36

Анонимен

преди 3 години

До ЕвроатлантактикМи ти продължавй да си бръснеш краката и червиш джуките,пък после кой ми с-а в гащите!

35

Абе, тия кви беха ??

преди 3 години

Мара Бунева, и Владо Черноземски, дето тук на тях кръщаваме улици и прочие обекти ,не беха ли някакви убийци на македонски адвокат в Скопие , и на краля Караджорджевич Сръпски, в Париж? И не може ли Захарина да прочете малко История, преди да плямпа ??

34

Веселяка

преди 3 години

Това е по вина на Борисов и лъже патриотите, в резултат на мутренския договор който подписаха. Сега българите ще им чистят лайнатa. Какво да се прави когато прости хора правят договор и закони.

33

аз-ът

преди 3 години

Трябва да помногне за създаването на Велика Албания,която да включва територии в Македония с преобладаващо албанско население!Щом за тях сме Татари,то албанците са наши братя!!!---Не знам за това, но съм бил съм много пъти в Албания и в Македония. Ами в Тирана в дискотеките им (с тия главорези вътре) съм се чусвал спокоен повече отколкото в която и да е селска кръчма при "братчетата". Само да напомня - Алабания е признала българско малцинство и му пази правата. За разлика от братчетата.

32

Анонимен

преди 3 години

Глупости постоянно се пишат за да се настройват хората едни срещу други!!!! Ходил съм в Македония и мога да кажа че НЯМА никаква омраза към българите!!!!

31

ПроСоТо

преди 3 години

Тиквата не им е изпратил достатъчно ваксини,за които НИЕ ДО СЕГА сме похарчили над 300 милиона лева БЪЛГАРСКА пара!..-Време е да иде ЛИЧНО в Скопие и да тури престилката на санитар!...Зер е "Гоуем приятел на Заев"....Верно,че НЕГОВИЯ РАЗМЕР престилки са не намирват и в магазин "Гигант",но с помощта на ШИВАЧКАТА "Шмеркел",може да скалъпят нещо..

30

Елада

преди 3 години

Защо никой не обича Татарите?

29

аз-ът

преди 3 години

верният ход е България да подкрепи северна Македония по пътя и към Европа! Да не допуснем ескалация по българо-македонската граница,с тази промишленост и армия като нищо ще ни спукат от бой!----е да - може да ни замерват с домати. П.П. Единствената причина ООН да признае съществуването на тази измислена държавица, е да имат и хората в Сомалия за кого да разказват вицове.

28

Анонимен

преди 3 години

Призивите за саморазправа с българи идват основно от редиците на тамошното МВРО-ДъПъМНЕ!Редно е това да се заяви ясно и категорично!

27

аз-ът

преди 3 години

аз нямам НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ на Запад България да граничи с Велика Албания. Вместо със Сърбия и Северна Македония. Никакъв. Ама никакъв. С албанцте повече ще ссе разберем.

26

аз-ът

преди 3 години

не искат да говорят български - ама нямат проблем децата им да сричат шиптърски. Мразят ни и ни плючт, но нямат проблем да се лекуват във ВМА по едно време им беше безплатно. Сумата ти мекедонска п..лач взе български паспорти. Че като им видеха вмирисаното на овча лой тескере - и у Свазиленд им искаха визи. И н Борисов глупоситите - мъжкареее ми се... да им помогнем... ква помощ бе ... остави ги шиптърите да си свършат работата. Албанците ни мразят по-малко от тия.

25

Анонимен

преди 3 години

Докато тези изпълнения не престанат, Македония не само няма място в ЕС, тя изобщо не трябва да си отваря устата за ЕС по никакъв повод!

24

Вето,Вето+Вето!!!!!!

преди 3 години

Видя се- имало смисъл от ВЕТО,за да разберем с кого си имаме работа.Изясни се истинското им отношение към всеки българин и българско.Локумите за приятелство,които ни разтягаха се оказаха 100% лъжа.Това е тежко индоктринирано в българомразство общество,на което ще му трябват години да се излекува от омразата си.А те за 30 год. не са направили и крачка в тази посока-в учебниците им още сме татари,а нац.празник им е убийството на 2-*** български полицаи "фашисти,окупатори",макар родени в Македония!

23

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Нали Разправяхте , че Макета са Били Българи,Надявам се разбрахте, че нямат Нищо Общо с Българите и България, езика си прилича,Иначе са съвсем Различна Порода,От Личен Опит Го ЗнамХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

22

Анонимен

преди 3 години

Мислят си че ще влязат со кютек во европейскиот съюз, хахахах. Елементарни хорица.

21

аз-ът

преди 3 години

най-смешното от всичко е, че тези с*ляни са и УНИКАЛНО ГЛ*ПАВИ ХОРА. Този проблем с алббанците не е решен. Няма да се оправи и с влизането в ЕС. Албанците са определена категория хора, млада нация, диви, примитивни хора, те жадуват за Велика Албания. Самите макета би трябвало да изграждат отношение с БГ, защото това им е спасението. Гърците пръста си няма да мръднат, а сърбите последния път ядаха тупалката, като биеха албанците. Оставаме ние. Ама - *** го обяснявай на македонскиот с*лендур.

20

Барба Ганьос

преди 3 години

До ЧебурашкаПроблемът е,че почти всички наши политици са предатели и чуждоугоднициОт коминтерновци до натовци..Левски скоро няма да се роди.И той е бил предаден.

19

Готов акъл да даде

преди 3 години

Защо не пратим там, нашто лудо младо, Ачо Джамбазчето, зам. войводата, с няколко души, и два-три чувала бомби, на У важение да ги научи. Щото, за сега в Европата не разбират брътвежите на Захарина, как Марешала Тито си приличал 1:1 със фашиста Адолф Хитлер?

18

аз-ът

преди 3 години

в такива случаи се действа твърдо. Без сантименталности. Тези българи, които имат рода там, и които са свикнали да палят колата всеки уикенд да ходят на скара-бира в покрайнините - да си се преместят да живеят там. Като толкова си ги ообичат. И без толва сме много. Тия немат оправия макетата. Сопа. Това е. Ако зависи от мене - още 40 години ще ги търкалям в чакалнята. Турците 20 години ги лъжат европейците, че ще ги приемата - и като гледам не са умрели.

17

аз-ът

преди 3 години

с всичките кусури ВМРО постъпиха правилно. Вдигнаха чаршафа, свалиха маските. Видя се истинското лице на "братчетата". Иситината е, че комунистите и сърбите си свършиха работата. Македония е изгубена. В тази ппосока - никаква милост. Винаги съм казвал - много е важно, човек да се разбира със съседите си, но ако това е за сметка на това да се откажеш от собственото си достойнство... да ще имаш мирен и спокоен живот, ама това живот ли ще е... Ще си заслужава ли дасе бориш и да живеш за него?