15

Анонимен

преди 3 години

Кой ще измести Китай-Никой! Просто няма място на Земята където може да се произведе нещо с такъв замах,с такива обеми, с такава цена а вече и с такова качество при някой от продуктите им,просто е немислимо някой,някъде да може да се конкурира с тях ако всичко е сложено на така нареченият "Пазарен Принцип"

14

V

преди 3 години

Aми aз глeдaх eднa прeзентaция нa китaйcкия НEO .Дизaйнa e нa БМВ.Бaтeриитe нa тия дeтo прaвят и зa Тecлa.Имa глacoв acиcтeнт.C глacoвa кoмaндa мoжe дa пуcнeш мacaж нa ceдaлкaтa cи.И пoзнaйтe квo.Имa 30 гoдини гaрaнция ;)Въoбщe нe e eвтин щoтo e китaйcки .От 50-80 000 $ Имa и aвтoпилoт дo 50 км в чac .Имa и eвтини китaйcки .Aмa тeз дeт cи миcлят чe бaтeриятa бързo ce cкaпвa нe ca прaви. Имa 30 гoдини гaрaнция нa първи coбcтвeник. Нe трябвa дa cи я взeл втoрa ръкa.Китaйcкo нe знaчи eвтинo .Имa и cкъпи и пo дoбри oт Тecлa.Кой ще си купи Тесла при положение че НЕО дава 30 г.гаранция.

13

Анонимен

преди 3 години

Ако не Китай, то кой би могъл да се превърне във фабриката на света?България и никой друг.

12

Анонимен

преди 3 години

Първо беше текстила от там тръгна всичко през 70-те години.Закриха се цели текстилни центрове в Европа главно в Англия и Франция и се изнесоха към Китай и Виетнам.Всичко дойде от млумните американски идеи ония зад голямата локва верно са сбъркани.Нормалният Свят трябва да скъса с американските дбили и да се почне както си знаеме в Европа.По-лошо от войната с англосаксите е само мирът тях.

11

Анонимен

преди 3 години

Ниски,ниски колко да са ниски.Нов модел маратонки е 200-300 долара. В България тия по 100-200 лева са от миналата или по-миналата година.

10

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова е теория на тпите немци обаче франкфуртски школи ли там какво беше глупост до глупостта.

9

Калеко Алеко

преди 3 години

Фабрика за евтини продукти и човешки материал който захранхава каналите за нелегален трафик на хора към Западна Европа и Щатите, фабрика и на вируси от типа на Ковита опасни за човечеството ... Тези които превъзнасят Китай като икономическо чудо да отидат да поживеят малко там и да се порадват на стандарта, бита и хигиенните навици на обикновения китаец ... !!!

8

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНаселението на Китай е 1,5 млрд а на Индия е 1,3 няма как Индия да има по-голямо население.

7

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да слушаме Харвард и дблните американци какво казват и докога те създадоха Китай с тяхните тпи теории за космополитен свят бъди какъвто си глобализъм всички са равни и тн.Вместо тия тпизми да се премине към затваряне и масов терор и без това планетата е пренаселена.Раздайте оръжие на хората и кой кого.

6

V

преди 3 години

Китай направи много реформи ,а ние направихме надупване на ф16. Нормално е Китай да напредва а България да изчезва. Все пак природните закони са по силни от пропагандата че в ЕС и нато ни чака светлото бъдеще. Този свят е променлив и само най приспособимите ще оцелеят а не ЕС и нато.

5

Анонимен

преди 3 години

Индия вече е страната с най-много население. За последните две години темпото с което заводи и фабрики се местят от Китай в Индия е нараснало стремглаво. Китай вече мина своя икономически пик, докато Индия тепърва навлиза в лидерска позиция.

4

Анонимен

преди 3 години

А защо изобщо трябва да е в китай защо трябва да е в Азия и защо трябва да се произвежда толкова много бклуци?

3

Анонимен

преди 3 години

А защо всичко трябва да е концентрирано само в една държава?

2

Анонимен

преди 3 години

Само България с нейния Бойкономикс е способна да поеме тази тежест.

1

Сделано в Китае

преди 3 години

Ако не Китай, кой ще създаде Следващата Чума от Ухан! Колко Ви плитаха К0мундутата от Пекин за тази статия?!