.

33

Анонимен

преди 3 години

Те хората да оцелеят първо в наводненията, после за пари да мислят. Тоя лош дъжд впрочем каскета да го разследва, как не го е срам преди избори такъв потоп да направи, та за поореден път лъснаха ГЪРБавите кражби, то язовири, то стени, един ден водна криза на другия потоп. Ама си и мисля, щом са си ги гласували да си ги търпят. Който има акъл може да е икономически независим от тия ***, тия дето гласуват за гроп повече от 650 на месец не заслужават, даже са йм много.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37"Сбогом и благодарим за рибата!"Рибата е специалитет на Черепа и Отровното трио!

31

42

преди 3 години

Ей! Това БКП-то десет Българии открадна.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35"Гласуваш за Боко-нямаш пари"Затова ли електората на БСП е един от най-бедните?

29

Анонимен

преди 3 години

Проста истина, "Гласуваш за Боко-нямаш пари".

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Хайде пак: сега пък "възрастни и болни".Абе другари, и ние имаме възрастни родители, че и някои от тях са болни, но не сме ги оставили на улицата и да гладуват (ако не могат сами да се издържат). Вие ако сте оставили вашите това трябва да ви накара да се замислите защо така. Тия десетки проценти не са "възрастни и болни". Това са точно групите на неграмотните и мързеливите, които досега добре са карали покрай работещите и можещите и сега, във време на криза, се вижда какви са.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Ох, още една майка Тереза, която се е "загрижила" за "онеправданите".Абе другарю, ти, ако беше юрист, щеше да знаеш, че само систематични усилия да се образоваш и развиваш, плюс акъл водят до задоволителни резултати. Никой, който е доказал, че има акъл и му се работи не е зле, камо ли да гладува и така е по целия свят. Загрижил се той за мързеливите, готованковците и глупците, но иначе бил "адвокат"!

26

42

преди 3 години

Добре са държави, дори неголеми, но със силни армии, автономна външна политика, собствен ракурс за икономиката.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Така ли се успокояваш? Само дето тия дето гладувте сте тия, дето от всичко разбирате. :)))

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Гласувай и гладувай, въобще не ми дреме .Всичко свестно се изнесе от територията , само такива *** като теб останаха там

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Ти май забрави какво коментираше: то беше в какво положение са хората: аз познавам доста адвокати: никой от тях не е особено засегнат, да не говорим да нямат какво да ядат, тъй че или не си никакъв адвокат, или си седнал да тролиш.

22

адвокат Тенев

преди 3 години

Още повече ще обеднееме като ни набутат в Еврозоната - гарантирано!

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Разбира се, че за ГЕРБ ще гласуваме, да не мислиш, че ще гласуваме за Румен Гечев, Мая Галевата, Черепа, Костя Копейкин, Отровното трио и Корнелия?

20

Анонимен

преди 3 години

Щом са гласували за герП, значи са получили това което искат! Нямат право да недоволстват! И пак за съшите да си гласувате, ей, да не забравите! :)

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Адвокатските колегии вече *** ли приемат в редиците си?

18

Анонимен

преди 3 години

Значи си трамвай.Член съм на САК от 1995 година.Хайде сега влез в гугъл и си преведи какво е САК!