47

До man

преди 3 години

Цените се формират на база на търсене и предлагане. Щом има увеличение - значи има и търсене на тези нива. Това е добре - означава, че има и хора с доходи - Не, означава единствено, че има още бaлъци с пари - къде крадени, къде на кредит с бонус ниска лихва за 2021, после ще видим

46

Анонимен

преди 3 години

На мене смартфона и телевизора и аудио системата са ми швейцарски.

45

Анонимен

преди 3 години

Не мен всичко ми е швейцарско - и пералната, и колата, и ютията, и мебелите и всичко.

44

Българин

преди 3 години

Ох, кога ще си отидат капиталистите от БКП с дълбоките джобове да ни дойдат едни яки комунисти да ни дават големи заплати!

43

121212

преди 3 години

До Българин Щом пишеш че, Швейцария не произвежда нищо ясно колко си в час с икономиката.

42

ИСТИНАТА

преди 3 години

БКП са капиталисти!

41

Германец

преди 3 години

А защо снимка от Алепо след бомбардировките?

40

Анонимен

преди 3 години

В Швейцария произваждат само услугата "пране на пари на световната мафия", нищо друго.

39

До man

преди 3 години

Как точно нямат интерес да да високи цените гнycните брокерчета? Нали цoцaц 3.6% (без ДДС) от купувача и още толкова от продавача.Обажда се бай ти Пешо дето от 20+ години живее в UK с цялото си останало семейство на брокерчето и му казва - искам 100 бона за тая панелка в Люлюн.Брокерчето му отвръща-да ама 3600 евра от тях са за мен,що не започнем от 120 бона - и за мен повече и за теб повече, па все некой бaлък ще го купи с евтино кредитче сега.

38

Анонимен

преди 3 години

До БългаринНашите "яки" капиталисти, другарю "българин", са все с БКП и ДС книжки у дълбоките джобове!Знаеш го, служебно, нали?

37

Анонимен

преди 3 години

"След 9 септемтември 1944 г. принудително изгониха хората от селата, сега те се надпреварват да купуват "тристайни" кутийки по 46 квадрата"Защо след 30 години демокрация и американско партньорство извън София е мъртвило и тотално обезлюдяване, какво натпреварване да купуват, кой купува в провинцията няма хора, България е първа по смъртност в света.

36

Анонимен

преди 3 години

До БългаринНещо си се объркАл колега, че в Швейцария не произвеждали нищо!

35

Анонимен

преди 3 години

След 9ти септември никой не са гонили принудително от селата. След 9ти септември България от бедна селскостопанска страна се превърна във високо развита индустриална страна, във всеки град имаше по няколко завода и естествено градовете се разрастнаха. Малка България беше 25та световна икономика, а освен това произвеждаше и селскостопанска продукция която изнасяша по целия свят и на изток и на запад.

34

Киро Б-б Б-б..брейка

преди 3 години

Киро Брейка каза цялата истина за всичко.

33

АнонимеН

преди 3 години

2021-ВА ЦЯЛАТА ЩЕ Е ТОТАЛЕН ЛОКДАУН ЩОТО САМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ВАКСИНИ ОБЯВИХА, ЧЕ НЯМА КАК ТЕХНОЛОГИЧНО ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ ТЕЗИ ВАКСИНИ САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДОРИ ДА БЪДАТ ПРОИЗВЕДЕНИ И ЩЕ ДО КРАЯ НА 2021-ВА ВСЕ ВАСКИНИ ЩЕ СЕ ПОСТАВЯТ ВСЕКИДНЕВНО!И ТОВА Е ОПТИМИСТИЧНИЯ ВАРИАНТ, ЧЕ ВАКСИНИТЕ ЩЕ СА ЕФИКАСНИ СРЕЩУ СУПЕР МУТИРАЩИЯ ВИРУС НЕПРЕСТАННО-----------------------------------НО ЩОМ БРОКЕРИТЕ НА ИМОТИ ВИ КАЗВАТ, ЧЕ СЕГА БИЛ МОМЕНТА ДА СЕ КУПУВА АМИ КУПУВАЙТЕ :D

32

Българин

преди 3 години

В Швейцария не произвеждат нищо и нямат никаква икономика - същото както България, но взимат мерезета по 4 хил евро! Значи можело, а? Ама в Швейцария няма комунисти!

31

Анонимен

преди 3 години

София е обезобразена, тотално , тотално. Чудовищно застрояване, чудовищно. След 9 септемтември 1944 г. принудително изгониха хората от селата, сега те се надпреварват да купуват "тристайни" кутийки по 46 квадрата... за 80-100 хил. евра на зелено.

30

Българин

преди 3 години

А скок на заплатите, а? Защо няма скок на заплатите, кога ще изгоним комунистите да ни дойдат едни яки капиталисти да ни дигат заплатите,а ?

29

man

преди 3 години

На агенциите за недвижими имоти им е все тая дали цените са се вдигнали или спаднало. Даже имат интерес да спадат, за да има повече оборот.Цените се формират на база на търсене и предлагане. Щом има увеличение - значи има и търсене на тези нива. Това е добре - означава, че има и хора с доходи.

28

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Време е Имотите да се запътят към Реалната си Цена.А тя беше през Тошово време2 стаен 6000 $3 стаен 8000$Това е Себестойността на Апартамент по Ливадите около София.