210

Анонимен

преди 3 години

До Защо?Защото от залите държавата няма приходи... за разлика от туризма.Затова няма да работят. Сега разбра ли?

209

Защо?

преди 3 години

за хотелите може пък за полупразните зали за тренировка не може. Много чудно.

208

Мони

преди 3 години

Ангелов, некадърен си да подготвиш болниците за увеличения брой болни, но взимаш заплата, вместо да подадеш оставка!Мерките не доведоха до подобрение, следователно са безмислени, отворете всичко, че загубите са колосални за икономиката, огромна безработица!Значи вие богатите ще идете на хотел и на ресторант, а аз супа да не мога да ям в ресторант, ям сандвич, който е поскъп!Който го е страх да стои в къщи!Отваряй веднага заведения, фитнеси, дискотеки, коледа е и искаме да се забавляваме!

207

Анонимен

преди 3 години

някой ден децата ни ще знаят тези лица горе на снимките като Българоубийците. Поне моите със сигурност ! В съзнанието ни тези хора ще бъдат както в нашето съзнание тогава беше поп Кръстьо

206

Анонимен

преди 3 години

Всички са Марионетки в ръцете на олигарсите ! и мутафчийски и ангелов и сачева и тнОтвориха Многохилядните хотели и ресторанти на олигарсите ,та да трупат пачки по празниците-там може 5000 да ядът заедно и е ок.а иначе вирус,затваряне ,мерки ,ама за дребния чилячец

205

Пипи Татязов

преди 3 години

"Стига с това шкафче! Демоде е вече."демоде е едиствено тиквата, която продължава да седи начело на държавата напук на всякакъв здрав разум и да ни закопава в яма, откъдето няма да можем да излезем десетиетие след него

204

Анонимен

преди 3 години

на тия мафиоти май много им хареса игричката на отваряне и затваряне ....докога ли ..

203

Анонимен

преди 3 години

Христина Бобокова е готвачката на Радев Фигуранта. Тя сготви шкафчето на Борисов с подправки от НСО. Малко пресоли манджата защото остави отражение от силуета си и гривната. Така гърнето на Радев замириса на поръчка сготвено с дрон и дубайски аромати.Общо взето манджа с грозде и малко Боб сготвиха и ще има рекламации. Очаквайте скоро :D Не са от НСБОП - Те са бивши служители от НСФАСУЛ са вече.Бобокова се укрива в Лондон във връзка със загорялата и манджа. Размирисаха се. Няма как да излъжите.

202

Анонимен

преди 3 години

Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя жена пилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD

201

Анонимен

преди 3 години

Борисов да обясни от къде е взел златните кюлчета дето бяха снимани в нощното му шкафче! А пистолета? Зареден ли беше?

200

Анонимен

преди 3 години

прах в очите , салса танци, народни танци , боксови зали и т.н. си работят на пълни обороти

199

Пенелопе Друс

преди 3 години

икономиката е жив организъм, не може да се режат парчета от нея с успокоението "*** това е само ухо, имаш си друго; това е само малкият пръст, нищо фатално"

198

Кон Шонъри

преди 3 години

"1.,,Борисов да си ходи цяло лято спаха и не взеха никакви мерки.,,2.,,Терорът продължава! Борисов затваря държавата и след 21 декември,,"карадамаджанов, затварянето не са мерки, затварянето е изчакване на истинските мерки, които ще доведат до решение. Какви са те? По какво работи правителството?

197

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски дето призовава всички да се ваксинираме да каже как вирусът разболява хора преболедували болестта и защо вече цяла година вирусът не се маха и не изчезва, а напротив - нито слънце и високи температури му влияят, нито студ. Докога ще трае имунитетата от ваксината? Колко пъти на година ще се ваксинираме. Ей на тези въпроси трябва да се отговаря, а не да ми държи патетични речи.

196

Анонимен

преди 3 години

Искаме по-високи заплати, пенсии, пълни магазини, безплатно образование и медицинско обслужване. И всяка година по 2 седмици на морето.

195

въпрос

преди 3 години

Добре де , защо не оставят ресторантите да работят на обедно меню до 18ч. примерно , както е в цяла Европа ? Така и работещите ще могат някъде да хапнат топла храна , а не да набиват сандвичи и пици на парче на студа или да правят поръчки за вкъщи , които излизат всъщност двойно , ама нали " вожда" е *** та му е лесно , а и се е обградил с лекари лакеи и калинки , изобщо "Парад на посредствеността"-по Георги Марков, се завърна в БГ със страшна сила !!!

194

Анонимен

преди 3 години

Абе трябва това правителство да подаде оставка, за да може друго правителство да дойде да управлява България и най-после да ни оправи. Няма сини няма червени. Трябва да е правителство, което да мисли за хората. Да се увеличат заплатите и пенсиите и да се намалят цените!

193

Цице Слава

преди 3 години

Българинът мисли само за себе си, театри, кина, молове, дрехи, обувки, храна, пиене, веселби, тренировки, солариум. Сега по празниците трябва пост и смирение. Празник значи че всичко е празнини затворено. Подготвяйте се за догодина с пост и молитва.

192

Шварцолд Арнанегер

преди 3 години

в Европа хората поне протестираха срещу тормоза, тука овциme ще си счупят краката да се надпреварват към кошарата. Жалка история

191

Анонимен

преди 3 години

Кога ще се вземе решение за ново АПРИЛСКО ВЪСТАНИЕ?Обстановкат е вече по-тежка от 1878!