396

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 467Те американците се стреснаха, Кубинската криза, Хрушчов си събу обувките, удряше по масата, американците си помислиха че ще ги затрият :)))

395

Анонимен

преди 3 години

До KostaКоста, време е да спираш с четенето на руски патриотични фантасмагории. Куба отдавна не е това, което беше през 60те. Там рсуки военни бази няма да има никога.

394

Kosta

преди 3 години

Според изявление на бившия началник на службите за сигурност "Натив" Яков Кедми, появата на Куба руски военни бази и обекти може да стане за Вашингтон е много голям проблем, тъй като в този случай на Русия, не само ще бъде в състояние да контролират ситуацията на територията на САЩ, но и създава заплаха за повечето американски военни бази.Прочетете повече: https://rusonline.org/world/strashno-stalo-otvetnye-mery-rossii-vyzvali-nastoyashchuyu-isteriku-u-ssha

393

NO COMMENT

преди 3 години

орел срещу Мечка

392

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 459"относно русия. американците винаги са нападали най безцеремонно</p>всеки който неможе да им отговори"Руската долна пропаганда така ли ви учи? САЩ помогнаха на Русия да спечели ВСВ. Без САЩ и западните съюзници Русия щеше да яде хитлеристкото дърво. Нещо, което и до ден днешен руските диктатори се опитват да прикрият. САЩ помогна на Русия и по време на прехода, когато Русия беше безнадеждно изостанала технологично във всички социални и икономически сфери през 90те.

391

Анонимен

преди 3 години

америка да не учи съседа си как да такова жена си.

390

българин

преди 3 години

Хайде "журналята" Да не вкарват Русия и САЩ в измислени войни! На Путин никой не може да вгорчи живота! -:) Иначе в "политиката" всеки говори каквото си иска!

389

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 459Американците си имат своите плюсове, не можем с лека ръка да ги псуваме :))) Политиката е едно безкрайно блато, трябва да накарат простолюдието да мрази някой, иначе няма да се вържат на глупостите :))

388

Модерът

преди 3 години

има нова баща...Хи-хи...

387

до 446

преди 3 години

За военното превъзходство на Москва по военния бюджет на крепостните ли разбра,бе дрОгарю, защото военният бюджет на примитивна Рус за 2020 г. беше 48 милиарда долара, а военният бюджет на Пентагона по същото време беше 714 милиарда долара. Пак си стои на село, но чети повече, защото си много назад...

386

Анонимен

преди 3 години

До Do 455Другарю, понеже си неграмотен дори не можеш да артикулираш какво точно искаш да кажеш, или какви са ти възраженията. Единственото, което разбираме е, че си възмутен, че някой комнетира негативно любимата ти Русия, с която си лягаш и ставаш. Това русофилите сте отчайващо неграмотни.

385

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е може ли Вова да вгорчи живота на Бидоня.Отговорът е: Винаги, ако Бидоня пожелае.

384

Анонимен

преди 3 години

А бащата на британския премиер стана французин.Ето това е шамар.

383

Анонимен

преди 3 години

тия кравари да си ни върнат милиардите дето ни ги свиха с помоща на продажниците дето ни управляват а не да ни занимават с писания за русиятаи да хрантутят разни празноглавци да каментират в нужната посокапо команда - тия гнусари крадът от когото могат относно русия американците винаги са нападали най безцеремонно всеки който неможе да им отговори но случая тука е точно обратнияпо времето на елцин бяха по всички военни заводимъск и той ходи да се учи там как се правят двигатели

382

Ънкъл Скрудж

преди 3 години

До Гигов 455 Шаран , то и ЯПОНСКАТА ЙЕНА Е 65 към 1 в наша полза , ама за това не си отваряш човката .....

381

Do 455

преди 3 години

Добре бе *** ти ли си представител на империята на доброто??? Кухата картунка разбира ли какво е терор??? Знаеш ли поне дефиницията на думичката терор? Ходи гугли, и като се образоваш малко ще продължим с останалите ти претенции... Пфу, като за имбе.цили требва да пише човек.

380

Психо

преди 3 години

Дали Алцхаймера ще вгорчи живота на Императора - не знам , но Европата му вгорчи неговия ептем новогодишно ... Европата , да вземе да подпише някакъв си Голем икономически договор с Чинайците в ущръб на краварите !!! Ти да видиш ;) Па тия Чинайци да вземат да са първи приятели с Императора и си делкали Европата и света по интереси ........ Интересно ;)

379

Гигов

преди 3 години

Винаги съм бил за брат...чекай че не мойм да го изречем.Ама като глеам канал едно и пуснат рекламите се рекламират много стоки и нито една Руска . Чува се под секрет,че и рулата стигнала 50 каймета за един лев. Ама то всяка друга реклама е излишна.

378

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 439"Русофобското, антируско ядро, състоящо се от няколко англосаксонски страни и прокрадналите се към тях страни от Източна Европа, жадува разгрома на руската държава и руския народ като цяло."Единственото, което Запада и всички нормални общества "жадуват", е Империята на злото да спре да изнася терор и диктатура, но това е твърде много за Кремъл, който освен това и асоциирани с него продукти, нищо друго няма за изнасяне.

377

Анонимен

преди 3 години

Кагебееца ще му раскаже играта.