306

sd

преди 3 години

дано умре и шму-ндин и престъпната му клика и държавата-цирей рашка-какашка.

305

: )

преди 3 години

Да учиш Русия какво да прави у дома си е като да учиш съседа си как да оправя жена си.

304

Анонимен

преди 3 години

Лош Путин бе, лошо гледа, лошо бие. Шубето е голям страх. Че има и хиперзвукови ракети. Западните лидери само като ги изгледа кръвнишки и им падат гащите и чорапите от страх като на хипнозирани зайчета пред питон удушвач. Лош Путин, много лош

303

Смятай 3:

преди 3 години

В конкретния случай единствено аз казвам гръмнете гадния Сакскобургот, защото е отговорен пряко и косвено за преждевременната смърт на 1 милион българи цивилно население след неговите реформи с цел джунгла и чалга без държавност и величието на "частния сектор" тоест на мафията. Други двама викат няма да стреляме "Той е невинен". И аз като побеснях и изкрещях как ще е невинен бе овциииииии!

302

Смятай 2:

преди 3 години

Тоест - двама от трите офицера казват ще стреляме, Василии Архтипов казва: няма да стрелям и не знам правилата какви са, но в случай на разногласие или се чупи ключа или се изяжда имаше и такива май направени от такъв материал, че в случай на бунт или абордаж да бъде невъзможна употребата на ядрено оръжие. Симеон 2 в момента се държи много подмолно, той иска да убеди американците, че тук е врага - докато през цялото време той е врага и се опитва да изкара нас лошите.

301

Смятай:

преди 3 години

Точно в разгара на това дето американците му викат "кубинската криза", ми едни хора са решили да си пробват далекобойността на едни ракетки и са щели да стрелят в Атлантика - полеви изпитания. И ония американци като параноясали - тия комунисти ще стрелят по нас с атомни бомби. И вземат та докарат цял флот. И отдолу под флота две три руски подводници. И разправията се стига до там, че тия в подводниците само едно торпедо и цял флот заминавал. Да ама има система от три ключа за да се стреля ...

300

Анонимен

преди 3 години

До 379, Анонимен "За теб не е новост да хвалиш америка при положение че президента им даже като върховен главнокомандващ не успя да отмени травестии да постъпват... Което е показателно че ти не си чел."НАПРОТИВ! Не си измисляйте!НИКЪДЕ не коментирам, камо ли да хваля Америка (май имате предвид САЩ, не двата континента.)Чета и специализирани военни източници. Очевидно знаете нещичко и достатъчно малко. Наистина чета много.

299

Имат някъв проблем

преди 3 години

Американците особено имат тежък проблем: Такава пропаганда е вилняла, че тия невидими врагове наречени "комунисти" тоест неудобните на ЦРУ "другари" - само като им кажеш, че някой е комунист и тия се хващат за оръжията. Пази боже сляпо да прогледне има друг смисъл в техния случай! В смисъл ако знаете вашите хора от ЦРУ, колко "комунисти" убиха в Ирак, Иран, Кувейт, Куба, Панама, Аржентина, Сърбия, САЩ...

298

Анонимен

преди 3 години

До 379, Анонимен""""376 в армията е нормално да се поддържа ред. За теб това е новост, за тях не е.""""За мен ред във ВС не е новост, но как да знаете...

297

Анонимен

преди 3 години

Кремълското жоже втаса още 2015г. оттогава насам има само двойници- израелско и швейцарско производство.

296

Едва ли не:

преди 3 години

Защото е комунист, момчето задължително и на 100 процента лъже. Василии Архтипов как излъга някога и рече: Аз бях да нюкнем един милион тъ.пи американци, ама другите двама с ключовете дето ги бяха завъртяли вече да стрелят бяха против!

295

Лафа на деня:

преди 3 години

Симеон 2 Сакскобурготски: "Това момче лъже, то е комунист." - Не то аз съм го чувал много пъти тоя лаф, обаче всеки път като го чуя особено в конкретния случай ми е много забавно! Леле аз ако лъжа, ти си Пинокио бе нацистка фекалия такава!

294

Анонимен

преди 3 години

Русия е като Нигерия само че със сняг.

293

Евроатлантик

преди 3 години

Спутник Въ казваха, че е готова за 2 седмици, но не е вярно. Противошапните ваксини за *** са налични от половин век може би.

292

Евроатлантик

преди 3 години

Кво ни занимавате с диктатори на допотопни азиатски републики. Тука е Западна Европа, нас Русии мусии не ни интересуват. Като сте започнали да пускате новини за Третия Свят напишете по една статия за Чад и Того.

291

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 384Оооо, да, "кофти" е, че долара е една палета рубли, а руснаците мизерстват и за жулти копейки продават на разследващи журналисти имената на агенти на КГБ (ФСБ по новому).Даже и българския гларус намазва: рускините сега са на цената на евтин съветски чорпогащник.:)))

290

Анонимен

преди 3 години

До 238, пул"""""До Анонимен-ПРОФЕСОР АСЕНА СЕРБЕЗОВА -го каза. Една .ваксина се разработва,изпитва и внедрява за 10-15 г.""""Е, Спутник V не беше ли обявена за готова преди останалите?"""""На въпроса как пфайзер я направиха за по -малко от година . Тя отговори ,че те са заявили ,че работят върху щама от години ! Интервюто и е във фрог нюз.""""Четете по-добре кой и върху какво точно е работил от години! Не изкривявайте! И други четем Флаг нюз и д-р. източници.

289

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 383Вече не остана за "връщане". Пробваха с Украйна, но нещата се забатачиха. А времето си тече и на Путник времето му изтича неумолимо.А той трябва да се оглежда и зад гърба си: по стар КГБ обичай, ще му спретнат превратчето за да дойде следващия като него.

288

Анонимен

преди 3 години

Дааааааа, кофти е за демократичните атлантици, но... ще свикнат.

287

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха-ха-ха.................."Но атаката срещу опозиционния лидер Алексей Навални, който оцеля, предполага, че лидерът и режимът му са притеснени и изобщо не са уверени в бъдещето".......най-големият виц на 2020 година!!!!! Заврални НЕ Е НИКАКЪМ ОПОЗИЦИОНЕР!!!! И никога не се е явявал на НИКАКВИ избори, защото социологията му показваше, че повече от 2% няма да събере!!!!!! А ОТНОСНО ПУТИН.........СЕГА ТОЙ Е С НАЙ-ГОЛЯМОТО ОДОБРЕНИЕ СЛЕД 2014 Г, КОГАТО РУСИЯ СИ ВЪРНА, забележете, ВЪРНА КРИМ!!!