95

Анонимен

преди 3 години

До Българинтрябва да си много *** за да си мислиш, че го мислят като го говорят. Ти като говориш с руснаци лице в лице, казваш ли им, че Русия е пропаднала губерния с късокрак диктатор. Не им го казваш, нали. Казвали са ти го от куртоазия, а сега сипеш глупости с големия черпак.

94

Анонимен

преди 3 години

Ограничена класация. Повечето са бледи и руси, черни или еднакви. Красиви са нациите с разнообразни жени- светли,тъмни и т.н.

93

Хемус

преди 3 години

Беларуските са номер едно!Не само,за да ги вкараш в леглото,а и стават за интелигентни разговори!Украинката е като кучето,за един шоколад скача!Рускинята е друго животно,ще ти реве колко е нещастна в семейния живот,ще ти спре тока,след седмица кой откъде е!

92

Анонимен

преди 3 години

Руските пъррдялници са на първо място наобратно. Няма по-грозни от руските самосвали.

91

Българин

преди 3 години

С доста чужденци съм си говорил и всички оценяваха женската красота в България. И като цяло в източна Европа. За съжаление влошаването на качеството на храната влошава и теглото ни. Нещо за което съм си говорил с едни норвежци на златните преди години, които си бяха с нормално телосложение, а не големите пърделници та те казаха преди и ние всички бяхме слаби, но вече всички са дебели и сега за съжаление и ние сме тръгнали на там, като гледам младите.

90

Коректор

преди 3 години

Холандия да се чете Полша/Беларус/(Източна) БългарияКитай да се чете Япония/Корея

89

Анонимен

преди 3 години

Ами Англия ?

88

Анонимен

преди 3 години

Най-красиви са тези които говорят на руски, има и канал в ютюб "Les Origines de la Beaute". Русия има богат материал да развива красотата и го прави доста умело.

87

ан

преди 3 години

най- красивата жена ,която съм срещала и то в европа е от майка рускиня и баща арменец

86

Forever

преди 3 години

Много глупави класации, красиви жени има навсякъде по света, проблема е друг , изопачено е разбирането за красотата.

85

Анонимен

преди 3 години

Братчед, на мен китайките са ми еднакви.Който има красива жена е щастлив, а който няма-спи спокойно!

84

Ето и най-грозните

преди 3 години

АнглияИрландияИспания - че и нагли и устатиГърцияПортугалияГрузияАрменияНякои арабски страни - без грим са като мъжеГермания, Австрия, Швейцария - за съжаление имат малко гени от Викингите и си личиФранцияМонголияСАЩКанадаГурция извън моделките и актрисите - ниски и късокраки

83

Анонимен

преди 3 години

Ако мъжът ви се заглежда по жените от снимката над статията, тогава не забравяйте, че Tefal винаги се грижи за вас. :D

82

аноним

преди 3 години

Рускините са хубави само докато са млади. Кубинките, кубинките са ми слабост.

81

Анонимен

преди 3 години

Холандия и Етиопия вътре, а Беларус, Полша, Румъния и България не са?!

80

Анонимен

преди 3 години

Тези от Украйна добре, че беше Чернобил да ги разкраси.

79

Анонимен

преди 3 години

Това са страните с най-мързеливи жени в света. Тези са объркали рейса нещо.

78

Ganjo

преди 3 години

Неможе да бъде.Как така.Нали българките бяха най красивите жени на света.Това разбира се никога не е било вярно,но нали трябва да си измисляме неща с които да се гордеем.Гордост на базата на заблуда и лъжа е в основата на българщината.Не познаваме света и затова продължаваме да живеем в заблуди. Заблуда е също,че познаваме света.Истината е много по страшна,отколкото можем да си представим.

77

Ценител

преди 3 години

Определено бием поне половината в тази класация, в която етиопките и китайките се намират само по политически причини. Не че няма красиви етиопки и китайки, но са много по-малко, от колкото в останалите от изброените. У нас жените са красиви, но с лош нрав и привички. Не че ги знам що за цвете са в чужбина, но чалгата у нас е много, а моралът - малко.

76

Ром'с

преди 3 години

До 80 Не знаех, че там повечето са ромки, но действително са тъмнокоси и финни, мислех, че са смес с маврите... видях и ромки, случайно попаднах на тяхно празднество, търсейки пещерата на Исус(легенда), имаше хубави ромки, но бяха различни от другите момичета из Андалусия. Может би за теб всички тъмнокоси са роми,та затова и имаш таквоз виждане или от Фламенгото където там танцуват. В Андалусия ходил ли си там?