175

LOL

преди 3 години

Внимавай Ганньо да не се намокриш, мама, че ще изстинеш!

174

Митьо

преди 3 години

"Преди това кметът прие групата за загрявка в къщата си"На пиенето на пърцуца вече загрявка ли му викат?

173

Анонимен

преди 3 години

Простотията ходи по хората, а МЕНИНГИТА и ПНЕВМОНИЯТА в ледената вода!

172

Анонимен

преди 3 години

*** кой спазва мерки и ограничения бе. *** на 2 ракии и 3 буркана вино - нищо не може да го спре.Трябва като в Англия да стане май - пълна изолация и никакво излизане. Дори те са с 4 мерки, ние трябва да сме с 3. Да отпадне излизане за да се търси медицинска помощ. Щото тия не се съобразяват, за ко му е медицинска помощ. Който излезе навън - стрелба на месо.

171

Кмета е отговорен

преди 3 години

Някои от тези които са се цопнали в ледената вода утре ще постъпят в отделенията.Този ритуал трябва да се провежда само от подготвени хора.Не може всеки да се хвърля само защото видял от другите или че ще докаже някаква мъжка смелост с това. За мен не доказват нищо, само че са безразсъдни.Кмета като организатор ли ще поема отговорност за поболелите се?

170

Анонимен

преди 3 години

Все гологлави мутроппдобни (празноглавци) .

169

Анонимен

преди 3 години

За тия г0веда дето пищят да се отнемали здравни права и да не се лекували хора без наморници, да уточним едно нещо - съгласен съм веднага да се откажа от здравните си "права" дето и без това ги нямам, само уредете шиб***ната държава да не ми търси здравни осигуровки, докато ги събирате ше трябва да ме търпите с вас

168

Ритуалът с

преди 3 години

потапянето в студените води в края на мръсните дни има много древен произход още от времената на прототраките. Щом е оцелял през толкова хиляди години, войни, бедствия, религиозни и политически чистки и т.н. нима един коронавирус ще успе да го изкорени?

167

ПроСоТо

преди 3 години

изпитах благородна завист към тия калоферци....Ей това е ТВЪРДИНАТА БЪЛГАРСКА!!!!!!!!-Нищо не ни плаши,пред нищо не се огъваме..Както отбелязва Паисий:-"Без страх един излизал срещу десет" в битките....Тая твърдина си я носим в гените...Е,поне повечето от нас..

166

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки бълнувате ? - като е толкова страшно защо ходите да пазарувате в магазинитеСтойте си гладни , даже гладът е полезен ! - може да векувате.

165

99888

преди 3 години

Абе ***, а стига с тоя цирк! Аман от вас и паниката, която насаждате! Най-добрият начин за справяне с пандемията е пълен локдаун на журналята и на медийките!

164

Много ме е срам

преди 3 години

Духовното и святото отдавна са се изгубили в пиянското поклащане във водите на реката. Ходих един път и се отвратих- мирише от метри на джибри, пиянски агресивни с викове и псувни, някакъв псевдопатриотизъм ,започващ и свършващ с кръчмата,ракията и приказки на голямо,а повечето нищо реално не са направили за България ит.н. Целият този "патриотичен "кич, окичен с името -традиция е абсолютно неуместен при сегашната ситуация.Бъдете патриоти като станете доброволци в ковид отделенията, а ?

163

Юрдан и жена ми

преди 3 години

И МЕНЕ *** Е УЖАС ЩОТО ПРОСТАЦИТЕ ША *** ЗАРАЗАТ И ША УМРЕМ А АЗ МИСЛИМ ЧЕ СЪМ ЕВРОПЕЕЦ И НЕ МОЕ ПРОСТИТЕ БЪЛГАРИ ДА *** ЗАРАЗЯВАТ И ДА УМИРАМ

162

УЖАС

преди 3 години

Ужас, ужааас ще умра а тия простаци искат да ме заразят. Ужасни сте българите. Хората по света "нямат " традиции и обичаи, дори им беше забранено по Коледа да се събират с роднини, ама после все гледаме как те са добре , а ние *****ни.На първо място сме по смъртност, здравеопазването е в колапс ,само хорото ни липсваше-ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ

161

човек

преди 3 години

Според последни данни на статистическия институт, в Обединеното Кралство през последната седмица 1 човек на 50 се е заразил с коронавирус.Което прави точно 2%.Значи в месеца има 4 седмици грубо, за една година са 12 месеца по 4 седмици = 48 седмици.Тоест, за една година близо 100% от населението в Обединеното Кралство ще се е заразило с коронавируса и ето ви го колективния имунитет.Което на практика няма да стане - много по-рано ще достигнат 70% заразени и тогава всичко ще свърши!

160

Антон

преди 3 години

Чакайте да се разберем, всяка вечер протестират в центъра на София без маски и никой не се възмущава. Никой не ги спира да протестират, и те не знаят срещу какво. На Богоявленското хоро се хващат здрави ,млади мъже, наоколо е пространство и лесно се проветря, какво искате? Да забраним и малкото хубаво и човешко, което ни е останало? Тези млади мъже не са тръгнали за лошо, те показват силата и вярата на българите. На някой му се зловиди, да си гледа работата и да остави българите да дишат!!!

159

Анонимен

преди 3 години

БРАВО!

158

Анонимен

преди 3 години

Селяните си искат селянията и това е. Нямат търпение да нагазят в локвата и да се отъркалят един о друг.

157

Жив е

преди 3 години

Браво Калоферци, българският дух е несломим и българите ще пребъдем!Нека се пукат душманите!

156

до ужас

преди 3 години

ТОЧНО ТАКА !!!