173

Анонимен

преди 3 години

Немеца търпи търпи и избухва, трети път няма кой да го бутне, винаги от време на време лъва трябва да покаже на всички кой е

172

Анонимен

преди 3 години

германистански неволи...

171

АЙДЕ , БЕ ....

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ВИ СМЕСВА РАСИТЕ , НИТО ВИ БИЕ ТЕЛЕГРАМА ДА ХОДИТЕ У ЧУЖБИНА!ПРЕДИ ВЕКОВЕ И ГОТИТЕ И ТАТАРИТЕ , СА ДОШЛИ ОТ АЗИЯ И СА ЗАВЛАДЯЛИ ЦЯЛА ЕВРОПА , ЗАЩОТО НАМЕРИЛИ ДОБРИ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ И ПРЕХРАНА!ДНЕС Е СЪЩОТО, БЕЗ РАЗЛИКА!ЗАЩО НИКОЙ НЕ ХОДИ ДА СЕ ЗАСЕЛВА У РУСИЯ ИЛИ ЧУКОТКА , НАПРИМЕР...ИЛИ У АФРИКА И АФГАНИСТАН??!!!НАЛИ ИМА ГАЗ , ДИАМАНТИ , ПЕТРОЛ....ХА,ХА,ХААААААААААААА....АЙДЕ, ПИТАЙТЕ НЕКОЙ РУСОФИЛЧО....ЩО ТАКА...??!

170

до 204

преди 3 години

Евреите не са бизнесмени а лихвари. Тоест мижитyp.ки. Те са измислисли банките и това че като вземеш от някой пари трябва да му върнеш повече. Затова държат целия свят. Мижитypките са силни на гpyпички. Жалко че никой не подкрепи немеца. А той ги каза нещата в прав текст и му стискаше да обяви война на всички и да оправи света.

169

Ако питаш мен..

преди 3 години

Комунисти , социалисти и левичари имат познания за "БИЗНЕСА"--дотолкова , че единствено могат и знаят как да прехвърлят средствата от държавните сметки , в своите собствени!Който не вярва в това ---нека попита Корнелка , за трансформациите на "Техноимпекса"! ТОВА ЩЕ ГО ЗАДОВОЛИ!

168

пияница мистик

преди 3 години

Евала, там да си седи и дума да не става да се връща :))) Който иска да работи е само за Германия. И с това име е българин, колкото аз съм американец

167

ХРИСТОС Е ЕВРЕИН

преди 3 години

Евреите не са калпазани , а...най-старата нация и солта на земята.За да се занимаваш с култура , трябва някой или с нещо да се издържаш!Толстой не е прописал от скука , а защото е имал призвание и вдъхновение да го прави!Цяла Русия се гордее с Толстой ....ама , за жалост Той не е от кадрите на КПСС.НА БИЗНЕСА СЕ КРЕПИ ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА НА СВЕТА И "КАПИТАЛИЗМА" Е НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА СИСТЕМА В ТОЗИ СВЯТ ...ЗАЩОТО ДРУГА-- ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ПРОСТО НЕ Е ИЗМИСЛИЛА ДО СЕГА!

166

Диана

преди 3 години

До Анонимен201Но немците решиха, че не трябва да изостават от световната тенденция на омесване на расите и си вкараха доста африканчета...Виж англичаните какви проблеми направиха заради африканчетата защото при тях има райони, в които може и да не срещнеш по улиците бял човек и се изправиха на нокти пред вероятността от нови попълнения...Разни хора, разни идеали!

165

Анонимен

преди 3 години

"Германия и вообще запада трябва да ги тъпчат само с африканчета за това заслужават."Немеца кога е стъпвал в Африка? Защо е виновен защото каза това което всички се страхуват да кажат ли? Който е имал колонии сега ще бъде напълнен с aфpикaнчета. Новите англичани и французи.

164

Диана

преди 3 години

До Анонимен198Смъртта е естествен край на нещо! Който не се е родил, няма и да умре, но няма и да живее, а животът е нещо прекрасно ако знаеш как да се разбираш с него...

163

Диана

преди 3 години

До Ех , Дианче , ДианчеРокфелер е евреин, а те са по-специални хора...по принцип, мама ми е казала да не се уча от калпазаните! Знам и за Толстой, че дядо му откраднал буца злато от турците докато бил консул в Цариград...Сигурно това, че е бил обезпечен го е накарал да пропише от скука, но това не значи, че е бил много щастлив човек...Грозно поставиха нещата БСП с бизнеса у нас, като някакъв див капитализъм, сякаш човечеството за първи път се сблъсква с бизнес..А можеше да е по-различно...

162

Анонимен

преди 3 години

Германия и вообще запада трябва да ги тъпчат само с африканчета за това заслужават.

161

Диана

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааНищо лошо! Животът е хубав защото е живот итрябва да знаем да го ценим и да сме благодарни, през каквото и да ни преведе...Да сме живи и здрави!

160

Ех , Дианче , Дианче

преди 3 години

АКО ЧАКАШ САМО НА БАНКИТЕ ...ВСЕ ГОЛ И БОС ЩЕ СИ ХОДИШ!Попитали Рокфелер , как е станал милионер."Ще ви кажа" --казал Той--"всичко ще ви обясня"!"Само не ме питайте как спечелих първите си 10,000 долара, моля ви се...!"ЧАТ ЛИ СИ , СЕГА...??! МОЖЕ ДА ЗВУЧИ ,КАТО ВИЦ...НО Е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА!

159

Анонимен

преди 3 години

Германия си е Германия, храни целия ЕС, насадиха им чувство за вина за двете войни и защо, защото с нещо са по-добри от другите. Сега им натресоха тези apaби, но ако погледнем Франция тя вече е загинала от чepнокожи, apaби и ***, англичаните го раздават уж голяма работа ама и те вече са ПакистаноБритания

158

Диана

преди 3 години

До МорковЩо бе? Кой се е обидил че са го нарекли монголо-татар?Аз мисля, че някои хора се възмутиха на лошите познания на някои сръбски мекерета, застанали да представляват Сев. Македония, към която определено си имаме симпатии и не можем да приемем, че са толкоз прости да не знаят какви точно сме ние! Та едно малко дете да питаш ще ти каже, а тези тъ.нгери се смятат за много велики, а такива елементарни не'а не знаят, значи...безобразие направо...може и накриво...

157

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Абе , стига философии!Живота е хубав , когато имаш цел и знаеш как да я постигнеш!Още от султанско време , българина е ходил на печалба в Чужбината!Малка Държава сме , и поминъка ни е доста ограничен , поради това гурбетчилъка си е начин на печелене на пари, в което няма нищо лошо!Трупаш опит , знания , езици па и култура....щото на *** , последното най-му липсва! АЗ СЪМ "ЗА".. защото има и тръпка в това!

156

usa do 139

преди 3 години

точно в десятката!

155

Анонимен

преди 3 години

Справка 90% от 500000 души имигранти от България в сащ и канада са Българи.А в германия обратно от 400000 90% са малцинства от България.Защо е така не разбирам?И защо белите Канадци са по свястни от болните с главата расисти западноевропейци.

154

1

преди 3 години

До Диана"В чужбина си унизен по подразбиране!"ХахахахахахахахахахахахахахаххааааааВ чужбина ти отдават дължимото: ако не си на ниво не си уважаван. Това е. Няма "унижение". Всеки сам си извоюва името както и трябва да бъде!