64

Мър

преди 3 години

Прави ми впечатление, че всеки път, когато попритиснат другаря БАУ с логика или конкретни въпроси, моментално се изпарява от темата. Интересно, донякъде ми отговаря на чуденето за мотивацията му.

63

Анонимен

преди 3 години

То лекарите не искат да се ваксинират, те за обикновените хора са се загрижили аххаха

62

Анонимен

преди 3 години

Вируса мутира, но нашата ваксина покрива всички ъпгрейди на вируса за следващите 5 години.. хахахахаха .БАУ да ходи да се ваксинира

61

Попай

преди 3 години

Тролей Бау, заради такива като теб ще има на само ежегодни ваксинация. Но и ти ще страдаш в Новата реалност, хитрата сврака с двата крака

60

Анонимен

преди 3 години

Нее, разбирам те, но още се опитвам да преценя, вярваш ли го, или си пишеш само... Предполагам, смяташ, че щом не се ваксинираме накуп, ще мутира вируса, и няма да го хваща ваксината, така ли? Това би било единственото възможно обяснение за тревогите ти?

59

Анонимен

преди 3 години

До Бау Как да обясниш нещо което не разбираш

58

Бау

преди 3 години

Да вземе да се ваксинира в неделя с набързо скалъпената ваксина защото много учени казват, че това не е ваксина, а генна терапия. Ако изчезне ще знаем какъв е резултата.

57

Бау

преди 3 години

До 63Пак не си разбрал всичко. Няма смисъл нито да споря, нито да ти обяснявам. Ще спориш до дупка. :D

56

Анонимен

преди 3 години

До БауНе е твоя работа кой ще се ваксинира с нещо което не е ваксина. Щом ще е толкова полезна, безопасна и скъпоценна, можеж да си я инжектираш всяка седмица. Няма защо да търсиш таргет от 70%Ако в света имаше 70% луди изкълченяци готови да се ваксинират, то тогава нямаше да има нужда от свят. Смятам, че ако дори 5% отидат доброволно да приемат робството чрез спринцовка, работата е зле.

55

Анонимен

преди 3 години

Ако се ваксинират 99% през януари, пак ще се наложи повторно през септември. Не знам как не разбра досега. Ама айде, ще изчакаш още два месеца, и ще ти го кажат и от телевизора. Няма връзка с колко се ваксинират или не. Ти като си ваксиниран през януари, кой ще те кара пак догодина, ако ваксината работи, както мислиш? Каква е разликата, дали 15 или 95% се ваксинират в началото?

54

до Бау

преди 3 години

"Ако се ваксинират 70% няма да е всяка година ... Както върви ще е всяка. Заради такива гении като теб."Само че единствената ти мозъчна гънка е заета с дихателната ти дейност, поради което не ти минава през кратуната, че повечето хора са прекарали или ще прекарат вируса без даже да разберат. И когато организмът вече си е изградил антитела, тази ваксина можеш единствено да си я навреш знаеш къде ;)

53

Бау

преди 3 години

До 51Ако се ваксинират 70% няма да е всяка година ... Както върви ще е всяка. Заради такива гении като теб.

52

Анонимен

преди 3 години

До Лил Бау Уау Ти си легенннн....Дъ

51

Анонимен

преди 3 години

e.ах ви в медиите ла.няни! На коя от вас да вярваме?!!! Новини.бг днес са пуснали статия твърдяща обратното - едва 19% от хората в Германия са против ваксиниране, а 2/3 ще се ваксинират!!!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-настойчива рекламна кампания - толкова по-подозрително става. Вчера в един момент имаше ЧЕТИРИ теми на първа страница, колко безкрайно безвредно безопасна великолепна е ваксината, даже един се беше изложил дотам, че да каже, че "щяла да спаси милиарди". Като въпреки лесната за откриване и ясна за обработване информация, която имаме, излизат още доктори и прочие образи, да си плюят на реномето, и да дават гаранции, за които няма и не може да има основание в момента.

49

Анонимен

преди 3 години

До Бау Ти не си ли ваксиниран вече

48

Бау

преди 3 години

До бай уйаз казах, че ще се ваксинирам. Забавно е как ме заплашват постоянно с ваксините ... :D

47

Анонимен

преди 3 години

Хората започват да си отварят очите, само шепа *** агитират за ваксиниране, но и те няма да се ваксинират.

46

Анонимен

преди 3 години

Ами, приятелю неплатен нетрол БАУ, щом не можеш да усетиш вече реалността... Че нито с ваксината ще свършат мерките, нито ковида.... Че ваксината няма да е веднъж и баста, а ще бъде всяка година, като другите противогрипни.. Как да повярва човек, че хем видимо си интелигентен, хем не можеш да обработиш очевидна информация и тенденции

45

Аз

преди 3 години

Вяра в научните постижения на сатанисти нямам. Ако ме разбираш къде е разликата.