25

УМЕН

преди 3 години

Цели 6!!! Глупости, само една е и стара като света.

24

Анонимен

преди 3 години

Няма значение при млади или при по-опитни жени / - Женските капризи - това е разузнаване,- мусаката - примамка, - леглото - капан, - нежният поглед - форма на контрол.

23

Жена

преди 3 години

Трудно млада жена ще се хвани със стар и беден мъж. Познавам доста такива двойки и мъжете винаги са доста заможни или с положение в обществото, а младата дама (златотърсачка) се изживява много влюбена в дядката.Нормалните жени предпочитаме набори или по-млади мъже. Защо ми е някой провиснал дядо (без коса, с шкембе), с бивша (или настояща жена) и деца, с проблеми ?! Такъв "чичак" нито за легло става, нито за семейсто. Според мен,+-5 години от моята възраст ми е максималната разлика във връзките

22

Йоцо

преди 3 години

Имам нещастен познат, който има десетки хиляди лева спестени последните десет години, но не намира ни младо, ни старо за обич. Но като сам не си помогнеш и Господ не може да ти помогне.

21

Михаелче, батьовото,

преди 3 години

Ти кога за псоледен път си се чукала ?

20

Анонимен

преди 3 години

Исках да пусна статус - "Мъже под чехъл на въстание!" Ама жената не дава...взе ми устройството. Сега е в банята и се шмугнах набързо.

19

Дърт ерген

преди 3 години

Абе друго си е агнешкото.....

18

Анонимен

преди 3 години

Младата жена била по-свежа? Така е, обаче и младия мъж е по-свеж и по-забавен и по... във всякакво отношение. И мъжете овисват и се вмирисват, и стават кисели и недоволни от живота си. Да не говорим за смешното им мъжко самочувствие. Истината е, че ако нямат пари или някаква друга власт, младите жени ще са им само мираж.

17

Анонимен

преди 3 години

Момичета, ако някой мъж ви дразни, слагайте сърца на снимките му. Тя жена му ще се погрижи! :D

16

До Анонимен 11

преди 3 години

Е, чак до нула. Днешните тинейджърки трупат опит с батковци. Там е шанса. Няма да си легнат с някой шмокльо, който само ще ги отврати от **кса. Трябва да се трупат ценни умения за бъдещ успех и просперитет в живота. Преди години нимфетките в гимназията бръмчаха на студенти и 30 годишни. Сега не знам как е, но едва ли е различно/

15

Анонимен

преди 3 години

Нека не забравяме има и мъже тип "Спайдърмен", които харесват какички! Минават, обират паяжината и изчезват!

14

Анонимен

преди 3 години

даааа,като свърши парите чао да не мисли,че ще му сменям памперса или ще пестя от гориво за колата . до следващият ..

13

Анонимен

преди 3 години

Тука някакви фантастични теории се развиват в статията... Младото хем по-лесно се лъже, хем по-малко иска, хем по-малко проблеми създава, хем няма багаж - ни емоционален, ни кредити за панелки, ни деца. Да не говорим че не са почнали да провисват...Кое да предпочетеш? Младо, стегнато, без деца, което ще му направиш подаръка по хилядарка в месеца? Или Пенка с 450 лева кредит на месец и дете, дето е почнала да провисва и хобито й е да си помпа егото на силна и независима?!?

12

Анонимен

преди 3 години

Мъж с ракия, търси жена с туршия!

11

Анонимен

преди 3 години

Внимание!!! Започва набиране на средства за гладуващите мъже, изгубили жените си в интернет!

10

Анонимен

преди 3 години

Ако си стар и беден, възможността да имаш млада партньорка се свежда до 0 процента. За какво и е на млада жена стар мъж?

9

Анонимен

преди 3 години

Хубавите мъже са като ч.ервеите! Покажат се и хоп-грабне ги някоя млада кокошка.

8

голата истина

преди 3 години

Като пишете тез недомислици вярвяйте те ли им? Когато видим подобна двойка винаги става дума за пари или зависимост но не и любов. Не мъжете а жените си избират татенца по не 6 а една основна причина.Когато нормалните момичета се омъжат за връстник им следва ипотека,стара или никъква кола, бягане между работа и детската градина безсънни нощи и т.н. Тарикатките които сядат на дедовия прескачат всичко това.Настаняват се на готово, без да работят и си гледат пашалъка с "проверена"40-50годишна стока

7

Патил

преди 3 години

Младото било по свежо? Вие къде живеете? Бягайте надалеч от "млади". Имат навъртяни повече бройки и от някои професионалистки от бранша. За едно стори от лимузината или снимка за инста от някое плажче с палмички правят такива неща, че Содом и Гомор приличат на санаториуми за пенсионери, в сравенение със случващото се. Хигиената клони към нула, правят необезопасен кекс с кого ли не и къде ли не. Към това добавете редовна употреба на дрог_а и биполярни разстройства и ред психосоматични заболявания

6

Анонимен

преди 3 години

И докато се разхождаха по Витошка тя каза:- Ако не влезем в този бижутериен магазин сега - ще почна на висок глас да те наричам тате!