157

Анонимен

преди 3 години

стига му лапахте *** така мазно де... оставете малко и за андреа. Тука селянията, идотизма и посредствеността са високо ценени. Виж ти само какъв премиер имаме...

156

Анонимен

преди 3 години

До КОБРАТА Е ГОЛЯМ МЪЖИ Андреа е голям мъж и Черната Златка е не по-малък!Как пък все пред такива се прекланяте и в такива се кълнете бе?!

155

Анонимен

преди 3 години

166, ти не знаеш ли че тестовете се купуват ? Защо треньорът му го оправдава с Ковид-19 ? И да не е преболедувал този грип пак щеше да бъде пребит като куче ! Пулев е бездарен боксьор имащ само прекалено "голяма уста" и на мен да дадат трибуна на изказ и аз ще стана голям националист и обичащ България, Пулев няма достойнството да си признае, че се качва на рингът за пари, а не за да представя България, защото той на рингът излага държавата ни която и без това е изложена с беднотията си !

154

Г.Т.

преди 3 години

До истина 161Не, приятелю! Такива като мен плюем по тези, които са се самозабравили! Велики на думи, на дела ***! И не ме разбирай погрешно ... ама Кобрата трябва да се извини на Джошуа, както и на Кичко! Освен злоба в гласа, трябваше да вкра злоба в бокса ... ама нейсе!Поздрави!

153

Анонимен

преди 3 години

аз имах чувството ,че гледах не човек ,а боксова круша пълна със слама.Паданията на земята му бяха по-бързи от правите му удари.

152

V

преди 3 години

Аве хората не ,,плюят,, а се шегуват защото трябва да си оправят настроението след загубата .ха ха ха В траур ли трябва да сме ? Стига ни карантината на боко

151

Анонимен

преди 3 години

Прав е Кобрата да иска реванш. В първия мач Джошуа му отвинти главътъ. Във втория ще му я завинти. ми нема да ходи без глава. Я какви ги плещи....

150

Анонимен

преди 3 години

Аз също не харесвам селското държание на Пулев. НО ! Ние сме българи и сме длъжни да се подкрепяме.Особено когато сме на показ пред цял свят! Ние сами се мразим взаимно, а искаме другите да ни уважават.Цялата българска злъч се изля върху Пулев още преди да започне двубоя.Ами драги ,българи, чалгата победи в нашата страна.Сега ни е криво,че има такива Байган..вци! Всеки да започне първо от себе си да се самовъзпитава!Но България трябва да е над всичко !

149

Анонимен

преди 3 години

Не е лошо да се води на отчет в психодиспансера.Трябва му помощ.

148

пинко

преди 3 години

Ама не си победил Провал!!!

147

до 161 истина

преди 3 години

Отразяването на истината от кога е станало "ПЛЮЕНЕ" бе п'ич ? Може ли според теб един безлично представил се спортист, пребит като тю'флек да бъде хвален и възнасян из медиите ? Ако този боксьор наш беше се държал достойно по време на срещата, преди нея и след нея може би щеше да бъде приет с разбиране и без подигравки, а той се държи като завършен про'стак, как да събуди уважение ? Достойнството е качество което е присъщо само на разумните това ясно ли ти е ?

146

пияница мистик

преди 3 години

Ъхъм...то и моят съсед имаше такова чувство и ти повярва, та затова загуби 1 литър водка "Абсолют". За толкова се хванахме на бас. Аз като реалист си заложих на AJ, съседа обаче така се беше надъхал, че нашия е в топ форма, отслабнал бил, заякнал, много тренирал, че и той имал чувството, че нашият ще стане шампион :))) Е водката я изпихме пак двамата, ама неговата беше водка със утеха, докато аз си бях на чиста далавера ....хахахаха. Така е, като те водят чувствата, а не здравия разум

145

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството че тепърва за тоя лъжец ще лъснат много негативниистини.

144

ЛЕНИН МОРЕНО

преди 3 години

Сега аз ако съм на мястото на организатова на БОЯ--ЕДИ ХЪРН...ЩЕ СЪДЯ ОМУРТАГ ПУЛЕВ, ЗАДЕТО Е ИЗЛЪГАЛ ПРЕСТЪПНО--И ОРГАНИЗАТОВИ И ШПРОМОУТЪРА, ИНАЙ-ВАЖНОТО..В ДОГОВОРА НА ОМУРТАГ, ИМА КЛАУЗА ЗА КОВИД-19, ДА КАЖЕ ВЕДНАГА АКО ИМА ТОЗИ ВИРУС..И МАЧА СЕ ПРЕКРАТЯВА. ТОВА Е НАПИСАНО ИЗРИЧНО В ДОГОВОРА ЗА БОЯ !!ОМУРТАГ ПУЛЕВ Е ЗА ЯК СЪД И ДЕСЕТКИ ГОДИНИ В ЗАТВОРА..ЯВНО ДЖЕНИ СУШИ, ДЕТО ГО НАРИТА, НЕ МУ БЕШЕ ЗА УРОК, И БАЙ ГАНО МИСЛИ ЧЕ ТАКА МИНАВАТ ШМЕКЕРИИТЕ .

143

Анонимен

преди 3 години

От многото удари в главата му,вече не знае какви глупости говори.Вече започна да превърта.

142

истина

преди 3 години

Плюете по най добрия български боксьор. Кой от вас драги поплювковци се е борил за световна титла по някой спорт или наука.Плюете по всички - лекари, политици, бизнесмени,банкери, спортисти, финансисти, против съседи и кметове. Тези които плюете, плюят против вас.Не сме народ а м...........

141

vvv

преди 3 години

До АнонименНОвата мярка за наглост не е един Пулен, както някой написа по-горе, а половин Пулев, тъй като един Пулев е имагинарна величина- нещо което на практика , а дори и на теория, трудно може да бъде достигнато от друг, освен от откривателя си

140

Анонимен

преди 3 години

Сега Ковид-19 вече е и за оправдание, ха ха ха, бил той мъж и искал реванш ? Мъжете не се оправдават след загуба бе Гущер / защото не си Кобра /, достойно си признават пораженията ! Този боксов па'лячо няма достойнство и морал, да "скрива" ръкавиците и да не се резили повече е най-разумното !

139

Анонимен

преди 3 години

До 155Не точно преди мача,а преди повече от месец и и тренирал ,,само три седмици преди побоя.И не е казал че го е изкарал тежко.Много футболисти бяха болни ,но като се върнаха на терена не им личеше.Прекрасен пример е Кристиано Роналдо .

138

Анонимен

преди 3 години

"...Имам чувството, че съм победил!", а пък аз имам чувството, че си много т'ъп ! Ударите в главата ти са увредили тотално разумът ти / ако си имал такъв / !