446

Какво обясни Мангъро

преди 3 години

"...Второто нещо е, че с вкарването на този генетичен код във вашите клетки, той започва да се възпроизвежда, и тогава може да се получат грешки. Когато това се случи, може да започнат да се произвеждат не точно тези белтъци, които искаме, тоест има онкогенен потенциал. Това също не може да се установи в рамките на няколко месеца.Ваксината е хубава, защото това е нова технология с голямо бъдеще. Но да се използва масово, особено при хора в млада възраст, не е много разумно"

445

Българин

преди 3 години

"Това е ваксина, при която се използва нова технология и в човешкия организъм се вкарва чужд генетичен код. Този код кара вашите клетки да произвеждат чужд за тях белтък, срещу който вече вашата имунна система образува антитела.Какво обясни Мангъров: "Едната възможност тук е доколко вашата имунна система не би могла да разпознае вашите клетки, които произвеждат чуждия белтък, като чужди, и да се стигне до автоимунно заболяване. Като това не може да се установи в рамките на няколко месеца..."

444

1

преди 3 години

До БългаринИмаш ли представа какво ще стане ако наистина ти набучат една спринцовка въздух?Толкова сте неграмотни, че даже за подигравки не ставате.

443

Българин

преди 3 години

Има видео как в Румъния се "ваксинират" с празни спринцовки - на държавно ниво. Потърсете в нета. Защо ли ? Дали нашите са се ваксинирали наистина ? Защо Путин още не се е ваксинирал със супер яката уж Cпутник V. Това всичко + грамотните обяснения на Мангъров на друг сайт мисля говорят истината - ваксината не е изпитана и потенциално опасна.

442

Анонимен

преди 3 години

До БългаринВ мнението му има само насаждане на страхова невроза, а имайки предвид, че ако слушаме мнението му означава още 5 години минимум да стоим без защита от вируса, то си е откровен съботаж на усилията да бъде продолян проблема на базата на неясни (и вероятно необосновани) предположения.

441

Анонимен

преди 3 години

До МенгелевКазаДаМрътНа Д-ра от лагерите му е все тая за хората: като се почне от "сухите съчки" и се стигне до "не се ваксинирайте".

440

Българин

преди 3 години

Бях против Мангъров и го слушах, но постоянно 90% ме ядосваше от приказките му. Сега обаче говори истината и той даже обясни на друго място какво точно е опасно в тази ваксина-със чуждите гени, създаването на чужди белтъци реакията на организма, варианта за автоимунно заболяване и други опасности. Точно сега обаче трябва да го послушаме мисля, в този случай мнението му изглежда добре претеглено и компетентно.

439

Анонимен

преди 3 години

Дуа Липа празнува Коледа със семейство Хадид

438

баце

преди 3 години

Мдаа, явно тоя спира да се прави на куку когато иглата опре до неговата кожичка - тогава почва да говори истини.

437

Анонимен

преди 3 години

Ако ви лекува Балтов - охранен нагаждач кариеристзаплатаджиянекомпетентенжална ви майкабог да ви е на помощ

436

Прав е Мангъра

преди 3 години

Има ги вече първите новини починал човек след ваксина и заразен медик след ваксината.Ще се случват още такива неща ... вече стартира списъка жертви на ваксините Чекаме новите попълнения скоро.

435

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е лекар от старото поколениекоето освен професионализъм има и МОРАЛза разлика от новото поколение лекарипечалбари, нагаждачи, търговци на процентбез никаква отговорност - няма осъден лекар и накрая са на ниско ниво некомпетентни сравнени с поколението възрастни лекари от социализмаТова е видимо за всеки от нас като пациентАз ходя при лекар само ако е над 60 годишен

434

Анонимен

преди 3 години

Ваксината причинява стерилитет,това разбира се ще се докаже чак след пет десет години когато днешните тинейджъри пораснат и започнат да правят деца.Ваксиите са атака срещу децата не срещу нас,играта е да се ваксиират децата ,проумейте го най после това

433

Анонимен

преди 3 години

Мангъра яко нахендри БСП-то - "пенсионери стойте си затворени вкъщи, но не се ваксинирайте! Даже до изборната урна не ходете, понеже вижте кво става -всеки ден, по 150 от вас си отиват от covid!Крайно време е пенсионерите да престанете да предопределяте изборния резултат в България!"

432

Медик

преди 3 години

На този съм му изтърпял едно интервю до средата и съм му поставил диагнозата.А тя е,че му лопа чипа и дрънка като празна войнишка бака!!Мисля,че е бил шестак,недоносче и се вижда по начина по който мисли трудно и срича бавно!!Виж едно трябва да му се признае,даже да се обяви от някоя телевизия награда за интригант на годината!Той ще стане първият и носител,може би в лека конкуренция с Мая общата и триото отровни гъби!!

431

Анонимен

преди 3 години

аз не искам Гърциятова е израз на малко детеРазумът ми е силен, за да се оставя на шайка мошеници да напечелят парис риск на здравето миЦяла година се завирах навсякъде между хоратаникакви мерки не спазвахи никакъв ковид не видяхТова ви е ковида.Ваксинирайте сеИ хоро играйте на песента на мошеницитеАкълът си е ваш

430

Анонимен

преди 3 години

До 476 тСпоко беГенди. Ти няма да доживееш до тогава тъй като спинът и короната ще те изпратят в отвъдното около нова година

429

Край

преди 3 години

Аз пък искам да се отнема гражданството на такива като Трънка.

428

т

преди 3 години

Мангъра и той сгъва електората на Бесепето:):):)А така,без маски и без ваксини:):):)Март на изборите ше се преброиме:):):)

427

накратко

преди 3 години

рискована означава, автоимунни заболяваниярискът си е за ваша сметканикой не ви спира да се ваксиниратеаз НЯМА