23

Анонимен

преди 3 години

На интервютата кандидатите без умения ще почват - ние не можем нищо да правим, но имаме антитела за ковид и затова трябва да ни наемате и носят в тях документ.

22

Анонимен

преди 3 години

До 53Живееш в паралелна реалност. В криза, с голямо количество фалирали бизнеси и безработни хич не е времето да извоюваш каквото и да е. Особено като за твоето място чакат няколко стотин.

21

Анонимен

преди 3 години

До 45Е то масово обикновенните хора работим за "частни работодатели". За другия вид, а именно държавата, трябват солидно количество връзки и познанства. Естествено ако си от тези, които работят за себе си е най-добре.

20

Анонимен

преди 3 години

То без тестове няма работници, тия тестове искат

19

dsaddsa

преди 3 години

До Леле, какви министри те гонят сега?

18

Даже и глобата

преди 3 години

е недостатъчна за такива като тази писачка. Заглавието е толкова драматично, сякаш не можеш да прекрачиш прага на Бюрото по труда без ПСР тест. Че и експерт по медицинско право се изказва за повече достоверност. Няма значение, че разсъждава на тема "Нероден Петко". Тази и подобните на нея трябва след глобата да ги съдят и да им отнемат правата като "журналисти", щом продължават да публикуват фалшиви новини. Да си прави блог и да си драска в него, и да си го чете сама.

17

Анонимен

преди 3 години

До 41Прехвърляне на финансовата тежест към кандидат- работника искаш да кажеш. От такъв работодател бягай по-далечко.

16

Леле

преди 3 години

Трябва да се вдигнем малко повече срещу правителството до онзи ден темата беше че трябва да съм ваксиниран а днес темата е че трябва отрицателен pcr тест за да започна работа тези министри саванен боси станаха само в главите си

15

Анонимен

преди 3 години

Простият човек няма аргументи и думи,той все гледа юмруците и правите лопати.Ама често и там се намира някоя крива лопата за него и тогава е много жалък и лигав.

14

Анонимен

преди 3 години

Така наречените работодатели първо да осигурят безопасна среда за работа, и после да се правят на много интересни. Масово в предприятията мерките не се спазват, няма достатъчно предпазни материали или не се подновяват редовно, крият се заразени, за да не се карантинира фирмата и тем подобни шмекерии.

13

Анонимен

преди 3 години

Ако имам излишни 130 лв, няма да си търся работа !?

12

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

Аз тестове не искам, слагам маска и нещо друго на иглата и действам. Спазвам всички изисквания за добра практика в панемониума

11

Анонимен

преди 3 години

Следва да започне сегрегация/делене/ на хжрата! До не чак толкова отдавна имаше борби за равни права на жените, на цветнокожите! Сега ще е по "корона" : С ПЦР-БЕЗ ПЦР; С АНТИТЕЛА-БЕЗ АНТИТЕЛА; ВАКСИНИРАНИ-НЕВАКСИНИРАНИ! Предстоят ли ни следващите борби за равноправие?! Щото има и хора с автоимунни заболявания, алергии... , на които новите ваксини/а те тези ваксини са с временни разрешителни и са в трета фаза на тестовете/ може да образуват страховити "странични ефекти"!

10

пецата

преди 3 години

Налагат фашизъм просто го правят малко по друг начин , не с автоматиЩе мине време и който няма антитела ще го приспиват

9

Анонимен

преди 3 години

Това са фирмите на герб ,които те ги наричат бизнеса )и им подариха милиони ,гласувайте за герба )

8

Разумно

преди 3 години

Правилно. Трябва да си пазят останалите работници. А васерман искат ли още?

7

Поредната

преди 3 години

нелепа статия с подвеждащо заглавие. Ставало въпрос за единични случаи, и то за детегледачки в частен дом. Но гръмко се обявява, че работодателите променят изискванията. Такива "журналисти" като Е.В. трябва да ги глобяват за фалшивите "новини", които фабрикуват.

6

Анонимен

преди 3 години

Ако работникът влиза в дом с подобни изисквания, то работодателите също трябва да предоставят тестове, все пак в един дом и общуват заедно.

5

Анонимен

преди 3 години

След месец, два и хунтата ще си ходи.

4

PCR Test

преди 3 години

Това показва интелигентноста на работодателя.