138

Анонимен

преди 3 години

РАЗПРАВАТА С МУТРИТЕ И КОРУПЦИЯТА Е БЛИЗО... СПРАВКА МИЛОШЕВИЧ.

137

Христо

преди 3 години

Нямали сме такива лапачи до сега

136

Анонимен

преди 3 години

Мутрата на корупцията и беззаконието!

135

Анонимен

преди 3 години

УМИРА ДЕМОНА НА КОРУПЦИЯТА

134

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тоя...*** докато е на кранчето с парите ще...разсипе съвсем държавата.Правел всичко...възможно за...доффторите и хората,за това жените ни няма къде да родят и обикалят като...гламави от болница в болница,от град в град.Кой му разрешава на директор на областна...държавна болница да затвори родилното отделение.Тоя трябва вече да е уволнен и в следствен арест,но си стои и си клати...краката,като цялата Бокова администрация и се оправдава с..вируса.Липсва един...нашенски Сталин в цялата картина

133

Тонката

преди 3 години

Лично за мене 200 км.ч.е малко бавно за магистралата:):):):)

132

Анонимен

преди 3 години

Корумпирания бойко срещу Българския народ!

131

Анонимен

преди 3 години

100 милиона си е нищо при условие че трябват 100 милиарда и се краде от ГЕРП за магистрали, саниране и метро. Медците бягат в Германия където заплата е 4000 евро или 10 хиляди лева на месец .

130

ХХХХХ

преди 3 години

Това е унищожителят на България.Той дава нашите пари като собствени,без въобще да се интересува какъв е резултата от това,а повече от половината са за негови хора.Да се маха по-бързо,само това може да е по-добре за България!

129

Анонимен

преди 3 години

Господин Борисов като един Демон от морето от закостенели комунисти и сребролюбци и българския народ търси надежда и облекчение от него на милиони българи и техните лекари!

128

Анонимен

преди 3 години

МУТРИ ВЪН! МУТРИ ВЪН! МУТРИ ВЪН!

127

мак

преди 3 години

Не е ли така, че се "грижи" за големите болници в големите градове, а тези в провинцията се спасяват сами, а ако не могат или не им достига персонала, им закриват отделения? тулупа напоследък само това говори - цифри, кинти, аз, аз, аз. И нали това му е работата, да работи за хората, а не само за шайката си и нЕма нужда да се тръби за това.

126

Анонимен

преди 3 години

КОРУМПИРАН ПОЛИТИК БИЯЧ НА НЕВИННИ ХОРА И ЖУРНАЛИСТИ.

125

МАРКУЧ

преди 3 години

Нищо НЕ направи за болниците, докторите и медиците за 15г! Сега щото цялата държава гледа натам си прави ПР и бута пари на там. Да припомним ли че през първия кабинет на Борисов 84 болници бяха закрити, 10 000 мед сестри избраха да напуснат страната, болниците станаха търговски дружества и вместо да вървим към здравни услуги като човешко право тръгнахме да продаваме живот на хората. Разни главни лекари станаха по богати от цар Соломон, докато обикновените лекари и сестри умират от глад!

124

Анонимен

преди 3 години

Българина като чуе 100 милиона и си вика брех много пара ... а реално като се разпределят са нищожни за нуждите на болниците в България.

123

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРСКИЯ МИЛИЦИОНЕРСКИ БКП ДУДУК ЩЯЛ ДА ВРЪЩА ВЕЛИЧИЕТО НА ГЕРМАНИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА РАЙХА ХАХААХАХХААХА

122

Анонимен

преди 3 години

900 000 човека работят в държавната администрация без да са нужни,защото има електронен начин да се върши тяхната работа.Вярно,че са избиратели,но ги издържаме с нашите данъци излишно.Не програмистите,а те са за селско стопанство и изграждане на инфраструктурата в България.Обаче на тях на всяка дата им се плаща заплата,работили или само се мотаели няма значение.Ние частниците не работим,но за нас държавата не дава стотинка.Как ще внасяме осигуровки и данъци?Как ще им плаща Борисов със заеми ли?!

121

Анонимен

преди 3 години

Сещате ли се за ония двамата лекари-шефове на болници с милионите в банка, с апартаменти в Софето за 600К лв, с коли за по 100К. Единия шеф на една държавна болница. Другия е шеф на частна болница с много държавни парици... яко точене години наред. ДВАМАТА БЯХА ВЪВ БОЛНИЧНИ ЗА МЕСЕЦ, А СЕГА СИ ВЗЕЛИ ОТПУСКИ.МАДЪРФАКЪР... ПАРИ Е ИМАЛО ВИНАГИ. РЕДУЦИРАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО ЗАПОЧНА. ТЕЗИ, КОИТО НЕ ОЦЕЛЕЯТ СЕГА ЩЕ СА ЩАСТЛИВЦИ. ТОВА, КОЕТО ПРЕДСТОИ ЩЕ Е ТОЛКОВА СТРАШНО...

120

Анонимен

преди 3 години

Тая болница май беше сгафила с незаконни трансплантации на бъбреци за 1/4 милион ?. И пак в тоя пясък вода с кофата.

119

Анонимен

преди 3 години

Господин Борисов като един Архангел пoри морето от закостенели комунисти и сребролюбци и носи надежда и облекчение на милиони българи и техните лекари!