127

Nona

преди 3 години

Май почнаха да обръщат палачинката?!?Значи хриничните заболявания,м?!?Следваме планът,браво!ВЕрно ни имат за и.д;ИО;ти

126

Питащ

преди 3 години

Какво значи заспал лекуващ лекар нощна смяна в Ковид отделение в Пловдив и затова е ограбен от крадец проникнал отвън? Какво правят болните през това време- спинкат и .....умират!

125

Анонимен

преди 3 години

Причината е в разрушената от демократите здравна система в България, счъетано с забтаната на плановия прием и плановите операции в болниците, което продължава от 25 октомври до сега.

124

Анонимен

преди 3 години

Трябва да завалят масово дела към всички лекари довели с бездействие и нежелание за лечение на хората до смърт или трайни увреждания. Трябва всички засегнати пациенти и близки да се обединят и заведат общо дело. Да видим тогава тоя мун ьо на снимката и другите подобни на него ще продължава ли да плещи глупости?!

123

11111

преди 3 години

Ангелов: Причина за смъртта от коронавирус - хроничните заболявания на българите....Вследствие на ниския жизнен стандарт и разбита здравна система!

122

Възмутени

преди 3 години

Д-р Ангелов, стига с оправданията за голямата смъртност в хроничните заболявания и възрастта на българина! Причината е в ХАУСА на здравната ни система! Толкова млади и здрави починаха.,.! Причината е в лошото или почти никакво лечение! Какво значи лекар да не желае да лекува и да бяга от задълженията си! Едва ли го има това другаде в света! Те са избрали професията си! Къде лекуват по телефона? Всичко е сбъркано....!Явно ще се молим БОГ да ни пази!

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140"о Анонимен "пушиш ли" Айде сега пак пушачите виновни за безхаберието и простотията в здравеопазването. Виновни са също защото не *** по заповед на щуката отвъд океана и известния финансист и спекулант. Ум умува и патки пасе"Ако не знаеш, че има пряка зависимост между пушенето и рак на белия дроб, гърлото и дори сърдечни проблеми, това си е твой проблем. Неграмотността не е извиненние да прехвърляш личната отговорност на другите.

120

Лекарствата

преди 3 години

До Анонименот аптеките излипстваха за да има повече умрели от т.н. пандемиякуца им статистиката - умрелите са много малко - от ЕС ще ги мъмрят за липса на усърдие при прилагане на пандемията

119

Анонимен

преди 3 години

Да бе и затова от три седмици в аптеката липсват лекарства за диабетно болни и такива няма да има до кртая на януари. Явно профилактиката е приоритет за вас, властоимащите.

118

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

преди 3 години

баксинация за този продажник на снимката и семейството имзадължително да се ваксинират всички мерзавци в бели престилки и семействата имзадължително да се ваксинират Бойковите башибозуци - мутро-пилицията, и семействата имнека всички тези гаддове да опитат юдо-масонскаат ваксина срещу измисления им вирус !!!

117

Анонимен

преди 3 години

Най-лесно е да прехвърлиш вината на някой друг. И да останеш сляп за хаоса в здравеопазването.Нали господин напомпано лице?Защото тоя не може да бъде наречен доктор! Не е проблем на болните, които умират на стълбите пред болниците, не е проблем на болните, които болниците не приемат, докато в същото време близки до властта хора биват приети без проблеми. Айде ботоксовия вече да млъкне,както и оня-Томито,габровския клакьор

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "пушиш ли" Айде сега пак пушачите виновни за безхаберието и простотията в здравеопазването. Виновни са също защото не *** по заповед на щуката отвъд океана и известния финансист и спекулант. Ум умува и патки пасе

115

Анонимен

преди 3 години

От този министър и *** за зеле не става!Същия беше и Директор на Александровска болница.Трябва да му се отнемат лекарските права незабавно.

114

Анонимен

преди 3 години

Министре ..то в Китай има хора с хронични заболявания ,но няма заразени и умрели от тоя вирус ,ваксини фризери няма ,никой не говори за китай или ухан ,искай записа на бТВ ,там всичко работи какво става намали някой да обясни

113

Анонимен

преди 3 години

Един вид болните сами са си виновни, че умират. Нещо различно ли очаквахте като заключение?

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134Ти лично, пиеш ли, пушиш ли, спортуваш ли и грижиш ли се за навременна профилактика на здравето си?

111

Анонимен

преди 3 години

A ЗАЩО ИМАТ БЪЛГАРИТЕ ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ? ЗАЩО СМЕ ТОЛКОВА БОЛНИ? Все ние сме виновни, как па един път лоша политика и здравеопазване не са виновни?

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128"Господин Ботокс с оскубани вежди, от къде ли идват тези хронични заболявания? Сигурно са от добрия живот и качествената здравна система. Съд и оставка!"Наистина, откъде ли?Едва ли е от пушенето като комини.Сигурно не е и от пиенето на алкохол като смоци.Няма как да е и от това, че никой не спортува. Това не може да бъде.А да не би да е от това, че българите масово дишат мръсотиите на 10-15 годишни трошляци. Не, и това не може да е.Абе, ПРАВИТЕЛСТВОТО е виновно, бе!

109

Анонимен

преди 3 години

Цъкльо това за оправдание пред народа няма да мине ,отговорност ще носите всички докаралини до най-бедната нация и болна в света !?

108

>

преди 3 години

До Анонимен 129"В Германия е 55% ДОД. За там говоряЗа да докарваш по 1500 евро чисто с тази професия значи си в сивия сектор. Или бакшишите трябва да са дебели, в което се съмнявам."Няма такива глупости като твоите :))))Това е стандартна заплата в бранша за пълна работна седмица. Минималната почасова ставка е 9.75. :)))) ПО ЗАКОН. Ела ми се обади когато минималната ставка я облагат с 55%.Лелелелелелелелелееее. И такива тръгнали да говорят нашироко.